נא להתחיל שירשור מזל טוב....!

נא להתחיל שירשור מזל טוב....!

פיצי בת 12 מזה 10 ימים... רק שעד עכשיו היא לא בדיוק ידעה.... למה אני מדברת על עצמי בגוף שלישי? דיברת אלי? לא.... דיברתי על עצמי ולא אל עצמי... מה? לא יודעת.... אני לא מאמינה.... שחכו אותי... את בת המצווה שלי לא חגגתי בתאריך העיברי....
אוף.... מזל טוב?

ה מוזה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

למי יש יום הולדת ??? לפיצפונת שלנו
מה נביא לה מה נביא לה מתנה ? אז קודם
ענקי
המון המון הצלחה ....שכל המשאלות יתגשמו חיוכים
הרבה שיהיו לך ב
יום הולדת חגיגה נחמדת

היי פיצי...

מזללללללללללל-טטטטטטטטטוב! את בת 12 ! את כבר לא פיצי יותר ! ילדונת, לכבוד הגיל המיוחד הזה, שאת עוברת בו להיות ילדה גדולה, אני שולחת לך נשיקה וחיבוק גדול!!!! מתוקה, שיהיה לך הרבה מזל"ט! שתהיה לך שנה מאושרת ! שתאהבי את כולם, וכולם אותך, ושתהיה לך השנה הכי מיוחדת שאפשר !

ושכחתי להגיד ש...

"יום הולדת זה היום שהקב"ה החליט שהעולם לא יכול בלעדייך " אז שתדעי לך ... ושלא תעזי לשכוח אף פעם, שהעולם לא יכול בלעדייך !!!

King of pain

New member
../images/Emo77.gif ... מזל טוב ...

" ... מה נעים ומה נחמד , שכל בן , וכל בת לא נולדו ביום אחד , רק ביום הולדת , רק ביום הולדת ... " ( עממי ) והפעלה קטנה לכבוד המומולדת , למוכשרים ובעלי הקואורדינציה שביננו : " בידיים - הך , הך , הך , ברגליים - טרח , טרח , טרח , באגרוף - בום , בום , בום , ובאצבע - פיק , פיק , פיק , ( כולם : ) לה לה לה , לה לה לה , לה לה לה , לה לה לה , לה לה לה , לה לה לה , אחת שתיים שלוש ... " רוב מזל טוב - שמחה ואושר , בריאות וכושר , שירים ועושר , אהבה ויושר , והמון , המון בלונים ...
<------ אה , ופרח גם ...

../images/Emo42.gif שהשמש תמיד תאיר לך פנים.

ימבה של מזל טובים חיבוקים, נישוקים, ודיגדוגים.

../images/Emo3.gif זה הכול?!

סתאאאאאאאם, תודה חבר´ה! באמת נחמד....
D-: כיף לי... הופ הופ טרללה גדלתי בשנההה, הופ הופ טרללה (טרללה,טרללה, טרללה וכ´ו....) גדלתי ב-ש-נ-ה.....
תאמינו או לא... "זאתי", ר.ש, נווווו המדריכה .... שמה לב עלי(!) היא הבטיחה לי שיהיה לי כיף! ביום ההולדת....
לאאאא נורא!

למעלה