נא לספר סיפורים על ילדים מופלאים כאן!!!...

TUKUSHI

New member
נא לספר סיפורים על ילדים מופלאים כאן!!!...

ילדתי בת ה-6 שמה לורה מפליאה אותי כל פעם מחדש בבוקר יום שישי לפני חודש בערך היא אמרה לי שיש חושך בשירותים אני אומר אז תדליקי את האור והיא לוקחת את היד שלי ולוקחת אותי לשירותים ויש בשירותים אור אז אני אומר לה אבל יש אור בשירותים והיא מתחילה להתווכח איתי שאין אור בשירותים אז אני מכבה את האור ומדליק שוב והיא אומרת שהאור חזר ונכנסת פנימה 5 דקות אחרי זה היא צורחת ובאה אליי בריצה בלי מכנסיים ואומרת ששוב יש חושך בשירותים. עד לפני יומיים היא משתמשת בשירותים שלנו לפני יומיים באמצע הארוחה היא קמה ומכבה את האור ואומרת שהילד לא אוהב את זה ואנחנו יושבים ואוכלים בחושך למחרת היא אומרת לי שהחושך מרשה לה להשתמש בשירותים כי היא התחשבה בו מה זה יכול ליהיות זה לא יכול ליהיות חבר דימיוני כי הם לא אמורים להפחיד אנשים???!!!...

TUKUSHI

New member
אה לא זה spinareo

הוא פשוט מתקשר עם כלכך הרבה ישויות שהוא לא מבין אותן אני מתקשר עם קבוצה מסוימת אשתי לומדת הילינג ואת ילדי אני שולח לבית ספר חצי רוחני של ילדי רינדיגו אם הם יאשרלילדי יש סיפורים מוזרים ומדהימים ואני בטוח שאני לא היחיד שאין לו ילדי אינדיגו והילדים שלו עדיין מאוד רוחניים אז: "אני רוצה להדגיש לעולם שאין להתבייש במה שהילד שלכם חווה מרגיש או מתקשר" (ג'ו טאבלר)!!!...

TUKUSHI

New member
הנה סיפור נוסף

לורה יום אחד באה למיטה שלי ואומרת שהיא רוצה להכיר לי את מר וגברת ויצמן ואז היא באה ורושמת באנגלית(אני חייב לציין שהיא עוד לא יודעת אנגלית) "אניי חיים מתתי לפני זמן רב אני לא זוכר בדיוק מתי מתתי הייתי פעם הנשיא של המדינה הזאת והם צריכים אותי שוב לכן חזרתי" - "I'm Haim i died a long time ago that's why I can't remmember when did I passed over. I've been the presedent of this contry and they need me again !!!... שבוע אחרי זה אנו מקבלים גלוייה מאנגלייה שחתום עליה השם חיים ויצמן

../images/Emo42.gifאולי תלמד אותה לעשות הגנות

שאנרגיות לא נעימות לא יגיעו אליה.... יש קישור בטאגליינס לדרכי הגנה שונות

רותי 11

New member
כנראה שהיא רואה נשמות

תקועות. מה שמרגיש לי תוך כדי כתיבה (הסיפור על השירותים) שהיא דיברה בשם ישות שהרגישה שהיא נמצאת בחושך, אתה צריך לומר לבתך שהיא יכולה לשלוט בדברים האלה ואל לה לחשוש היא צריכה להבין מה רוצים ממנה ואכן אני הייתי עושה לה הגנות היא פתוחה מדי ויכולים להגיע גם כל מיני כאלה שירצו להאחז בה.

TUKUSHI

New member
כבר מאוחר מדי נאחזו בה היא במיון

עוד לא סיפרתי למה אומרתי שהיא קיבלה מכה בראש כי יחשבו אותי למשוגע אם אענה שרוח עשתה זאת!!!... היא נכנסה למיון בשלוש וארבע דקות אני עוד מעט יוצא אליה!!!... אני לא יודע איך יכול ליהיות שלישות יהיה כזה כוח לפגוע כלכך חזק במישהו!!!...

TUKUSHI

New member
נפלה אבן מעל לבי

התקשרו אליי הרגע היא נפלה במדרגות זה היה זעזוע מוח קל שלילדים זה די קשה!!!...

מה שלומה עכשיו??נשמע מבהיל מאוד!!

האם יש שיפור? אני לא חושבת שזה קשור לרוחות
.... בכל אופן האמונה בכך יכולה להעצים את המחשבה... אז כדי לחשוב ולהאמין שהיא מוגנת מכל רע
ותמיד יש מישהו ששומר עליה

TUKUSHI

New member
הרי אמרתי שהיא רק נפלה במדרגות

היא בסדר עכשיו תודה!!!...

למעלה