נמחקה כאן הודעה של מרי בל, שכללה מידע על הורדות [וזה אסור, בלה, בלה. תקראו בהודעת המנהלת למה.]. אז, מורן ויפעת, ההודעות שלכן בשרשור נמחקו גם, כי הן שורשרו להודעה שלה. אשמח אם תכתבו אותן שוב
הפורום הזה הוא לא בשביל שנחלוק מידע על אורלנדו ונספר דברים וכאלה? אז למה אסור לי לעזור למישהי למצוא את הסרט? זה דבילי לחלוטין גם ככה היא מחפשת בקאזה גם אם אני אגיד וגם אם לא חוצמזה שגם בשירשורים אחרים יש מקורות להורדה ואותם לא מחקת....
../images/Emo55.gifזו לא החלטה שלי..../images/Emo15.gif
אלו החוקים של תפוז. הורדת פרקים/שירים/סרטים, נוגדת את חוקי שמירת זכויות יוצרים, ולכן תפוז מתנגדת לזה. לעומת זאת, את יכולה לעזור לחברות הפורום להוריד דרך הICQ, במסינג'ר, והמסרים האישיים בתפוז. אני באמת מצטערת, גם אני נגד זה, אבל זה מה שיש.
חפיף כמה שזה עיצבן זה עבר D-: אמ טוב נחזור על מה שאמרתי בלי ההורדות: אם אתן רוצות אני יכולה לפרסם פה פאנפיק (גרסה אחרת) של הסרט שודדי הקאריביים שאני וחברה שלי כתבנו (כמובן עם ג'ק וויל) נוכל לשים את זה במדורים......
כמו שכבר אמרתי, כל דבר שיש לכם, מאמרים, פאנפיקים, סקרים, תשלחו לי. תשלחו, ואני אוסיף. הפורום הזה, הוא לא שלי. הוא שלנו. כל דבר שאתן חושבות שמתאים, יעלה.