שפה בוטה זה כולל את זה?
אני יוצא מהמקלחת, מתגלח לאט, מוודא שנשאר חלק חלק. מתיז עליי מעט מן הבושם האהוב עלייך ומתכנן את מהלכי הבא. נכנס למטבח, שולף מהמקרר תותים, תפוח עץ, תפוז, דובדבנים, בננה. מדליק אש, מחמם סיר קטן עם שוקולד, סוכר, דבש וחלב. שוטף את הפירות, מנקה טוב טוב, מקלף, חותך לחתיכות. נכנס לחדר השינה, לבוש בבוקסר בלבד, מחזיק שתי קערות. באחת הפירות, ובשניה סירופ השוקולד. את כבר מנומנמת מתחת לשמיכה, שוכבת על הבטן, רגלייך מבצבצות מסוף המיטה, שיערך מונח לו בעדינות על הכרית. אני שם את הקערות בצד. ומניח ידיי על כפות רגלייך. נותן לך להבין שאני כאן, להתרגל לחום של ידיי. מלטף לך את הרגל, מתפעל כל פעם מחדש מהיופי הטהור, מהצבע והמרקם המושלם של עורך. מבלי משים ידיי עולות למעלה במעלה רגלך, מלטפות ומעסות לאט וברכות כל מילימטר חדש שמגלות. את משנה תנוחה, מתישרת, נותנת לי מרחב תנועה גדול יותר מתחת לשמיכה. באזור הירכיים אני לא מתאפק, ונושק לך בעדינות, בקצב הליטוף. לשוני מצטרפת למחול שידיי רוקדות על גופך, מגיע לחיבור בין הרגליים, נהיה לי חם, מרגיש שגם לך. מתוך הנמנום שבו את נמצאת, את פולטת אנחות קטנות, כשאני נוגע בעצב הנכון, כשאני לוחץ בנקודה רגישה. את מפשקת רגליים ומרימה את האגן, כאילו מזמינה אותי ללטף ולעסות ולנשק בדיוק איפה שאת רוצה. אני שולח את ידי למסע מהישבן למטה, דרך מקדש האהבה שלך, אל עבר הדגדגן, משאיר את ידי כך רגע. מסתכל עלייך. כל כך יפה. כל כך שלי. כל כך רוצה אותי. את שולחת יד להכווין את אצבעי לתוכך. אני כבר מכיר אותך. אבל עוד לא. אני תופס את ידך בדרכה עם ידי השניה, מניח אותה בעדינות על המזרן וממשיך לאחוז בה, כאילו אנחנו מטיילים ברחוב ואוחזים ידיים. הגיע הזמן להמשיך. אני מושך את ידיי חזרה, ומתחיל לטפס במעל גבך, יודע איך את אוהבת את המסאז´ים שלך. נוגע בכל נקודה שמקפיצה ממך אנחה, לוחץ על כל שריר תפוס, מנשק כל... מנשק הכל. נושק לעורפך, שפתי נצמדות לעורך, ולשוני רוקדת במעגלים בתחום ששפתי השאירו לה. בנשיקות קטנות אני עוטף אותך, מנשק את האוזן, לשוני מתעכבת מאחורי האוזן, ויורדת לה למטה עד איזור הכתפיים. אני מקרב את פניי אל שלך. נושק ללחייך. נצמד אלייך מאחור ולוחש לך בקול הכי סקסי שלי "יפה שלי, יש לי בדיוק את מה שאת צריכה עכשיו", ואת... "כן, בוא אליי, בבקשה". עולות בי מחשבות אם זה בכלל חוקי מה שאני עומד לעשות, אם אני הולך להפסיד פה את האשה המדהימה בתבל, או שהיא תיקח את זה בהבנה. הכל או לא כלום אני מחליט. אני מוריד את השמיכה, הופך אותך על הגב, נושק לך נשיקה ארוכה, איטית, חושנית ואומר לך "הבאתי פונדו שוקולד, עם סלט פירות". משהו שכתבתי פעם, בתגובה למאמר של המהפנטת...