נא לחתום למען חולי צליאק.

נא לחתום למען חולי צליאק.

המחיר היקר של לחם ללא גלוטן לחולי צליאק ... הלחם הכי פשוט נמכר בכ- 20 ₪ לכיכר קטנה, במקום הכי זול שניתן להשיגו. חבר כנסת אילן גילאון מוכן ליזום הצעת חוק לסבסוד, אך כדי לגייס תמיכה בכנסת הוא נדרש לגלות עניין ציבורי. ולכן נקבע יעד של איסוף כ- 100,000 חתימות בעצומה. בינתיים הצליחו לאסוף רק כמה אלפי קולות. ייקח לכם פחות מדקה לפתוח את הקישור ולחתום על העצומה. http://www.atzuma.co.il/petition/carmit34/1/ תעבירו לכמה שיותר חברים,בני זוג, משפחה. אין לכם מושג כמה חשוב כל קול נוסף. תודה לכולכם ****** אחיין שלי גם חולה במחלה....כשהוא מגיע אליי אני מכינה לו במיוחד לחם ללא גלוטן וכדומה.... המחירים לחולי צליאק [מחירי מוצרים יסודיים] בשמיים ,אנא חיתמו ועזרו לעוד חולים להוריד את המחירים.... [קישור מהפורום הגדול לגננות] דבוש

feyoula

New member
האם ידעתם? שחשבו שאני חולת צליאק...

ושלושה חודשים הייתי תחת "ניסיון" ולא אכלתי גלוטן בכלל בכלל! (זה היה בזמן בגרויות בתיאטרון ועל הקוליסות שלנו היה רשום מאחורה כל מיני "לא לגלוטן" ודברים כאלה כי היה צחוקים סביב זה כל הזמן...). ככה שאני יודעת איך זה מרגיש וזה לא כיף בכלל. תחשבו כמה זה מסובך ללכת לבית קפה והכל זה סנדויצ'ים ופסטות וסלטים שמגיעים עם לחם וצריך לא להתפתות ודברים מטוגנים עם פירורי לחם.. שלא לדבר על קינוחים! באמת שאנחנו לפעמים לוקחים את החיים כמובן מאליו.. בסוף התברר שאני בריאה אבל בחיים שלי לא אכלתי כ"כ הרבה פריכיות אורז כמו בתקופה הזאת...וואי איזה זכרונות.. קיצר- חתמתי:)

צליאק

גם אני חתמתי

V u l g a r

New member
חתמתי :]

אני מכיר מישהי שגם אלרגית לחלב, גם חולת כרון(קרוהן) וגם צליאק... למזלי אני רק חולה כרון
... שקד

maorkad

New member
בעבודה אני לא מוכר להם פוטטו כי זה אסור../images/Emo21.gif

למעלה