נא לקרוא ולהעביר הלאה למכרים/ות

נא לקרוא ולהעביר הלאה למכרים/ות

"אלוהים בן זונה לקח לי את הילדה שלי" הילדה שלו , בת 20 , נהרגה במקום. אמא שלה אפילו לא התקשרה לבית החולים , היא הגיעה ישר והתחננה לפיסת מידע קטנה. היא רק לא ידעה שהילדה שלה בכלל לא הגיעה , היא הועברה ישירות לאבו כביר. "**** שלי , הלכה לי הילדה" היא צרחה שוב ושוב ושוב... "מרכז מידע שלום" "שלום , זאת אמא של *****" קול סדוק עונה לי "אני יודעת שהוא אצלכם אבל המוניות לא רוצות לבוא לקחת אותי , הם יגיעו רק בעוד 3 שעות (בגלל הפקקים) , אתם יכולים לבוא לקחת אותי? את יכולה רק להגיד לי באיזה מצב הוא , עד שאני אגיע לבית חולים?" "אין לי מושג , עוד אין פרטים , תקבלי את הפרטים שתגיעי לכאן , תנסי להרגע" שחקנית טובה אני. הבן שלה , שהתקשרו לגביו עשרות חברים וחברות ובני משפחה , נהרג גם הוא. הוא שוכב , בגוף קר, מכוסה כולו. "זאת שוב אני בקשר ל******" היא אומרת לי , אחרי שהתקשרה אלינו לפחות 10 פעמים. "עדיין אין לי פרטים לגביו , השם שלו לא נמצא ברשימה. תני לי פרטים עליו , סימני לידה , שיער , גיל. רגע , תמתיני רק רגע........ הוא אצלנו. תגיעו לבית חולים" "תגידי לי באיזה מצב הוא" "אין לי מושג" "בבקשה , אני אחות , את יכולה לספר לי , הוא בין ההרוגים?" "אין לי מושג , אני נשבעת לך, אין לנו פרטים כאלו, תגיעו לכאן" שוב אני משקרת. היקיר שלה , חייו תמו על שולחן הניתוחים. כשלא יכולתי יותר , הלכתי. כמה שעות אחרי שהתחיל הסרט הרע הזה. פתאום שמעתי קול בכי וצרחות מכיוון החניה. שלוש בחורות הופיעו מולי ממררות בבכי. אחת מהן היא האחות של הראשונה , אחת מהן היא החברה הכי טובה שלה. "זה לא יכול להיות , זה לא הגיוני! אחותי באמת מתה???" הן באו לבית חולים , אבל לא ידעו שההורים שלהם כבר באבו כביר... הלכו לראות את הפרח שלהם בפעם האחרונה. היו עוד מקרים מזעזעים. המון בכי , המון צרחות , מופע איימים. אני אור , בת 22. מתנדבת בבית החולים באסף הרופא . השמות לא כתובים פה כמובן , אתם יודעים מה הסיבות. מה שראיתי היום , אף אחד לא צריך לראות. במלחמות אין מנצחים והפרחים שלנו נקטפים בלי מחשבה נמאס לי לחיות בפחד נמאס לי לחיות על זמן שאול. די! די למלחמות! אני לא מבקשת הרבה . אני רק מבקשת שתעבירו את המייל הזה לכל מי שרק תוכלו. תפיצו אותו בכל מקום אפשרי. תעשו הכל , שהוא יראה אור. שכולם יקראו. שיבינו. שדי. הגיע הזמן. הגיע הזמן להפסיק לשחק ב*** סיימתי לכתוב לכם את המכתב הזה , פתחתי את MSN וקראתי. "פיגוע בבית קפה בירושלים" אין לי כוח יותר.

נילי 22

New member
מצמרר, אבל...

אני גם מכירה את חוסר האונים הזה משני הצדדים וזה נורא ואיום, אבל ראבק... את חושבת שהקטע הזה יעזור במשהו ?!?! אם כבר זה רק יחשל את המחבלים עוד ועוד... "די למלחמות" זו רק סיסמא זה לא משנה ולא עוזר הרי שלום זו רק תקווה...תקווה שלדעתי ולצערי הרב לא יהיה לעולם !!! ולא, אנחנו לא משחקים ב *** אנחנו נלחמים ומגנים על עצמנו, על קיומנו ועל ארצנו כי אנחנו רוצים "להיות עם חופשי בארצנו" בלי שנאה ובלי מלחמות - אבל זוהי המציאות שלנו ואיתה אנחנו צריכים להתמודד !!!

למעלה