נא לקרוא בעיון רב!!!!

ganja699

New member
נא לקרוא בעיון רב!!!!

שוב שלום חברים. מאד מוזר לי שנוגה אף לא פעם אחת הגיבה להודעות שלי(שזה דיי מעליב) יכול להיות שהביטחון העצמי שלה נפגע, בעקבות הודעותיי. (מה שאני מאד מקווה) אולי כך היא תבין שיש לה אחריות כלפינו המאזינים והיא לא יכולה לפלוט כל שטות לאוויר, ואם את לא מצליחה, עדיף שלא תדברי. מעבר לזה, אין לי עוד מה להוסיף בנושא נוגה למי שהציע לי לשלוח מכתב למנכ"ל הרדיו, תודה על הרעיון, שלחתי, למרות שלא נראה לי שיש מי שאוזניו פתוחות לקבל ביקורת מסוג זה. עכשיו, אם חשבתם שיש לי משהו אישי נגד נוגה , טעות בידיכם, אני בטוחה שהיא בחורה מקסימה, ואין לה כל כוונה רעה כלפי אף אחד/ת בפורום, היא בסך הכל מנסה לעשות את עבודתה נאמנה. האם היא עושה זאת כראוי? לכל איש יש את הזכות להעביר ביקורת,נוקבת ככל שתהיה. --------------------------סוף סיפור נוגה--------------------------- הלילה הזה טיילתי לי קצת בפורום כדי לבדוק את הלך ההודעות , ולהפתעתי (או יותר נכון לא להפתעתי) גיליתי הודעה מאד "מפרגנת" מאחד השדרנים ברדיו ולהלן חלק עסיסי מההודעה: "היי נגה אני שדרן ברדיו ירושלים ואני מת עלייך את לא כמו כל ה ז ב ל ב ל י ם ברדיו הבנת? יפה! סתם רציתי להפתיע אותך ולהגיד לך את זה איזה חמוד אני אה?!" לאותו עלם חמודות קוראים יוני דביר. יכול מאד להיות שאני טועה ולכן אזהר בדבריי , אני מכירה (לא באופן אישי) שדר ברדיו קול המזרח או כחול לבן(מיותר לציין שאלו הן תחנות רדיו פיראטיות) שמשדר ברדיו ירושלים. מישהו יכול לומר לי בבקשה מה קורה כאן, האים אותו שדרן הוא תגלית השנה בתעשיית הרדיו? האם אין זה נוגד את העקרונות של רדיו "חוקי" לכאורה למגר את תופעת הפיראטים? ואם הוא באמת כל כך מוצלח, הוא יכול להרשות לעצמו לפרסם הודעה בפורום ולכנות את כל עובדי רדיו ירושלים כ- ז ב ל ב ל י ם ???!!!! האם כך רדיו ירושלים מתנהל???!!! שאלות כל כך פשוטות, וכבר מסקרן אותי לדעת מהי תגובתכם. ואם מר דביר היקר קורא את ההודעות בפורום אשמח לקבל ממנו תגובה. בברכה ganja669 נ.ב. תנסו להגיב על כל שאלותיי, ולא רק על כמה שנוגה מקסימה ומתוקה. ולמען השם תפסיקו להתגונן!!!

קרין5

New member
ל ganja, ל gaga ולכל אנשי הפורום

א. לgaga ו ganja. בתגובה להודעות קודמות שלכם, אז כמו שאמרתי קודם, I'm out, ולא רואה כל סיבה למחזר הודעות ולדון בכל פסיק קטן. ב. לganja ואנשי הפורום בעקבות תכתובת ביני לבין ganja עלתה הסוגיה אם אומרים עברית תקנית או עברית תקינה. אז בלי שום רצון להתעמת עם גאנג'ה, ועל מנת להעשיר את הידע הכללי, פניתי לבלשנית שאני מכירה, ושאלתי מה נכון לומר, ולהלן תשובתה: עברית תקנית - עברית שעומדת בתקן עברית תקינה - עברית נכונה לפיכך, מי שמדבר עברית תקנית, מדבר עברית תקינה, ולהפך, ובעצם נכון לומר גם כך וגם כך. היא נתנה לי עוד מספר דוגמאות לתקינים ותקיניים, אבל לא אלאה אתכם. בוקר טוב, קרין

קרין5

New member
תודה, אחותי

(בהנחה שלא התכוונת להגיב בציניות) מה את אומרת על "שערורייה"? הקשבת הבוקר?

ניג'ס סידרתי

חשבנו שאמרת שנוגה מגיבה להודעותייך בשם בדוי... אתה עיקבי בדיוק כמו נחש משקפיים פלצני. ובקשר לחושייך הבלשיים בכלל, אתה דומה לבואש, ומסריח מהפה. בעצם, בואש לפחוד נראה חמוד, אתה ודאי בלתי נראה - כמו מה שאין בך בפנים. תעשה טובה וסור מאיתנו, לחיי הילדות - קישתה פלצנות.

באמת נג'ס אבל זבלבלים? איזה בלאגן

יוני דביר משדר יפה ונשמע חמוד איך יכול להיות שהוא אמר דבר כזה זבלבלים? בטח זה בשביל הקטע אם זה אמיתי אז זה ממש לא בסדר צריך להתנהג יפה לכולם בעיקר לחברים ומשפחה ובעבודה. בכלל הפורום הזה מלא קטילות שחבל על הזמן אולי תרגעו

היי ganja669

ראשית בנוגע להודעת הפרגון שכתבתי בעבר לנגה אני כלל לא התכוונתי לעובדי הרדיו בו אני עובד אלה לתעשיית הרדיו בכללותה. למרות שלא הייתי צריך לכתוב הודעה כלפי בחורה שעובדת איתי באותה עבודה יכלתי להגיד לה את זה באלפה, זאת הטעות שלי ואני מודה ומתנצל, לכן גם ממש כעבור חצי שעה כתבתי הודעת התנצלות ברדיו בנוגע לרדיו הפיראטי אין לי מושג על מה את מדברת (או אתה מדבר) אני לא משדר בשום רדיו קול המזרח או ברדיו כחול לבן כמו שכתבת, אני כולי ברדיו ירושלים ואני גאה על כך !!! ואם יש לך משהו אישי נגדי אני מצטער על כך מאוד !!! כי אחרי הכל לי אין שום דבר נגדך וברשותכם אני אשמח לדעת שיותר לא ירשמו פה הודעות אישיות ובטח לא על החיים הפרטיים של השדרנים, אלה בקורות עיניניות !!! ולא דברים אישיים !!! מקווה שקבלתם את המסר באהבה גדולה יוני דביר

כוונתי הייתה

כוונתי הייתה שכעבור חצי שעה כתבתי הודעת התנצלות בפורום של הרדיו וכך העינין הסתיים לו, ולא צריך לדוש בו יותר מידי !!

gaga28

New member
אין על מה להתנצל!

שלום לך דביר והרי החדשות מפי גיא... אין לך על מה להתנצל נקודה לפי טעמה של הגנג'ה והביקורות שהיא משלחת חדשות לבקרים אתה תמצא עצמך מבוקר ע"י על כל צעד שלך,וזה לא משנה איך עברה התוכנית,ומה אמרת לקולגות שלך! כך למשל מכתב הפירגון לנוגה שנפל לעיניה והנה יש לה על מה לנג'ס כדבריכם... אז תעשו טובה לגיא תתעלמו,תתעלמו,תתעלמו נ.ב. לקרין5 בשרשור התגובה לעברית התיקנית הגברת כתבה בציניות!!! אני מאמין מאד שכוונתך היתה טובה עם רצון לפיוס וסיום הסיכסוך, אך זו כנראה רק כוונתך,גם אני ניסיתי,ואולי עוד כמה,אבל...זה בלתי אפשרי עם אדם שכל כוונתו היא לנגח,לסכסך,ולהתסיס אנשים יפים... ח ב ל

ganja699

New member
מר דביר היקר

כל הכבוד שאתה רואה את הקולגות שלך(אם אתה יודע בכלל את פירוש המילה) כזבלבלים, אל תשכח אתה חלק מהתעשייה , להזכירך אתה איש פורע חוק ששידר בתחנת רדיו פיראטית, מבחינתי אתה עבריין, שקיבל לגיטימציה(אם אתה מבין את המילה) לשדר בתחנה "חוקית" ומישהו על כך צריך לתת את הדין יום טוב ganja699

ליוני

לדעתי אתה עדין חמוד למרות שאם עשית מה שעשית (זבלבלים) אז זה לא טוב אבל מי יודע אולי היתה לך סיבה אם מבחוץ מנסים לרמוס שדרנים בטח איך זה בתוך הרדיו. ואם נתנת התנצלות אז צריכים לרדת ממך.

למעלה