נא לדייק בהערות

hirshfe

New member
נא לדייק בהערות

לפני כמה ימים, נדב יוצא למרפסת ווסוגר את הדלת. אני יוצא אחריו ואומר לו - שאני לא מרשה לו לצאת לבד למרפסת ולסגור את הדלת. נדב, חוזר הביתה. אתמול - הוא שוב יוצא למרפסת - אני אחריו ואני שואל. נדב מה אבא אמר לגבי לצאת למרפסת. נדב מסתכל ואומר אבל אבא לא סגרתי את הדלת.

אבא גאה

New member
זה מזכיר לי

שאני מכיר איזה ילד שנסע עם סבתא שלו באוטובוס ובטעות הם ירדו כמה תחנות לפני שהגיעו ליעד סבתא: "אוי, טעינו, לא היינו צריכים לרדת כאן" ילד:" טעינו? את טעית! אני ילד לא צריך לדעת איפה יורדים"

smailie

New member
והנה עוד יציאה לשירשור:

1) סבתא של הבן של השכנים שלי ואמא שלי הן חברות טובות מאוד ונפגשות בתדירוּת יומיומית. יום אחד הלכתי לבקר את ההורים שלי. אז השכן הצעיר, בראותו אותי פונה לכיוון הבית, התעניין בנימוס אם אני הולך במקרה לבקר את... בקיצור: נקב בשם הפרטי של אמי. הוא לא היה מודע בכלל לקשר המשפחתי.
2) וסתם, בדיחה לא שלי: שני ילדים רואים שני גברים קשישים, כבני 80, שדומים מאוד אחד לשני, יושבים על מרפסת. שואל אחד הילדים את חברוֹ: "יכול להיות שהם תאומים?" עונה לו החבר: "השתגעת? נראה לך שבגיל הזה יש תאומים?"
3) מקרה שהיה בגן הילדים בקיבוץ שלנו, אי - שם בשלהי שנות ה-80. לקראת יום העצמאות
,הגננת שאלה: "ילדים, אתם יודעים איך קוראים לנשיא המדינה?" שתיקה. אז הגננת ניסתה לתת רמז: "חיים...". מיד קופץ אחד הילדים ומשלים את השם המלא: "חיים משה".

למעלה