נא לא להגיב

principeza

New member
נא לא להגיב

מה דעתכם על בחורה חדשה שנכנסת לפורום ומבצעת פעולות הסתה?? קוקית הגיעה לפורום והתקבלה בזרועות פתוחות והיא במקום לנסות להשתלב מנסה לחרחר ריבים אם לה יש טענות כלפני הניהול היא לא צריכה להוציא ת הכל ככה יש דרכים ופתרונות לכל דבר חבל לנסות להרוס את הפורום כי סה"כ נעים לנו ונחמד לנו פה והניהול מתבצע על הצד הטוב ביותר לדעתי אם יש מישהו שטען שאינו מוזמן מפגשים אז תעלו את זה בפני ליאן אנ בטוחה שהיא תשמח מאוד שכולם יבואו . שיהיה לכולם ערב שישי מהנה זוהי שנה חדשה בתח אז תנסו להיות יותר מבינים ופחות עויניים האחד כלפני השני מי שרוצה יודע איפה למצוא אותי פרינצ´י

שטויות

במיץ עגבניות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מי מבצע פעולות הסטה נו באמת אל תדברי שטויות. ושנית ממש אין לי כח לכל זה יאללה ביי.אחפש לי פורום אחר.

Wyle Coyote

New member
שאת כותבת לא להגיב , זה כמו שאומרים

למישהו "עוקבים אחרינו , אל תסתכל אחורה..." בתור אחד שקצת צופה מהצד , באמת היו כאן כמה דברים לא נעימים.. אבל בהחלט יש מקום למסרים אישיים ולא לשפוך הכל כאן ולפגוע במקום שאנשים באים אליו כדי להעביר את קצת הזמן שיש להם בנעימים... שנה טובה אנשים , ת´כלס.. כולנו באותו הצד.

principeza

New member
טוב...

אז התכוונתי לשנה חדשה בפתח ותודה לכולם שניסו לתקן אותי.. בכל מקרה אני מקווה שמהיום תכתוב בפורום ותצא המאחורי הקלעים

ookipo

New member
תיקון,

קראתי את תגובתך, אין אני כאן על מנת להגיב על תוכנה, אך טעות כתיב אחת שצריך לתקנה. בפיסקה "שיהיה לכולם ערב שישי....." כתבת "בתח" וכוונתך הייתה "בטח" מלשון ודאי, ברי, (תרגום-בטוח, שורש ב.ט.ח.). מקווה שתקבלי הערה/הארה זו בחיוב. אסיים בברכת גמר חתימה טובה ואריכות ימים טובים ומאושרים.

Wyle Coyote

New member
אתה קטנוני אתה..

ואלי היא התכוננה בתחת.. ונשמט לה ה "ת" ?! ואלי בגלל שהיא
?! אבל לא נורא , אתה , בחור טוב אתה...

למעלה