נא לצרף את אתר ספיר לוד רשימה

נא לצרף את אתר ספיר לוד רשימה

גיא היקר ! אנא צרף את אתר ביה"ס 'ספיר' בלוד לרשימת האתרים של לוד . כתובת www.sapir.lod.k12.il תודה הרצל אושה מנהל אתר ספיר לוד

the buty

New member
הו... שלום הרצל ,

עכשיו ייכנס קצת פלפל לפורום... בזכות המקומונים אפשר להגיד שאתה כמעט סלבריטי. ומה שלום "החבר" הנצחי שלך ?

הרצל שלום רב

כבקשתך הקישור ניכנס לדף הקישורים בפורום ברוך הבא לפורום לוד רמלה פורום פורה לך ידידי וגם לך the buty שחזרת אלינו מהכפור

../images/Emo24.gifגיא תודה רבה !

היי גיא ! בשם ההנהלה והועד של ספיר לוד , רוב תודות . בתקווה שהרישום בתפוז יגדיל את המשוטטים באתר 'ספיר' לוד. אישית אני מקוווה שאוכל לתרום לפורום הנוכחי . ובכלל פתיחת פורום רמלוד העלתה אותנו הלודאים על מפה כי עירי לוד נטולת אתר אינטרנט עירוני ( של העירייה )!! כמו שנאמר - 'צעד קטן לגיא צעד גדול לוד' שבוע טוב .

הרצל לכבוד לי להוסיף את הקישור

של בית הספר ספיר כמו שכתבתי בפורום בית הספר רוב הילדות שלי עברה עליי על מגרש הכגדורסל של בית ספר ספיר והרבה דם נישפך לי על הפרקט באולם הספורט בחוג של כפפות הזהב . ועוד משהו אישתי שתחיה היא בוגרת המחזור הראשון של בית הספר ספיר בלוד אכן אני כולי תיקווה שתקח חלק גדול בפורום ותנסה יחד איתנו לשנות דברים בקשר לאתר אינטרנט עירוני לפי מה שהבנתי מדובר העירייה מר בן הרוש האתר העירוני בשלבי בנייה מתקדמים בחברה לאוטומציה . שבוע טוב גיא

../images/Emo151.gif

חן חן על הפירגון וקבלת הפנים החמה . לגבי ה'חבר' הניצחי אז אם לא שמעת את החדשה האחרונה . הוגשתי תלונה רישמית למועצת העיתונות בת"א כנגד 'גל שבע' ופירסומיו השיקריים של 'חבר ' במדור 'דיעה אישית' כולל תלונה טלפונית שלי למר ציון קינן עורך גל שבע . מאז ( 4 שבועות) אם שמת לב המדור 'דיעה אישית' ירד ולנצח . אז מתברר ש'חבר' ולנצח זה משהו מאוד יחסי . מהות התלונה - בעל טור במקומון(כתב המערכת ) שמשתלח בבית ספר והנהלתו וגם באדם פרטי כמוני במשך שנתיים כאשר העורך הראשי לא מאפשר למותקפים (בית הספר ואנוכי ) אפשרות תגובה בו במקום ובמעמד כתיבת דברי הבלע והשקר. עכשיו יהיה קצת משעמם ב'גל שבע' לכן עברתי לכאן . שבוע טוב ליפיפיה !

גמני רוצה לברך את מר אושה

לעיתים קרובות אני נתקלת בדבריו של הרצל אושה שנכתבים בעיתון, בעיקר בגל שבע, אותו אני מעדיפה על פני המקומונים האחרים. דבריו חוצבי להבות ברוב המקרים וחשוב שיהיו עוד אנשים כמוהו שכותבים מה שהם חושבים.

חן חן - לשורש של אמא בריבוע

תודה רבה לך אמא בריבוע ! אני מבין שאת קוראת נאמנה שלי . דעי לך , לא הייתי כותב ומשקיע כל כך הרבה בפירסומים במקומונים אם הייתי יודע שזה לשווא . יש לדברים הנכתבים השפעה ניכרת והפיכת הציבור הסביל ( העדר ) לציבור שמבין ושותף קצת יותר בנעשה . בעירייה קוראים את כל מה שניכתב ומגיבים בהתאם . כרגע אני בחופשה , מקווה שאמשיך לכתוב ,לעניין ו'לשעשע' את הציבור הלודאי . שבוע טוב ומבורך בריבוע .

למעלה