נא עזרתכם - הקמת דיר צאן לבשר בצפון

gurarieh

New member
נא עזרתכם - הקמת דיר צאן לבשר בצפון

ידידים אני חי 40 שנים בגליל ברצוני להקים דיר צאן (בשלב א´) לגידול בשר לשם פרנסה עשיתי בדיקת שטח שטחי ומקרי וכולם (יהודים ערבים ובדואים) אומרים שאפשר להתפרנס +. יש לי רקע בחקלאות (גידולי שדה וכותנה - השקיה ומכון חקלאי). אין לי נסיון בגידול בעלי חיים. אני מוכן לעבוד קשה.שאלותי לקבלת עזרה: א) מי יכול לעזור לי בהכנת תכנית עסקית בנושא יחודי זה ב) למי לפנות לקבלת יעוץ הדרכה ועזרה מקצועי ג) לפי אופי שלי אני מאורגן סולידי ומסודר - איזה כלים קיימים (אולי במחשב) לעזור לי בהכנת תכנית עסקית וישומו ד) הבנתי שהחגים המוסלימים (איד אל פיטר ואיד אל אדכה) מהווים את העונה הטובה למכירת בשר כבש (ועז) באופן טבעי, לכן למרות ה"סולידיות" שלי אני צריך להזדרז כדי להיות מוכן ל"עונה" בעוד כ 10 חודשים ה) איזה קרנות והון לעידוד יזמות בחקלאות בגליל או בגליל העליון קיימות או סתם קבלת הלוואות נוחות או מענקים הרבה שאלות ידידים וגם אין לי הרבה זמן אבקש עזרה דחופה תודה רבה רועיאל

gurarieh

New member
חבל אחלה עסק - יש משקיעים ???

חבל שאין פונים ל"נישה" זו לפי בדיקתי זה אחלה עסק לא עבודה קלה אבל אני אוהב לעבוד ככה אומרים "יש פרנסה, ברוך השם" אחרי חול המועד יש לי פגישה בנצרת לעזרה בתכנית עסקית ולעבודה מישהו רוצה להשקיע ??? כדאי לפי כל הבדיקות עד היום רועיאל

למעלה