נא להיכנס לפה......

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
נא להיכנס לפה......../images/Emo54.gif

אם יש אי שם מישהו שקורא את זה ומבין ללבי שמשעמם לי, אז אני פשוט אודה לו שיתכתב איתי.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif האמת היא ...

שנראה לי שהגיע הזמן לשירשור תקשורת !!! יש כבר מספיק בננות בפורום
!!! אז שכל אחת תרשום:
אימייל:
איסיקיו:
מסיינג'ר: או כל דבר דומה ...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo12.gifאופס...

שכחתי לכתוב נצל"ש ואני מוכנה להתכתב איתך

Lao

New member
הייתי כותבת את שלי אבל...

אין לי מושג כי אני לא זוכרת אותו בע"פ אז אחר כך כפרות....... ותודה לאל שעזרו בבעייתי.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo41.gifשימו לב../images/Emo41.gif

נמחקה כאן הודעה של מרי בל, שכללה מידע על הורדות [וזה אסור, בלה, בלה. תקראו בהודעת המנהלת למה.]. אז, מורן ויפעת, ההודעות שלכן בשרשור נמחקו גם, כי הן שורשרו להודעה שלה. אשמח אם תכתבו אותן שוב

מרי בל

New member
אבל זה אידיוטי לחלוטין

הפורום הזה הוא לא בשביל שנחלוק מידע על אורלנדו ונספר דברים וכאלה? אז למה אסור לי לעזור למישהי למצוא את הסרט? זה דבילי לחלוטין גם ככה היא מחפשת בקאזה גם אם אני אגיד וגם אם לא חוצמזה שגם בשירשורים אחרים יש מקורות להורדה ואותם לא מחקת....

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifזו לא החלטה שלי..../images/Emo15.gif

אלו החוקים של תפוז. הורדת פרקים/שירים/סרטים, נוגדת את חוקי שמירת זכויות יוצרים, ולכן תפוז מתנגדת לזה. לעומת זאת, את יכולה לעזור לחברות הפורום להוריד דרך הICQ, במסינג'ר, והמסרים האישיים בתפוז. אני באמת מצטערת, גם אני נגד זה, אבל זה מה שיש.

מרי בל

New member
אממ קיי

חפיף כמה שזה עיצבן זה עבר D-: אמ טוב נחזור על מה שאמרתי בלי ההורדות: אם אתן רוצות אני יכולה לפרסם פה פאנפיק (גרסה אחרת) של הסרט שודדי הקאריביים שאני וחברה שלי כתבנו (כמובן עם ג'ק וויל) נוכל לשים את זה במדורים......

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gifבבשקה../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

כמו שכבר אמרתי, כל דבר שיש לכם, מאמרים, פאנפיקים, סקרים, תשלחו לי. תשלחו, ואני אוסיף. הפורום הזה, הוא לא שלי. הוא שלנו. כל דבר שאתן חושבות שמתאים, יעלה.

למעלה