נא להכיר ההורים העתידיים של מאלדר סקאלי

nikita5s1

New member
נא להכיר ההורים העתידיים של מאלדר סקאלי

אחרי שאני והחצי שלי החלטנו שזה לא יהיה הוגן להביא הביתה כלב כשלשנינו אין הרבה זמן, התפשרנו על חיה פרוותית קטנה יותר (ועם תוחלת חיים הרבה יותר קטנה לצערי) שתתווסף אלינו (שנינו, 4 ציפורים ודג כועס אחד) אז תכירו את ניקי וג'רי. בתקווה שיביאו לנו בקרוב מאוד כורים חמודים שיקראו כולם על שם דמויות מתיקים :)

S m e l l y Cat

New member
איזה פושקיצ'וצ'ון../images/Emo99.gif

למה לא ישר לקרוא להם מאלדר וסקאלי?

nikita5s1

New member
הבטחתי לחצי שאם ניקנה הוא בוחר שמות :/

הוא אוהב את ג'רי גרסיה מהגרריטפול דד וניקי זה על שם אישתו של קיט ג'ארת (?!?!?) בקיצור הדור הבא הוא כולו תיקים... מאלדר, סקאלי, סקינר, קרייצ'ק, דוגט, ריאס...

nikita5s1

New member
אפרופו הדור הבא - שאלה על תופעת רייס ודוגט

האם התחלתם להתחבר לדמויות של דוגט ורייס שהשתלטו על הסדרה בעונות האחרונות? האם עדיין הרגשתם שזו תיקים באפילה או שהיה נדמה לכם כאילו פתחו במיני סדרה אחרת? האם הרגשתם ניבגדים על ידי דיוויד דוקובני שנטש??? או שאולי התחלתם להרגיש שזו תחילת הסוף? אני אישית הרגשתי שהעונה השמינית הייתה חלשה... לא בגלל התכנים אלא בגלל המחסור... זה בהחלט קטע את כל ההמשכיות של העלילה.

שאלת השאלות

אני הרגשתי הכל- כעס, עלבון, כאב, געגוע, השלמה... הקיצר הכל מהכל היה לי. היום אני יכולה להגיד שאת דוגט אני אוהבת, מאוד אוהבת ואת רייס אני לא סובלת אבל זה סתם בגלל שיש לה דמות מעצבנת.

1Shir

New member
בזמנו זה גרם לי להתרחק קצת מהסדרה

(הכוונה בעת השידור בערוץ 2) בדיעבד אני חולה על עונה 8 (עונה טעונה מהמון אספקטים ומלאת מתח) וחולה גם על דוגט. נראה לי שכתבתי לפני כחודש שהוא הדמות השלישית האהובה עלי בסדרה (פתחתי שרשור כזה שביקשתי מכל אחד לדרג 5 דמויות הכי אהובות למעט מולדר וסקאלי) עונה 9 עד היום קצת מרגישה לי כמו מיני סדרה קצת לא קשורה כזאת, וגם עדיין לא ראיתי את כולה בכלל. אולי בעתיד זה ישתנה, כמו שנורא התחברתי לעונה 8 לפני שנתיים. מוניקה רייס דמות חלשה בעיני. זה היה קלישאתי מדי שהפכו אותה לסוג של "מולדר", כי אף אחד לא יכול למלא את הנעליים שלו (ובטח לא היא). היו צריכים לתת לדמות יותר ייחוד ולא לנסות לדמות אותם למולדר וסקאלי, כי זה יצא חיוור ואפילו קצת פתטי. כבר היה עדיף לא לשים אותה קבועה, כי אף צמד לא יכול להחליף את מולדר וסקאלי, אלא לתת לדוגט לעבוד כשהוא נעזר מדי פעם באקדוחנים, בסקאלי, בה - אבל לא לעשות מהם צמד ולצפות שהסדרה תמשיך בלי שהמעריצים ירגישו מרומים ומטופשים! לא ככה? לא הרגשתי נבגדת ע"י דוכובני כי הוא כבר רצה לעזוב הרבה זמן ודיברו שהסדרה בשלבי סיום, כך שזה היה צפוי ולגיטימי. לכל סדרה טובה יש סוף. קצת התבאסתי כאמור לראות מישהו תופס את מקומו.

nikita5s1

New member
מסכימה

זה שנתנו להם את אותם תפקידי אופי היה באמת מעליב את האינטליגנציה, היה חסר רק שיחליפו שחקנים וישאירו את השמות של הדמיות גם כמו שעושים באופרות סבון ארוכות. אני אישית כבר הרגשתי שזה כבר לא זה, בגלל זה גם בא לי טבעי לא להתמיד עם הסדרה כי בעונה השמינית כבר הייתי חיילת והיה קשה לעקוב.

1Shir

New member
חחחחחחח עכשיו תורי להסכים!

קודם כל גם אני הייתי חיילת בעת שידור עונה 8 ובאמצע העונה הפסקתי לעקוב... לצערי בדיוק מתי שמולדר שב הם העבירו מיום חמישי ליום אחר ובגלל שיצאתי חמשושים התייאשתי, כי לא ידעתי שמולדר יהיה, ודוגט לא היה לי שווה את הטרחה... ולגבי החלפת שחקנים על אותה דמות זה הדבר הכי מזעזע בעולם, גורם לך לתהות אם צריך לבכות או לצחוק על העולם שלנו... כנ"ל לגבי דיבוב של סדרות עם שחקנים! (יעני לא אנימציה) כאילו מה נסגר, השחקן הוא הרי זה שעושה את הדמות, זאת לא מסכה! אני זוכרת שב"קרוב או רחוק" החליפו את פיפה! זה היה מזעזע! במקרים אחרים לא נתקלתי, מזל שלא צפיתי באופרות סבון ארוכות...

Gilliana

New member
בהתחלה היתה לי בהחלט בעיה

אבל בצפיה שניה בעונה השמינית, אני יכולה לומר כי היא לא נופלת במאום מהעונות שקדמו לה. סקאלי החזיקה יפה מאד על הכתפיים את כל העסק, מה גם שמאלדר חזר למחצית השניה של העונה. העונה התשיעית היא החלשה לדעתי, למעט כמה פרקים בודדים שהיו מעולים - ובראשם כמובן "וויליאם".

1Shir

New member
ובראשם הפרק האחרון את מתכוונת ../images/Emo3.gif

בסך הכול דעתך די זהה לשלי
הצפייה הראשונה בעונה השמינית לוותה בהלם האובדן של מולדר, הפוקוס היה על זה ובלתי אפשרי היה להעמיק מעבר לכך. בצפייה שנייה כבר מתרגלים ושמים יותר לב לניואנסים, למתח העצום שבו סקאלי שרויה עם היעלמותו של מולדר ובמקביל התמודדות עם שותף חדש וסקפטי, משברי האמון, ההתקרבות ההדרגתית וכו'. לדעתי לא רק סקאלי אלא גם דוגט בסך הכול הביא נוכחות והצליחו להחזיק את העונה הזאת מעניינת. העונה השמינית בהחלט לא נופלת אבל כן יש לה אופי משלה, היא העונה הקשה ביותר בסדרה (וכבר כתבתי על זה בעבר אי אילו הודעות כאן), עונה שכולה רצינות וכאב, אין צחוקים או רגעי קלילות, יש המון מתח טעון וסיטואציות בלתי אפשריות להתמודד איתן. העונה התשיעית היא קצת העתק חיוור של שאר הסדרה לדעתי (לא כולל הפרק האחרון שהוא אחד המדהימים ביותר בסדרה בעיני) אולי חוץ מכמה הבלחות בכמה פרקים...

Gilliana

New member
הפרק האחרון Goes without saying

ברור שזה הוא ה-פרק, של כל הסדרה כולה מבחינת היותו השיא. אני בהחלט מסכימה שרוברט פאטריק הוסיף הרבה לסדרה (למרות שהדמות של דוגט אותי אישית די עיצבנה חלק גדול מהזמן - כמה מטומטם ואטום יכול בן אדם אינטילגנטי ויכולות שכליות להיות???), וגם אנאבת' גיש (למרושת ששחקניתצ מבריקה היא בהחלט לא) הוסיפה. תארת יפה את ההלם שבצפיחה הראשונה בעונה השמינית, היה כ" קשה להשלים עם העובדה שמאלדר איננו! היום אני רואה את זה לגמרי אחרת וכפי שכבר אמרתי, העונה השמינית לדעתי עונה מצויינת שאינה נופלת במאום משאר העונות, אולי אפילו עולה על חלקן דווקא בגלל כל מה שציינת.

1Shir

New member
מה זה כורה? ../images/Emo12.gif

ממש חמוד!! אבל את מי רואים בתמונה, את ניקי או ג'רי? אפשר לבוא ללטף?..

nikita5s1

New member
כמו כורה פחם :)

התכוונתי לאוגרים שימליטו לי... קראתי להם "כורים" כי אוגרים אוהבים לחפור.... :) בתמונה רואים את ג'רי. ניקי ביישנית, כל היום יושבת בוילה שקניתי לה ומזיזה את הרהיטים (החול) ממקום למקום... חוץ מזה, במסגרת המגבלות של חצי מגה לתמונה היה לי קשה להעלות אפילו תמונה של ג'רי. בטח יכולה לבוא ללטף! אני בשביתה את מוזמנת :)

איזה מתוק!!!!!!!

חחח הוא קטן כזה וחמוד כ"כ... היו לי פעם אוגרים, חיות מתוקות בהחלט ^^

למעלה