נא להחזיק לי אצבעות .......

נא להחזיק לי אצבעות .......

לא מצליחה לישון.... מחר בבוקר יבואו נציגים של סל תרבות לראות את"יום הולדת לדובי דודו" אני אופיע בחולון באדיבות אילן ואירית אבן חן אירגנה 3 כיתות א' .......בערב אני מופיע בחדרה ולמחרת בבוקר 2 הצגות בגן.....נו איך דחסתי את סוף השבוע
בא לי לגרוס את חמישישי ולהגיע ישר לשבת ולמיטה
חברים החזיקו לי אצבעות ולא יזיק להדליק נרות משואות .............. מהמתרגשת דבי

maorkad

New member
מחזיקים אצבעות יקירה נראה לי .....

או שאלוקים נתן לך יותר מ24 שעות ביום או שאת מרמה את השעון גברת תנוחי קצת מה זה חחחח לפחות יש לך שעות של שקט???

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifדבוש מקסימה !!

(לפחות מבינה למה את לא עונה לי למסר , עסוקה !!) מחזיקה לך אצבעות להצלחה מסחררת, יודעת שיעבור לך בקלות ובהנאה גדולה וכמובן שהנציגים יתעלפו עלייך
יאללה, עכשיו לישון
!!

בהצלחה אהובה שלנו,את תהיי נפלאה,זה ברור!!!!!!

מבטיח להחזיק אצבעות בידים וגם באצבעות הרגליים ואם את מתרגשת קצת יותר מדי לפני שאת מתחילה,קחי אוויר,עצמי עינים ותחשבי על כל האנשים בפורום הזה ובכלל שכ"כ כ"כ כ"כ אוהבים אותך ומאמינים בך וכל האנרגיות הטובות שתמיד הרעפת פה על כולנו תחזורנה אלייך בענק!!!! כל הכבוד לאילן ולאירית על תרומתם ועזרתם למענך (אם אירית תהיה שם היא בטח תחבק,תנשק ותעודד אותך גם בשמנו) אל תתרגשי יותר מדי,הם בסה"כ אנשים,כמונו,לא יותר. שיהיה המון בהצלחה,תהני...כי זה הכי חשוב ופשוט תהיי את (אני בטוח שהם יתעלפו עלייך ועל ההצגה) ולגבי כמות ההופעות: חמסה,חמסה,חמסה,כן ירבו. אוהבים אותך מאוד וה
לדבי.....

גליתוי

New member
בהצלחה...

לא הספקתי אתמול אז אם יוצא לך הבוקר, אני מאחלת לך המון בהצלחה וגם אני בטוחה שיאהבו אותך, הרי הילדים אוהבים והם השופטים הכי גדולים! שיהיה יום נהדר ואחריו...שבת שלום

מחזיקה לך גם ברגליים!../images/Emo77.gif

אני לא קיבלתי מהם את האישור המיוחל , להצגתי החדשה " להציל את הכדור הגדול".... ספרי איך היה!

Inbal Amar

New member
מקווה שעבר בהצלחה.

ספרי לנו איך היה... אני מאחלת לך עוד הרבה סופי שבוע כאלה דחוסים בעבודה. יישר כח.

ooommmr

New member
דבי , אני בטוח שתשחקי אותה בענק

גם אם חלילה לא יצליח... טפו טפו טפו....חחחח...

חזרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתי

ובכן הבוקרהתחיל עם פקקים "קלקלים" הגעתי במלוא המרץ למרכז בחולון התחלטי לפרוק את הציוד... הזמן עובר מהר ואיש הסאונד שאמור לקבל [150$ רק על הפעלת תאורה וסאונד ] לא מגיע.... אני מחכה ומחכה הכל מוכן.....והלחץ בחזה עולה [ואתם לא רוצים לדעת מה הרגשתי...............] ישבתי על הריצפה ובמשך 20 ד' אני מטלפנת פעם אל איש הסאונד ופעם לאירית ......אין קול ואין עונה. לא נותר לי אלא לפנות לעובד המקום ולבקש ממנו לסדר לי מינימום תאורה ולהסביר לו מתי להפעיל מוסיקה....אההההההההה ואני חשבתי שאספיק לעשות חזרה לפני ....בררררררר [הרמתי ראשי לשמיים וניסיתי לברר מי מהמלאכים פנוי באיזור
] לפתע נכנסה מלאכית שאלוהים שלך אליי בשם :אירית אבן חן.
באותן שניות התחלתי לבכות ולשחרר לחץ. אירית המקסימה הרגיע אותי ותיכף ומיד תפסה פיקוד והשתלטה על התאורה ועל הסאונד...."כפרה עלייך " הילדים החלו להגיע וגם נציגי סל תרבות. המופע החל והסתיים בהצלחה לדעתי. הילדים השתתפו לתפארת מדינת ההצגות , הם היו מדהימים והכל זרם אחלה......אפילו איש הסאונד התנצל [היתה לו סיבה אישית] מקווה לטוב ואם לא אנסה שוב ושוב...... תודה רבה רבה לאילן ולאבי ולאירית הקמע שלי. תודה רבה לכם חברים היה לי נפלא לקרוא את הודעות התמיכה שלכם בבוקר והם ליוו אותי לאורך כל היום. מתה לפגוש אתכם ומתה לישששששששששששששששששון
תודה ולילה טוב דבוש

דבי זו היתה ההופעה הכי טובה שלך../images/Emo99.gif

הלחץ כנראה עשה לך רק טוב. ההצגה היתה מקסימה ואני למעלה ישבתי וצחקתי ונהניתי כל כך לשמוע איך הילדים מתגלגלים מצחוק
תאמיני לי שאלוהים אוהב אותך. באמת שברגע האחרון לפני שיצאתי לעבודה החלטתי לשנות את התוכניות ולבטל יום עבודה כדי להגיע אלייך
מזל שוויתרתי על ההפתעה והגעתי שעה לפני הזמן. ואת כזאת סלחנית... כל הכבוד. נשיקות
באמת שהיה מקסים ואני מקווה שגם בנות ועדת סל תרבות חושבות כמוני, כמו המורות שהיו וכמו כל הילדים שהיו בדממה מוחלטת חוץ מפרצי הצחוק ברגעים שאי אפשר היה שלא לצחוק

תיראי מה זה,כבר אתמול חשתי שאת תהיי ה../images/Emo189.gif

שיהיה שם בשביל דבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשבע...יש הוכחה כתובה,תסתכלי מה כתבתי לדבי בלילה שלפני ההצגה לגבייך בהודעה "בהצלחה אהובה שלנו....." כל הכבוד אירית,כייף שיש לבן אדם חבר\ה טוב וקרוב שנמצא שם (בלי לדבר יותר מדי,בלי להודיע...) משמח מאוד לקרוא את מה שאת מספרת על ההצגה שהיתה. אגב,שלחתי לך מסר ו...לא הגבת, נו נו נו,לא יפה
נזכה לראותך במפגש?????????????

אני בטוח שהיית מהממת ונהדרת כמו שאת

אני מצטער שלא איחלתי לך בהצלחה לפני אבל פשוט המחשב שלי היה בתיקון.. אני בטוח שהקסמת את כולם עם ההופעה שלך והבובות המקסימות! ובהצלחה- וספרי לנו מה הוועדה החליטה..

למעלה