נבואה או פרידה

נבואה או פרידה../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

שלשום חלמתי חלום מקסים חלמתי על הלידה של הבן שלי ועל הגוף הקטן הלבנבן והשמנמן שלו, על הבכי המדהים והבריא שלו חלמתי גם ש"הברזתי" לכמה שעות מהעבודה על מנת להניק אותו, פעולה שניראית לי כל כך חלומית ומדהימה. חלמתי גם על הפנים היפות שלו ועל הדאגה שלי שהוא לא יונק מספיק (פולנייה גם בחלום) בקיצור חלום מתוק. אני עכשיו רק בשבוע 17+5 האם החלום היא נבואה שהפעם תתגשם או שזהו חלום פרידה של העובר שלי התעוררתי עם המון רגשות מעורבים, מצד אחד חיוך מהמראה של הבן המתוק שלי ומצד שני פחד וכאב נוראי שאולי גם הפעם הכל ייגמר ואני אשאר רק אם החלום.

ו שתי

New member
מפיתום פרידה?

בעוד 20 שבועות, אולי קצת יותר, תניקי את הילד השמנמן והחמוד והבריא
שלך. זו נבואה שקצת הקדימה, זה הכל.

סאלי33

New member
הלחצת אותי עם הכותרת הזאת ../images/Emo67.gif

יקירתי, בין כל הדאגות, החרדות והלחצים מותר לנו גם לפנטז קצת לא? ואת בדרך לשם הפעם בעזרת השם. מאחלת לך הרבה הברזות כאלה מהעבודה עוד כמה חודשים!!!

גם לי היו חלומות משונים

היום אני שבוע 33 הריון תאומים ואין לי חולמות כי אני לא ממש מצליחה לישון. אבל בתקופה שעוד ישנתי, בשבועות שלך, היו לי כל מיני חלומות משונים, כמו שאני שוכחת לקחת איתי הביתה את שניהם ואחד נשאר בבית חולים בטעות או שאחד יוצא שהוא כבר מדבר וכותב וכל מיני חלומות משונים. בעיקר שאני "זונחת" אחד מהם. לא ניסיתי לפרש את החלומות כי הם כ"כ משונים. חלומות טובים הם השיקוף של התת מודע שלנו והחלום שלך ככל הנראה משקף את הרצון שלך בילד חמוד ושמנמן. הכל יהיה בסדר ותמשיכי לחלום עד שיתגשם בקרוב...

שומי2

New member
כמו שציינת חלום מקסים

שאכן יתגשם. יש בו רק דברים טובים אפילו ההברזה מהעבודה. שיהיה לך המון בהצלחה.

למעלה