נא לא למחוק את הכתוב אלא להגיב

JOSEF272

New member
נא לא למחוק את הכתוב אלא להגיב

המושחתים עברו מהליכוד לקדימהו זה נראה שבעצם הליכוד התנקה מהלכלוך השחיתות והשמאל הקיצוני ואני אפרט אולמרט ובראון הנחשים עזבו רוחמה ואפללו שהסתבכו עם נסיעות חינם ברחבי העולם עזבו צחי הנגבי שנגדו כתבי אישום ברח גם לחסדי שרון ולבני יחיאל חזן וגורולובסקי לא יבחרו על ידי המרכז עמרי שרון בכלא כמובן מופז הזיגזג שהמציא את הכלנתריזם האמיתי ככה שהליכוד נשאר עם קבוצה דמוקרטית ויחסית נקיה אנשים כמו סער שטייניץ ריבלין ומיכאל איתן שהם אנשים נקיים וגם לא קיצוניים תחשבו על זה ..

surfEU

New member
כשאומרים שהליכוד שקרנים, הנה ההוכחה

אני אגיב אחד לאחד: >המושחתים עברו מהליכוד לקדימה >וזה נראה שבעצם הליכוד התנקה מהלכלוך השחיתות והשמאל הקיצוני >ואני אפרט >אולמרט ובראון הנחשים עזבו לא ידוע לי שהם נשפטו והורשעו בכך שהם נחשים, מעניין.... >רוחמה ואפללו שהסתבכו עם נסיעות חינם ברחבי העולם עזבו שאני לא אפרט על דוד לוי שבכלל לא הופיע במשכן הכנסת... >צחי הנגבי שנגדו כתבי אישום ברח גם לחסדי שרון ולבני עד כמה שידוע לי, הוא קידם מקורבי ליכוד, בזמן שהוא היה חבר ליכוד.... >יחיאל חזן וגורולובסקי לא יבחרו על ידי המרכז תזכיר לי איפה הם היום? נכון בליכוד, ומה עם בלומנטל? אני מאמין שנתראה אחרי הבחירות... >עמרי שרון בכלא עד כמה שידוע לי, הוא עדיין משמש כחבר כנסת, ואפילו לא פסקו את גזר דינו, איזה יופי של אמינות.... >כמובן מופז הזיגזג שהמציא את הכלנתריזם האמיתי ומה עם ביבי הזיגזג? ימין, מרכז ושוב ימין, התנתקות, כן ולא, עניים כן ולא
>ככה שהליכוד נשאר עם קבוצה דמוקרטית ויחסית נקיה עם תומך כמו אלפרון ופייגלין זה שיא הדמוקרטיה..... >אנשים כמו סער שטייניץ ריבלין ומיכאל איתן מי אמר ימין קיצוני? >שהם אנשים נקיים וגם לא קיצוניים עכשיו הצחקת את האמא שלהם...
>תחשבו על זה .. אז מי יצא פה שקרן בסוף? באמת תחשבו על זה

לבוחרי הליכוד אף פעם לא היה איכפת

מהשחיתות והגורמים הפליליים במפלגה שלהם, הם גם לא שמו לב ששרון אמר "ויתורים כואבים" כי מה זה משנה, הם בוחרים תמיד במי שיביא להם את מנעמי השילטון . אז תנוח דעתך ! בוחרי קדימה והליכוד לא בוחרים לפי נקיון כפיהם של הנציגים שלהם בכנסת .

JOSEF272

New member
תורי להגיב

אני שמח שיש תגובה ולא מחקו את מה שכתבתי לגופו של ענין אני יגיב לגבי אולמרט ובראון הם נחשים לפי דעתי לפי תגובתך אני מבין שהם צדיקים שדרך אגב לא היו בכנסת הבאה אם אריק היה נשאר בליכוד. לגבי צחי הנגבי קידם או לא קידם חברי מרכז עדיין הוא נושא כתב אישום מה גם שכל מי שקודם המשיך איתו קדימה. לגבי חזן גורולובסקי ובלומנטל אני מאמין שמרכז הליכוד ישאיר אותם בחוץ אבל זה יתברר בהמשך לפי הסקרים האחרונים זה הכיוון. לגבי עומרי שרון הוא עדיין לא בכלא ועדיין חבר כנסת אבל עובדתית הבחור עבריין שמנהל היום את קדימה ועם זה קשה להתמודד הפרקליטות מבקשת להכניסו לכלא. לגבי מופז הזיגזג ברגע שהבין שלא יוכל לנהל את הליכוד העדיף את משרד הבטחון פשוט כלנתריזם לשמו בזמן שנתניהו נתן לבוחר לקבוע. לגבי אלפרון ודומים לו מי שהביא אותו זה העבריין עומרי אותו ואת שלומי עוז ונתניהו עכשיו מנקה אותם מהליכוד . זהו בינתיים תחשוב לפני שאתה עונה...

surfEU

New member
חשבתי והגבתי ל"עובדות" שלך

עם זו דעתך, זו זכותך להביע אותה אבל לקבוע את זה כ"עובדה" זה כבר שקר. אנשי הליכוד לא מבינים למה הם לא מצליחים להחזיר "הביתה" מצביעי קדימה. אני אמרתי כבר, אנשים לא אוהבים להיות ליד כאלה שמקללים ומגדפים כל היום. אם יש לך ויכוח ענייני על המצב המדיני/כלכלי אז ניחא אבל ברגע שאתה מתחיל להתווכח כמו ילד בן 8, אז זה לא נראה או נשמע טוב.

JOSEF272

New member
קשה לך להתמודד עם העובדות

למה אתה כותב שאני מקלל ומגדף לכתוב שעמרי שרון עבריין זה קללה??? לכתוב שצחי הנגבי מוגש כתב אישום זה קללה??? לכתוב שרוחמה אברהם ואפללו אוכלי חינם שטסים בעולם בחינם זה קללה? לכתוב התנועה שנקראת קדימה היא דיקטטורה שמנוהלת על ידי עבריין בשם עמרי שרון זה גידוף????? ביום שאריק חוזר לחווה קדימה מתאדה. וזה שתקרא לי ילד בן 8 לא ימחוק את העובדות תתמודד עם העובדות ואל תתנהג כמו תינוק שאתה הולך להצביע שאתה שם קדימה אתה שם את אולמרט ראש ממשלה לא את שרון כי שרון זקן יפרוש תוך שנה ואז אולמרט הנחש ישלוט תחשוב על זה..

surfEU

New member
נ.ב. התגובות שלך חסרות כל בסיס

ושוב כמו שאמרת, נאמרות על ידך שאין לי סיבה להגיב כי הן דעתך הפרטית, למרות שלדעתי רובן רחוקות מהמציאות כי במציאות, הציבור מתעב את ביבי נתניהו (ולא בגלל התקשורת) ואוהב את שרון. זה כבר לא סוד, שאריאל שרון הוא רוש הממשלה הפופולרי ביותר מאז בן-גוריון ובגין

JOSEF272

New member
ההסטוריה תשפוט את שרון

שרון אכו ראש ממשלה פופולרי זה עדיין לא אומר שהוא ראש ממשלה טוב כולם יודעים שהוא מושחת ורק בגלל שהוא משרת את השמאל התקשורת מגוננת עליו לגבי נתניהו הוא אמנם היה ראש ממשלה צעיר ונמהר ועדיין בתקופתו היו הכי פחות פיגועים ב15 שנים אחרונות כמו כן ב3 שנים היה שר אוצר הוא הציל את כל העם הזה מפשיטת רגל ככה שהבן אדם הזה כמה שאתה שונא הוא ברוך כשרונות והגיע הזמן שלא תושפע מהתקשורת שמסיתה נגדו בגלל שהוא לא מיישר קו עם השמאל

כשאתה כותב "הסטוריה" -

אתה מתכוון למה שנישאר מהליכוד?
כי אני רואה רק מפלגה אחת שצועדת "קדימה".. ואחרת שצולעת הרחק מאחור.. העם יאמר את דברו.. וברוך השם, יש לנו עם חכם :)

אתה מוזמן להתנתק מרצון מהעובדות..

ולהתחבר לססמאות, כגון : הצבעה לליכוד תעלים את הקאסמים. קרקע לכל חייל משוחרר וכד'.. נתניהו גם הבטיח בקדנצייה האחרונה שלו מניות לכל חייל משוחרר.. מה קרה עם זה תזכיר לי? והוא מדבר עכשיו על "מדיניות הויתורים" של קדימה.. הוא רק שכח שעשה V על Y ולחץ את ידו של עראפת כאשר ביד השנייה העניק לו את חברון. אני לא מבין מדוע אתה בוחר בו.. הוא הרי כבר ביצע בעבר מדיניות ויתורים שאתה לא מאמין בה! מנגד, אני יכול להציב עובדות חד משמעיות. תוצאות אמת - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65769&c=6856&sc=0&ssc=0 נתניהו אולי בחור צעיר ואינטיליגנט - אבל ממש לא מתאים לתפקיד עם אחריות שכזו.. ועדיף אם יתעסק בנושאים שגורמים לו פחות פניקה.

surfEU

New member
עזוב הימין תמיד יאשים את התקשורת

ביבי לא אשם, זו אשמה של התקשורת או כמו שהם מכנים את זה התקשורת מה שמזכיר לי את תופעת היהודי הנרדף

JOSEF272

New member
אתם לא עונים ענינית לעובדות.

אתם לא מתמודדים עם הטיעונים שלי וישר מתחילים להשמיץ חבל שאתם עונים בפאניקה אולי זה השעה המאוחרת..

למעלה