נבואת 2015 של נוסטרדאמוס

מתלמד8

New member
נבואת נוסטרדאמוס-2015

לא מאמין ,במשך עשרות שנים הלהיבו אותנו עם נבואה שלו בשנת 2000 ציטטו אותו שבקיץ 2000 (כבר לא זוכר בדיוק את התאריך המדויק) ינחת על כדור הארץ חוצן,באותו יום היה ליקוי חמה מלא והיבט מיוחד בין כמה כוכבים,חצי מהעולם-עצר את נשימתו,,,,ודבר לא קרה.

אז מדוע שהנבואה של-2015 תתקיים? ובכלל מי שיש לו מה לנבא והוא בטוח בזה מדוע הוא חורז חרוזים ורומז רמיזות במקאמות??

זה מזכיר לי את הויכוח עם היהודים המאמינים על העולם הבא,אני טוען שאין דבר כזה,כי אם היה גן עדן ,או גיהנום זה מספיק חשוב והתורה היתה כותבת אותו בספר התורה,כי התורה כתובה ברור,כתוב-"כבד את אביך ואת אימך-למען יאריכון ימיך", "אם בחוקותי תלכו ואת שבתותיי תשמורו-ונתתי גשמכם בעיתם",חד חלק וברור.

אבל אנשים מספרים לנו על העולם הבא מדברים שהם מבינים מרמזים,גם נוסטרדאמוס כתב את חזיונותיו במקאמות ברמזים-למה רמזים??

מתלמד8

New member
תקון פרטים להודעתי מאתמול על נוסטראדמוס .

אתמול כתבתי שנוסטראדמוס ניבא בואו של "חוצן" מהשמים בשנת-2000,מסתבר שטעיתי בפרטים ובשנה.

להלן התיקון.

נוסטראדמוס אף פעם לא כתב תאריכים להתגשמות נבואותיו ,אלא פעם אחת ובפעם הזו,הוא "פישל",באחת מנבואותיו הוא כותב במפורש על "מלך האימה שיבוא מהשמים בחודש השביעי לשנת-1999 ויחזיר את ג'ינג'יס חאן".(מה פתאום ג'ינג'יס חאן? אף אחד לא יודע)

אנשים רבים,במיוחד אסטרולוגים ומעריצי היהודי המומר מישל(נולד כיהודי בשם מיכאל) נוסטרדמוס עצרו את נשימתם בחודש יולי בשנת- 1999 והמתינו ל "מלך האימה" ,,,, שיבוא מהשמים,המלך לא בא .( גם לא התקשר)

Y. Welis

New member
או שבא ונתפס והועבר ל-AREA 51....

לא הייתי משווה אותו לאסט', כי הוא לא מתבסס על איזשהם מפות (לא חושב שבתקופתו היו כלים לחישוב מיקומים עתידיים, אפמריס, בדייקנות הנדרשת).

לבלב

New member
איש באמונתו יחיה

ראשית לגבי נוסטרדמוס, היו כאלה שחקרו ואמרו שלא תמיד כל תאריך שהוא כתב, היה רלוונטי, אלא בחישוב אחר לתאריכים אחרים
זה כן התאים,
בנוסף, מדוע לא להביא דוגמאות רבות מאד ואחרות בהן הוא קלע בצורה מרשימה,
לגבי שאר הדברים הקשורים ליהדות, זה לא המקום כאן להתפלמס בקשר לאמונה, אתה יכול לטעון מה שאתה רוצה,
אבל אמיתות או נכונות של אמונה לא נמדדת בהסכמה או רמת ההבנה שלך, וכאן זה לא המקום המתאים להתייחס או להוכיח את כל הקשור לכך.

מתלמד 88

New member
מה קשור לאמונה?רוב חזיונות נוסטראמוס אומתו

לאחר התרחשותן,כתבתי ,אחרי הסיפור של-1999שהיה שהיו בו עובדות ברורות ותאריך מדויק,לא קרה,אז למה לי לקבל תחזיות מעורפלות על-2015 ??

למעלה