נא עצתכן

נא עצתכן

ד"ר סוריאנו החמוד והמצחיקול החליט אחרי שבדק אותי שיש לי שיפור.
אה-הא, כמו שאתן קוראות - שיפור.
שיפור במה בדיוק? איך אנדו יכול להשתפר? שאלה מצוינת.
הוא התכוון לכך שאני כבר לא מכווצת שרירים בכלל בבדיקה והוא הצליח לבדוק אותי בדיקה מלאה בלי שום כיווץ.
הוא לא מאמין לי שיש לי אנדו לדעתי והציע לי דיקור סיני

הסברתי לו שאני כבר משתתפת במחקר של מישהי ואני בדיקור סיני מכוון אנדו וזהו, בזאת זה נגמר.
אבל זה לא נגמר, זה עדיין כואב. התכווצויות בטן תחתונה, ממש התכווצויות רחם מטורפות בזמנים לא זמנים, הכי אקראי שיש מבלי שאני מצפה לכך.
להוסיף את הכאבים בחדירה עמוקה בקיום יחסי מין?
להוסיף על זה כאבים ביציאות?
אולי גם להוסיף את הבטן שהתנפחה לי עד כדי כך שעשיתי בדיקת הריון (כן כן ואני עם גלולות ברצף ושחלות פוליציסטיות שתבינו כמה נפוחה היא).
אני בכלל חושבת שיש לי בעיה במעי או משהו שאיכשהו מתקשר לי לאנדו כי לפעמים יש לי התכווצויות בטן תחתונה אחרי אוכל.
ובכל אופן, מישהי חווה תסמינים דומים?
ה-MRI שלי נקי!
ד"ר אייזנברג נמצאת בחופשה ארוכה ולא מבצעת אולטרסאונד בתקופה הקרובה ככה שאין על לדבר.
מה להגיד להם כבר? שאני רוצה סתם ככה ניתוח? הרי הוא אמר לי פעם - "זה שם, כל התסמינים שם! גם התגובה שלך ללוקרין מעידה על אנדו" ושלא לדבר על התוצאה החיובית של הפתולוגיה מהלפרוסקופיה הלא מקצועית בעיניי של ד"ר חמני הנחמד שהראתה אנדו בקיר אגן ימין.
אוף

פז08

New member
מה זאת אומרת אין לך אנדו?

אם בפתולוגיה היה אנדו אז יש לך אנדו או לכל הפחות היה לך...... יכול להיות שכבר אין מוקד עמוק ואז ייתען כאב שמרורו בהדבקויות..... האם שאלת את דר סוריאנו על אופציה זאת? שהכאב הוא מהדבקויות? חוץ מזה ייתכן שבנוסף יש לך תסמונת מעי רגיז. זה בהחלט גורם לכאבים ונפיחות בבטן. כמו גם שלשולים, עצירות, שלשולים
ועצירות לסירוגין, גזים, וכו. את יכולה לבקש הפניה מרופא משפחה לרופא גסטרואנטרולוג ולהתייעץ איתו.
לגבי השיפור- מצוין. גם זה משהו שאפשר לבדוק אותך מבלי שתהיי מכווצת.......
לגבי כאבים בחדירה עמוקה- אם אין מוקד עמוק אז אולי זה מכווץ כרוני של האגן ?
את יכולה לשאול את כל השאלות האלו בביקור הבא אצל דר סוריאנו. ואני לא זוכרת אם היית בסוף בחוות דעת נוספת. אבל אם לא היית ואת חשה מבולבלת זה בסדר גם להתייעץ עם מישהו נוסף. בהצלחה!!

פז08

New member
התכוונתי לכתוב

"ייתכן כאב שמקורו" מה שיצא זה כבר סיפור אחר

למעלה