נא תשובתכם המהירה

uribor

New member
נא תשובתכם המהירה

שלום אנחנו מתעתדים לעבור במסגרת RELOCATION מטעם החברה של אשתי. אשתי מקבלת ויזה L1 ואני אמור לקבל ויזת L2 כרגע אני במו"מ עם חברה אמריקאית לעבודה שם. שאלה: הם מדברים איתי על WORK PERMIT האם ויזת L2 הינה WORK PERMIT או: אחרי שאגיע אני אצטרך להוציא WORK PERMIT. אם זה כך: כמה זמן לוקח מרגע הגשת הבקשה ועד קבלת אישור העבודה? האם אפשר לעשות זאת מהארץ על בסיס הויזה שלי ושל אשתי? URIBOR

Avi19001

New member
אי אפשר מהארץ

L2 אינה אישור עבודה . מה שאתה מחפש זה EAD . אחרי שתגיע תצטרך לבקש EAD . זה לוקח עד 90 יום כי אם לא ענו לך אחרי 90 יום אתה מקבל אישור זמני . www.uscis.gov

טל ר

New member
וגם ה-90 יום הם "בלי נדר"

מניסיון - ישנם מצבי קצה בהם תאלץ לחכות יותר (למשל, אם האישור שלך אבד בדואר). את הבקשה ל-EAD ניתן להגיש Online.

אפרת ר

New member
90 יום זה אופטימי...

אני עוד מחכה לשלי ועברו יותר קרוב ל 120 יום כבר

טל ר

New member
שלחתי הודעה אך המפלצת אכלה אותה

בדקי את סטטוס הבקשה שלך (את יכולה לעשות זאת Online). אם הם קיבלו את הבקשה שלך לפני למעלה מ-90 יום וטרם טיפלו בה - את זכאית לאישור עבודה זמני (נדמה לי ל-6 חודשים). אם הם אישרו את הבקשה שלך, והאישור "אבד בדואר" - תאלצי להגיש בקשה חדשה, לשלם שוב, ולחכות 90 יום נוספים.

אפרת ר

New member
עברו 90 יום

איך מקבלים את האישור הזמני?או איך יודעים אם זה אבד בדואר? ההודעה שאני מקבלת על מספר הקבלה שלי היא כזו: Application Type: I765, APPLICATION FOR EMPLOYMENT AUTHORIZATION Current Status: Your I765 APPLICATION FOR EMPLOYMENT AUTHORIZATION was received on December 3, 2003. We mailed you a receipt with information about processing. It is taking between 30 and 90 days for us to process this kind of case. We will mail you a decision as soon as processing is complete. -------------------------------------------------------------------------------- If you have questions or concerns about your application or the case status results listed above, or if you have not received a decision or advice from the BCIS within the projected processing time frame*, please contact the National Customer Service Center. National Customer Service Center (800) 375-5283 * The projected processing time frame can be found on the receipt notice that you received from the BCIS.

טל ר

New member
את הולכת למשרד ה-USCIS הקרוב

הם עדיין לא שלחו אישור (ולכן הוא עדיין לא אבד בדואר). לדעתי הם יתנו לך אישור עבודה זמני - אך ההחלטה (מן הסתם) שלהם.

לא, H1B הויזה היא האישור

והוא תקף רק למעסיק הספציפי. ויזת עבודה כמו J2 או L2 מאפשרות עבודה עבור כל מעסיק, ובשביל זה צריך EAD - אישור עבודה.

ניתושית

New member
תודה עדי

ולהשכלה כללית, תוך כמה זמן מקבלת H1B אפשר להגיש לגרין קארד?

אפרת ר

New member
אני אחכה בסבלנות עוד קצת

אישור עבודה לא ממש חסר לי (נעים לי יותר להתנדב...) חסר לי האישור יציאה יותר... תודה בכל אופן!

החלפתי ויזה לפני שנה וחצי

ורק אז הוצאתי אותו. את הטפסים שלחנו בחמישי באוגוסט, ב-21 זה כבר הגיע. כשהם רוצים, הם יכולים, רק צריך שתהיה להם סיבה לרצות. ולא, לא שיחדתי אותם.

למעלה