נא עצתכם בבקשה !

נא עצתכם בבקשה !

שלום, פעם ראשונה בפורום וזאת בכדי לבקש ייעוץ בשביל חברה : מדובר באישה כבת 42 החולה בסרטן השד בפעם השנייה !! נדרשים מומחה או מומחית בדמיון מודרך עם נסיון וקבלות שיוכלו להדריך ולהנחות אותה בטיפול מקצועי תומך. לואיז היי נרפאה ואולי גם היא תוכל ...... האם יש לכן/לכם המלצות ? הרבה תודה מראש למי שיענה לבקשה זו.

זוהרה7

New member
../images/Emo24.gifבובושקית שלום

אני למדתי באופן פרטי אצל חברה פסיכולוגית בירושלים. עם הזמן גם קראתי ספרים והשתכללתי. היום אני יכולה כמעט בכל רגע כשאני עם עצמי להיות בכל מקום. זסה עוזר לי המון בהתמודדויות עם מחלה, פחדים וכאב. באם זה מתאים לחברה שלך אעשה את הקשר ביניהן. כל טוב. זוהרה*

המון תודה

אשמח לקבל יותר פרטים. האם כל זה רלוונטי לסרטן השד או בכלל ? אנא כתבי לאימייל הפרטי שלי ותוכלי לכלול את פרטי הפסיכולוגית מירושלים, הרבה תודה לשתיכן על תשובותיכן ושבוע טוב.

דמיון מודרך

היי בבושקית. לדעתי יש כמה אופציות למצוא מישהו או מישהי. הכי קרוב קודם כל זה לנסות בפסיכואונקולוגית בבית החולים, יכול להיות שאצלם יש מישהו או שהם מכירי םישהו שעוסק בתחום. אפשר לנסות באגודה למלחמה בסרטן, אולי הם מכירים מישהו בתחום. אפשר לנסות דרך האינטרנט לחפש מרפאים אלטרנטיביים או דרך פורום של פסיכולוגיה. השאלה היא לאיזה תחום את מכוונת יותר, קונבנציונלי או אלטרנטיבי. אישית יש לי נסיון עם שתי מטפלות באנרגיות שתוך כדי הטיפול גם עושות דמיון מודרך. עם אחת מהן עברתי את תקופת הכימו שלי ואני אשמח להפנות אליה, לפי רצונך כמובן. תבדקי מה מתאים לה סופשבוע נעים גלי

למעלה