נא לא לעלות על טרמפים...נא לא לע...

o dark angel

New member
נא לא לעלות על טרמפים...נא לא לע...

הסיפור הזה קרה בערך לפני חצי שנה,אני וידיד טוב שלי תפסנו טרמפים לאיזו מסעדה קצת רחוקה מהבית,ישבנו במסעדה בראש פינה והחלטנו לחזור התחלנו לעצור טרמפים אבל לא עצרו אז המשכנו ללכת ברגל כמה מטרים, ואז עצר לידינו רכב והציע לקחת אותנו חצי מהדרך,עלינו והגענו לאיזה צומת בין לבין אמרנו תודה והתכוננו לטרמפ נוסף עד העיר,לפתע אותו נהג עושה רוורס ומציע לנו לקפוץ לטבריה אני והידיד שלי שוקלים ומחליטים ללכת על זה,הנהג מציג ת´צמו בשם נדב מאם יהודיה ומאב ערבי,(חובה להסביר שאני לסבית והידיד שלי הומו),תוך כדי דבורים בין שתי הבנים (אני בהיתי בחלון),נדב מנסה לשכנע אותי לנסות לשכב עם גברים והוא עושה את זה בחוסר טאקט מזעזע,אני מבטלת ת´הצעה באדישות,והוא והידיד שלי ממשיכים לדבר בינהם תוך שליחת ידיים לכל מיני כוונים,מפה לשם נדב מציע להכיר לי משהי ואני לא יכולתי לסרב,הוא לוקח אותנו לאיזה בניין בטבריה,מתחיל לעלות במדרגות ואומר לנו לעלות אחריו,הידיד שלי מחזיק אותי ואומר בשקט, מאמי תשמעי הוא רוצה לאנוס אותנו, בטח יש שמה עוד חברה,תזרמי איתי,הידיד שלי מתחיל לעשות העוויות כאילו הוא בהתקף,נדב ממשיך לעלות במדרגות ואני צועקת לו שרק שנייה אחי לא מרגיש טוב(הצגנו ת´צמנו בתור אחים), נדב לא שם לב שאנחנו לא מאחוריו,ואני והידיד שלי תופסים ת´רגליים ומתחילים לרוץ,עצרנו ליד ניידת משטרה שבדיוק תפסה כמה חברה שכורים ונעמדנו לידה,ואז ראינו ת´מכונית שלו חולפת לידינו, התכווצנו מפחד,זה עבר וחפשנו טרמפ לנסוע הבייתה,עוצרת לנו מכונית עם 3 ערבים,מכונית מפוארת,אנשים נחמדים אמרו שהם מגיעים עד למע´ר ושהם יעצרו לנו שם באיזה צומת לקחו אותנו לצומת,צומת חשוכה מוות,אני וידי שלי מחזיקים ידיים ומתחילים ללכת לכוון האורות,ידיד שלי אלוף בגאוגרפיה,והוא מכוון אותנו,כביש חשוך משהו פחד,עצים משני הכוונים של הכביש, הכל מבודד יללות, התחלתי להגיד פקרי תהילים ושמע ישראל ולא יודעת מה,בקיצור תכננו ללכת ברגל הבייתה לעיר שלנו,יצאנו והגענו לקטע כביש מואר רועדים מקור,רעינו גולגולת של פרה בצד הכביש, והתחלתי להגיד לידיד שלי שאני מריחה ריח של גוויות,הוא צחק עליי המשכנו ללכת,וראינו שבצד אחד של הדרך יש בית קברות,נשמתי עמוק ואמרתי מאמי עם כל הכבוד אני לא עוברת בין בית קברות לבין תעלה עם חתולים מתים באמצע הלילה (כבר הייתי בבית קברות בלילה זה לא מפחיד),ישבנו וחיכינו והגענו למסקנה להתקשר למשטרה,ושידיד שלי יתלונן על זה שנדב נגע בו,התקשרנו ואחרי מליון טלפונים הם באו ולקחו אותנו לעוד צומת יותר פעילה, עצרו לנו 2 נערים שכורים,היה בסדר חוץ מהעובדה שאחרי כל סיבוב שעשינו בכביש התפללתי שבסיבוב הבא אני אחיה, ידיד שלי עם האגו שלו התחיל לריב עם זה שישב ליד הנהג,ההוא אמר לו שהוא נראה הומו והם התחילו לריב,מזל שעשיתי עיניים לנהג ככה זה נרגע,הם הורידו אותנו בעוד צומת ומשם עצרנו טרמפ עד למירון היה קר אלוהים כמה שהיה קר התקשרנו שוב למשטרה לא הם לא יכולים לעשות כלום זאת בעיה שלנו,לבסוף ב-4 לפנות בוקר עצרה לנו בחורה נחמדה ולקחה אותנו כל אחד לביתו,זה היה אחד הימים השחורים בחיי. מקווה שנהנתם מסקנה: " לא לעלות על טרמפים"!!!!!!!
אמאל´ה ר....א.....י.....ת......י..... רררררר את עצמי במראה

רמץ

New member
../images/Emo5.gif

הובן - רק לא הבנתי למה התקשרתם למשטרה כל הזמן...

o dark angel

New member
כי השלנו ת´צמנו שהם אולי יקחו אותנו

הבייתה,מה אתה חושב על הסיפור?

רמץ

New member
סיפור טוב. טוב מאוד.

לפחות הייתם שניים - רוב הרפתקאות האבדון שלי הן לבד. אבל הן לא כוללות טרמפים, או סכנות אמיתיות. היתה את הפעם שלקחתי את ידידה שלי למבצר אנטיפטרוס כדי להראות לה איפה שיחקנו RD&D. אותי זה די צמרר והיא - בכלל - לא הייתה מוכנה להשאר שם יותר מ-10 דקות. היו שם כל מיני צעקות בערבית - ואני נשבע לכם שהעצים זזו. בכלל - ליערות יש יכולת מעניינת לשתק אנשים מפחד בלילה.

למעלה