נבוכה ומבולבלת.. אישי לגמרי.

נבוכה ומבולבלת.. אישי לגמרי.

טוב.. אז אתם כבר יודעים ומי שלא אז עכשיו יידע, שנפרדתי מהחבר שלי לפני שלושה שבועות אחרי קשר של שלוש שנים. בשבועיים האחרונים, כשעוד הכל היה לי טרי.. אמא שלי הכירה לי מישהו שהוא הבן של חברתה. ידעתי שאני לא מוכנה עדיין לשום קשר אבל רציתי להפיג את הבדידות. הוא היה לי נחמד, טיפוס מעט חולמני , מן עוף מוזר שמדבר על רוחניות וגראס אבל נדלקתי עליו חיצונית מאוד. והרשתי לעצמי בפעם הראשונה לזרום עם ההרגשה שלי.. ידעתי שאם אהייה איתו לא בטוח שרגשית יהייה לי טוב ולכן אולי אנהל איתו מן קשר כזה של זרימה בלי רגשות ..אולי קשר של מעין יזיזות כזו.. האמת הכואבת היא שעם החבר שהיה לי לא היה לי סיפוק בתחום המיני.. היה לו קושי והוא גם לא כל כך אהב מין.. כן,יש דבר כזה וכן, אהבתי אותו בנפשי ווויתרתי על מין. זה מזעזע אבל נכון וקשה. אז בקיצור, יצאתי עם הבחור הזה כמה פעמים ואתמול אמרתי לעצמי לפני שיצאתי שמה שירגיש לי לעשות אני אעשה בלי פחד מעצמי..יצאנו , נהנינו, נמשכנו ובסוף הערב הגענו אליי הבייתה. לא יודעת מה נכנס בי אבל רציתי אותו. רציתי שוב להרגיש מה זה.. אז התחלנו לגעת ולהתפשט לאט לאט.. הוא הטריף אותי.. לא זכרתי כבר מה זה.. הוא רצה להיכנס לתוכי וכאב לי.. אחרי תקופה ארוכה שלא חוויתי את זה..(נשבעת לכם) כל כך רציתי וכל כך כאב לי.. הרגשתי צורך לספר לו למה. סיפרתי לו שבקשר האחרון לא היה לי את זה ואני כנראה קצת "סגורה".. הוא הבין ואמר שזה ישתחרר לי.. קרוב לשלוש שעות היינו יחד. והוא הצליח לאט לאט לשחרר את גופי מהחסימה שהייתה לי. הוא היה מדהים. גילה הבנה והמון סבלנות עד הסוף.. אחרי זה התחבקנו ושאלתי אותו מה אנחנו בעצם? הייתי חייבת להגדיר לעצמי פתאום את הקשר למרות שבאתי בלי יותר מדיי ציפיות.. המיו בינינו חיבר אותי יותר אליו והרגשתי אליו פתאום רגשות של רצון לנסות להפוך את זה לאמיתי ויפה וארוך.. הוא חיבק אותי ואמר שהוא מרגיש נהדר איתי, שאני נעימה לו ומקשיבה, רכה וטובה,אבל................................................ והאבל הזה עשה לי צמרמורת... מה כבר קרה? מה עשיתי? זה בגלל המין? הוא שאל אם להיות ישיר או רך? ביקשתי שיהייה ישיר. הוא אמר לי שהוא מרגיש בתוך תוכו ש...אני לא האשה שלו. לא הבנתי.. מה ? מאיפה אתה יודע? בגללל מה?.. הוא אמר שזה לא קשור לכלום. שהוא נהנה איתי בכל המובנים(ושזה ממש לא קשור בקושי שהיה לי במיטה..) ושהוא מאוד רוצה לשמור עליי באיזה קשר שאפשרי אבל בקשר לזוגיות... הוא לא מרגיש בפנים שזה הדבר האמיתי. אני לא צריכה לספר לכם כמההאגו שלי התכווץ..ועוד אחרי ששכבתי איתו...? שאלתי אותו למה הוא לא אמר לי את זה לפני.. הוא אמר שזה לא היה קשור.. שזה משהו שאני יותר הובלתי אליו ושהכל היה בשליטתי.. ושהמשיכה זה לזו הייתה קיימת והרגשנו נכון לעשות את זה הוא אמר לי: אני לא בן 16. לא מחפש רק "לדפוק" ושלום.. זה היה נכון לנו אז זה זרם.. וכל זה הוא מדבר ברכות ומביט אליי בעדינות. הרגשתי שבא לי להתאדות מהחדר. ..אני מצטער, איכפת לי ממך ואני רוצה להיות אמיתי איתך.. אני רוצה לשמור עלייך..בקשר מסויים..אבל שאלת. ועניתי. הרגשתי כל כך רע.. מה ציפיתי.. כמו שאני הבנתי שהוא לא ממש בשבילי כי אנחנו יצורים שונים והריחוף שלו לא התאים לי..גם הוא כנראה הרגיש שזה לא לגמרי זה. שאלתי אותו מה הוא צריך.. הוא אמר שכשתגיע האשה שלו הוא ידע. באותו רגע הרגשתי כל כך נוראץ ביקשתי מתוך עלבון שיילך..הוא אמר שהוא לא התכוון לפגוע בי. שהוא לא רוצה לאבד אותי בגלל זה. שהוא רוצה אותי בחייו אולי בתור ידידה או משהו.. אמרתי לו שזה לא בא בחשבון ושהייתי מעריכה אותו אם הוא היה אומר לי את זה לפני הסקס. מה לעשות ידידיי.. המין מקרב את רגשותיי לאדם שאיתי. דווקא בגלל שאף פעם לא שכבתי עם מישהו תוך זמן כה קצר האמנתי שזה לא כזה ביג דיל. אם אחרות יכולות להנות מזה ולהמשיך הלאה גם אני יכולה.. אבל הרגשתי תקועה ופגועה .. הוא קם והתלבש.. המשיך להביט בי במבט מלא הבנה וצער מה שרק הקשה עליי. ואמר שהוא יילך .. התקרב אליי ונתן לי נשיקה רכה על הלחי. אל תפגעי ממני.. אני אדם ישיר.. אמרתי לו שגם אני לא יודעת עדיין מה אני מרגישה אבל שרציתי לתת לזה צ'אנס. במיוחד אחרי.. הוא הנהן ואמר שהוא מבין. ושהוא לא רוצה שאני אתנתק ממנו ..."הכדור בידיים שלך" הוא אמר.. (ולמה אני הרגשתי שזה לגמרי הפוך?) ביקשתי שיילך. ואמרתי לו שאין טעם להישאר באיזשהו קשר.. הוא הלך.. כשהתעוררתי שמעתי שהשאיר לי הודעה ממש כשהלך..(הפלאפון היה סגור) ואמר שהוא מקווה שיראה אותי שוב..). זהו . קמתי נסערת ומבולבלת. אני לא מרגישה רק רע.. הוא עזר לי להבין שאני צריכה ויכולה שוב להנות ממין. הוא עזר לי להבין שלפעמים עדיף לי להתחבר לאיסטינקטים שלי ואם אני מרגישה שזה לא זה אז מההתחלה אולי צריך לחתוך.. כדי לא להיפגע בהמשך.. ניסיתי להבין עם עצמי מה עליי להרגיש. אני לא יודעת.. אנא היו רגישים ואיכפתיים.. אני גם ככה מרגישה מבולבלת ופגיעה. כתבו לי מה אתם חושבים ומה עלי לעשות עם התחושות שנשארתי איתן...מה דעתכם?

ליליינה

New member
לדעתי...

את לא צריכה לייסר את עצמך יותר מדי (וגם לא לכעוס על הבחור..) ביננו, את בעצמך כתבת שיצאת אתו כדי להפיג את הבדידות (אחרי שלוש שנים קשה להיכנס מיד למערכת יחסים עם מישהוא אחר..) מה גם, שהחלטת ללכת עם האינסטינקטים שלך ואני מצטטת: "אמרתי לעצמי שמה שירגיש לי לעשות אני אעשה בלי פחד מעצמי..יצאנו , נהנינו, נמשכנו..." אני חושבת שהסיבה היחידה שפיתחת אליו רגש מסוים היא בגגל הפרידה שלך מהחבר שלך, שהיא גרמה לך לתחושת בדידות מאוד חזקה, ובנוסף הפן המיני שהיה חסר לך ואז טבעי שהבחור הראשון שיספק לך את זה (ועוד יהיה כ"כ מתחשב) יגרום לך להרגיש כלפיו משהו- אבל זה הכל מבוסס על הקשר האינטימי שהיה ביניכם, ועל עצם העובדה שאת עכשיו נטולת חבר... אני חושבת שאת צריכה להסתכל על החוויה שעברת בתור "חוויה עוזרת ומתקנת"- אם זה בגלל הרצון לצאת ולא להרגיש בודדה אחרי ההתנתקות מהחבר שלך ואם זה מבחינת המין שהיה חסר לך... אני גם חושבת שאת בדרך מאוד נכונה ואת בחורה נבונה ויודעת להסיק לבד את המסקנות שלך ( בסוף ההודעה את כותבת ש: "אני לא מרגישה רק רע.. הוא עזר לי להבין שאני צריכה ויכולה שוב להנות ממין. הוא עזר לי להבין שלפעמים עדיף לי להתחבר לאיסטינקטים שלי ואם אני מרגישה שזה לא זה אז מההתחלה אולי צריך לחתוך.. כדי לא להיפגע בהמשך. " וזו בדיוק הגישה הנכונה! הבחור הזה גם סיפק לך משהו שבאותו רגע היית צריכה וגם גרם לך להכיר טיפה יותר טוב את עצמך- אולי את באמת מסוג הבחורות שנקשרות אחרי אקט פיזי אינטימי ולכן כדאי לך קודם שתהיה לך לפחות "מיני מערכת יחסים " עם מישהוא לפני שאת מגיעה איתו למצב אינטימי כזה או אחר... כך או כך, אני חושבת שכל הכבוד לבחור שאמר לך את האמת. אף אחד לא הבטיח לך הרים וגבעות (וביננו- אני לא חושבת שאת עכשיו היית צריכה מערכת יחסים.. שבועיים אחרי פרידה מחבר שהיית איתו שלוש שנים זה מעט מאוד זמן וקשה להיפתח נפשית למישהוא אחר אחרי כ"כ מעט זמן...) קחי לך את זה כחוויה שעזרה לך לא להיות בודדה , לצאת, להינות ממין , (אנשים שהיתה להם בעיה להיפתח מינית למישהו היו הולכים לטיפול...) קחי את זה כמשהו שהיה לך מתאים וטוב באותו רגע- אבל תלמדי מתחושותיך כרגע להמשך וככה תדעי מה את באמת רוצה- אם רק הנאה רגעית (שהיא לווא דווקא דבר שלילי אם זה מתאים לך) או את באמת רוצה וצריכה כרגע מערכת יחסים רצינית... העיקר שתשמרי על עצמך... ואל תחמירי עם עצמך ולא עם הבחור! המון בהצלחה ורק טוב... אני הייתי שומרת על קשר עם הבחור...סתם גם כדי לא להיות כרגע לבד אבל אני לא בטוחה שהייתי שוכבת איתו שוב כי זה היה מגביר את רגשותיי כלפיו. בתוד ידיד (ולא יזיז) הייתי שומרת איתו על קשר, אבל תחשבי בעצמך- אם הקשר איתו יגרום לך אי נוחות או צער או כאב- אל תהיי איתו בקשר! אבל אם את מחליטה לשמור איתו על ידידות אני מציעה לך שוב- לא לשכב איתו כי זה יגרום לך לחיזוק רגשותייך כלפיו (שנראה לי שהם התפתחו בגלל האקט האינטימי שלכם...) שיהיה לך את כל הטוב והאושר שבעולם!

תודה לך

כתבת את דברייך ברגישות והבנה..אני בסך הכל נורא מבולבלת עכשיו ומקווה למצוא את התשובות.. אני מצד אחד רוצה להיות איתו בקשר ..(אבל ביני לבינך......., רק כדי ללמד אותו מה הוא הפסיד....וזו לא סיבה מספיק טובה להכניס אותו לחיי)תודה לך על הכל.

גאיה55

New member
חושבת שכל השאלות באו מוקדם מדי.

לא תמיד אדם יודע מיד מה מתאים לו לאורך זמן ומה לא, כששואלים את השאלות מוקדם מדי זה מבהיל ומרחיק. נראה לי שזה המקרה. הוא הרגיש שאין לו כבר על מה להלחם, את רצית לדעת מהר מדי מה קורה. לפעמים, כמו שאמרת, צריך רק לזרום תקופה וגם אז יש זמן לשאלות הכי גורליות כמו : האם נועדנו. זמן הוא מילת מפתח. מקווה שמילותי יעזרו לפעם הבאה. קחי הכל בקלות. דוקא הפגיעות האלה מלמדות אותנו בסופו של דבר מה נכון לעשות ומה לא, ומתי. קחי את הזמן שלך ואל תקחי קשה. תמיד בא עוד אחד, וגם אם לא, אז מה? תנוחי לך בינתיים ומצאי את עצמך, וכך תוכלי לבוא שלמה הרבה יותר למערכת הבאה שלך. איזי, לאט, אין לאן למהר. היי חברה של עצמך בינתיים, זה הכי חשוב. כל השאר יבוא לבד. בהבנה ועידוד - גאיה.

אולי

אולי לא הייתי צריכה לשאול אבל הוא יכל לומר "לא יודע"..וזה היה יותר מובן לי..למה הוא היה כל כך החלטי ובטוח?

גאיה55

New member
הוא פשוט מה שהוא. מה שאנחנו יכולים

לשנות במשוואה הזו זה רק את עצמנו. סורי
אין הסבר לכל דבר, כל אחד והמעצור שלו, הדפק או היתרון שלו. ויש מגוון ענק שם בחוץ, איך נוכל להסביר לעצמנו את הסיבות של כולם? יתכן שבטווח הארוךך זה הדבר הכי טוב שקרה לך, שהוא לא איתך יתכן גם שלא. אין לדעת. אפשר רק ללמוד מנסיון, מאיך שאת לא רוצה שדברים יראו בפעם הבאה, שוב, ככל שזה נתון לשליטתך, אבל ברור שלא הכל נתון לה.

Sefy

New member
הממ.. לא מסכים עם ההתנהגות שלו..

ואני גם מבין אותך... אני גם מאלו שמאד נקשרים אחרי מין, אז אני לא עושה כלום, כי אני יודע שאני אפגע מזה בסוף, כי זה האופי שלי. מה את צריכה ? ללמוד לחתוך מההתחלה כמו שאמרת, להתחבר לאינסטינקטים שלך! מאחל לך כל טוב בהמשך, ושתרגישי יותר טוב עם עצמך בתור התחלה

Sefy

New member
אין אפשרות כזו ../images/Emo3.gif

אותי פשוט לא דופקים

חייבת לספר לכם על השיחה שהייתה לי א

זוכרים את הסיפור האחרון שלי? זה שהסעיר את רגשותיי בערב שישי והחליט שאני לא האשה שלו.. אז עברו להם איזה ארבעה ימים קצת מטרידים.. הרגשתי שאחרי המין איתו הוא קרב אותי אליו וזה עזר לי להיפתח..נו ..אתם זוכרים..אז החלטתי לנסות כן לדבר איתו שוב. רק כדי לא להשאיר את הסוף של הסיפור כה דרמטי ולהרגיע את מחשבותיי הסוערות.. וגם שיהיה מה לספר לכם..(סתם..) אז שלחתי sms : .."רוצה לדבר איתך" .. תוך דקה וחצי הוא התקשר.. "היי לך"... הוא אמר עם חיוך (אני יודעת..אל תשאלו שאלות...) "היי..מה שלומך".. עניתי בנימוס..והמשכתי..." היה לי חשוב לסגור קצוות, לא רציתי שהדברים ישארו ככה.. חשבתי שכדאי שנדבר.." "זה צעד מאוד בוגר מצידך"..הוא העיר.."אני שמח שהתקשרת"...... (טוב,אין לי את זה מוקלט אבל אני זוכרת פחות או יותר..) ואז אמרתי לו שהערכתי את היושר שלו שהוא גם גרם לי הנאה ועזר לי להשתחרר ממשהו שהיה לי.." אתה בעצם היית הגשר שלי להתחיל דברים חדשים אחרי הפרידה מהאקס"..אמרתי לו.. אני יודעת שזה נשמע רע אבל הצלחתי קצת (בינינו) "להחזיר לו" קצת על "את לא האשה שלי".. טוב, אתם מאמינים לי שזו לא הייתה כוונתי המקורי..אבל שירד קצת מהעץ שהוא יושב עליו. החמאתי לו.. אמרתי לו שהוא אדם מעניין (וגם סקסי..) ולאט לאט נכנסנו לשיחה עמוקה של שעה וחצי שבה אני שומעת מעבר לקו את מספר הסיגריות שהוא מחליף וברקע את אמא שלי צועקת שלא אשכח שאני משלמת ל"בזק".. כל כך נהניתי לדבר איתו. ניסיתי להבין ממנו מה גרם לו בעצם לדעת שזה לא זה. וכל זה ממקום של.. באמת רק רוצה לדעת.. אני כבר מאחורי זה.. (לפחות כך שידרתי..) ועדיין הוא לא ידע להסביר לי..התחיל להגיד שהוא מסתכל על העתיד ולא רואה אותנו יחד..בשיחה פתוחה לגמרי..( אני לא מזוכיסטית.אל תדאגו.). שאלתי אם ירצה שנדבר בפגישה והוא אמר משהו שנשמע כמו.."אני דואג לך. לא חושב שזה ייעשה לך כל כך טוב..." (...אלוהים , רק שמור אותי מאוהביי...) לאט לאט דיברנו על איך אני רואה קשר ואהבה וזוגיות. על איך אני רואה אותו .גרמתי לו להבין עד כמה הוא פועל מתוך פחד והגנות וניתחתי לו את עצמו עד שהוא פתאום אמר לי שהוא מבולבל... שכשהוא שומע אותי מדברת ומתבטאת בצורה כזאת הוא מתחיל לחשוב אחרת..(אמרתי לכם כבר מההתחלה, עוף מוזר..)אבל התחלתי להתרגל למוזריות שלו כאדם. לפתע מצאתי את עצמי חשה אליו חיבה עצומה ולא ברורה שלא חשתי קודם.. מעין אם שרוצה ללמד את בנה..שיתפתי אותו בכך והוא פתאום היה נשמע כל כך חלש ולא בטוח בעצמו.. נראה לי שקצת שיתקתי אותו . לא יכולתי שלא להתמוגג מהעוצמה.. ...."אגב, הכרתי בחור חדש, ממש נחמד לי איתו... הייתי בטוחה שתשמח בשבילי.." אמרתי לו בנונשלנטיות.. בוחנת את נשימותיו מעבר לקו.. מאיפה צצה לה האכזריות הזאת..? הכיצד חשתי אהבה ודחייה בו זמנית? הוא מלמל משהו.."יפה, הוא נחמד לך...?" ..."כן, נחמד לי מאוד אבל רק הזמן יגיד,אתה יודע אי אפשר כבר לדעת.." עוקצנית הא? ..רציתי שיבין שאם לא הוא יש אחר..שלא יחשוב שהוא כזה מיוחד.. אמרתי שאשמח להיות ידידה שלו כמו שהוא רוצה.."אני לא בטוח שכדאי להיפגש".. למה? שאלתי.. רק שלא יתחיל שוב עם הקטע של אני מגן עלייך זה יבלבל אותך..וכו')..לי זה לא יפריע אל תדאג, אני יכולה להיות רק ידידה..אל תדאג לי...... אבל אולי אני דואג לעצמי... הוא אמר..וכמובן לא הסביר. אח"כ אמר.. אם ניפגש אנחנו בטח נשכב.. וצריך להיות בוגרים.. בשלב הזה החלטתי להפסיק לנסות להבין.. והובלתי איתו את השיחה לסיומה... שיחה מוזרה ביותר...אך מה שבטוח זה שערערתי אותו קצת.. אם במתכוון אם לאו. גרמתי לו להביו שאולי הוא קצת הפסיד (בצורה לא ישירה כמובן..) ..חלק מכם יכולים לצחוק מהסיפור, חלק יזדעדעו אולי מהתנהגותי הקצת מרשעת,וחלק יבינו שמאחורי המשחק הזה הייתי אני, שביום שישי שכבו איתה..גרמו לה להרגיש שכל העולם פתאום בידה ועם הסיגריה שאחרי הודיעו לה ש.." את לא האשה שלי"עם כל התובנות והחכמה..גם האגו שלי לפעמים רוצה להשמיע את דבריו ונתתי לו.. אז קבלו אותי . והבינו שאין בי רוע. רק מעט מרמור שביקש ביטוי.. ובנוגע לעלם החמודות... הוא אמר שהוא עוד יתקשר...

Sefy

New member
והאחר היה אמיתי או שיקרי ?

אני אישית לא אוהב משחקים, אבל הוא שיחק בך לדעתי, אז מגיע לו לטעום קצת את הצד השני של המשחק, אז אולי הוא יבין את ההתנהגות שלו.

חייבת לספר לכם על השיחה שהייתה לי א

זוכרים את הסיפור האחרון שלי? זה שהסעיר את רגשותיי בערב שישי והחליט שאני לא האשה שלו.. אז עברו להם איזה ארבעה ימים קצת מטרידים.. הרגשתי שאחרי המין איתו הוא קרב אותי אליו וזה עזר לי להיפתח..נו ..אתם זוכרים..אז החלטתי לנסות כן לדבר איתו שוב. רק כדי לא להשאיר את הסוף של הסיפור כה דרמטי ולהרגיע את מחשבותיי הסוערות.. וגם שיהיה מה לספר לכם..(סתם..) אז שלחתי sms : .."רוצה לדבר איתך" .. תוך דקה וחצי הוא התקשר.. "היי לך"... הוא אמר עם חיוך (אני יודעת..אל תשאלו שאלות...) "היי..מה שלומך".. עניתי בנימוס..והמשכתי..." היה לי חשוב לסגור קצוות, לא רציתי שהדברים ישארו ככה.. חשבתי שכדאי שנדבר.." "זה צעד מאוד בוגר מצידך"..הוא העיר.."אני שמח שהתקשרת"...... (טוב,אין לי את זה מוקלט אבל אני זוכרת פחות או יותר..) ואז אמרתי לו שהערכתי את היושר שלו שהוא גם גרם לי הנאה ועזר לי להשתחרר ממשהו שהיה לי.." אתה בעצם היית הגשר שלי להתחיל דברים חדשים אחרי הפרידה מהאקס"..אמרתי לו.. אני יודעת שזה נשמע רע אבל הצלחתי קצת (בינינו) "להחזיר לו" קצת על "את לא האשה שלי".. טוב, אתם מאמינים לי שזו לא הייתה כוונתי המקורי..אבל שירד קצת מהעץ שהוא יושב עליו. החמאתי לו.. אמרתי לו שהוא אדם מעניין (וגם סקסי..) ולאט לאט נכנסנו לשיחה עמוקה של שעה וחצי שבה אני שומעת מעבר לקו את מספר הסיגריות שהוא מחליף וברקע את אמא שלי צועקת שלא אשכח שאני משלמת ל"בזק".. כל כך נהניתי לדבר איתו. ניסיתי להבין ממנו מה גרם לו בעצם לדעת שזה לא זה. וכל זה ממקום של.. באמת רק רוצה לדעת.. אני כבר מאחורי זה.. (לפחות כך שידרתי..) ועדיין הוא לא ידע להסביר לי..התחיל להגיד שהוא מסתכל על העתיד ולא רואה אותנו יחד..בשיחה פתוחה לגמרי..( אני לא מזוכיסטית.אל תדאגו.). שאלתי אם ירצה שנדבר בפגישה והוא אמר משהו שנשמע כמו.."אני דואג לך. לא חושב שזה ייעשה לך כל כך טוב..." (...אלוהים , רק שמור אותי מאוהביי...) לאט לאט דיברנו על איך אני רואה קשר ואהבה וזוגיות. על איך אני רואה אותו .גרמתי לו להבין עד כמה הוא פועל מתוך פחד והגנות וניתחתי לו את עצמו עד שהוא פתאום אמר לי שהוא מבולבל... שכשהוא שומע אותי מדברת ומתבטאת בצורה כזאת הוא מתחיל לחשוב אחרת..(אמרתי לכם כבר מההתחלה, עוף מוזר..)אבל התחלתי להתרגל למוזריות שלו כאדם. לפתע מצאתי את עצמי חשה אליו חיבה עצומה ולא ברורה שלא חשתי קודם.. מעין אם שרוצה ללמד את בנה..שיתפתי אותו בכך והוא פתאום היה נשמע כל כך חלש ולא בטוח בעצמו.. נראה לי שקצת שיתקתי אותו . לא יכולתי שלא להתמוגג מהעוצמה.. ...."אגב, הכרתי בחור חדש, ממש נחמד לי איתו... הייתי בטוחה שתשמח בשבילי.." אמרתי לו בנונשלנטיות.. בוחנת את נשימותיו מעבר לקו.. מאיפה צצה לה האכזריות הזאת..? הכיצד חשתי אהבה ודחייה בו זמנית? הוא מלמל משהו.."יפה, הוא נחמד לך...?" ..."כן, נחמד לי מאוד אבל רק הזמן יגיד,אתה יודע אי אפשר כבר לדעת.." עוקצנית הא? ..רציתי שיבין שאם לא הוא יש אחר..שלא יחשוב שהוא כזה מיוחד.. אמרתי שאשמח להיות ידידה שלו כמו שהוא רוצה.."אני לא בטוח שכדאי להיפגש".. למה? שאלתי.. רק שלא יתחיל שוב עם הקטע של אני מגן עלייך זה יבלבל אותך..וכו')..לי זה לא יפריע אל תדאג, אני יכולה להיות רק ידידה..אל תדאג לי...... אבל אולי אני דואג לעצמי... הוא אמר..וכמובן לא הסביר. אח"כ אמר.. אם ניפגש אנחנו בטח נשכב.. וצריך להיות בוגרים.. בשלב הזה החלטתי להפסיק לנסות להבין.. והובלתי איתו את השיחה לסיומה... שיחה מוזרה ביותר...אך מה שבטוח זה שערערתי אותו קצת.. אם במתכוון אם לאו. גרמתי לו להביו שאולי הוא קצת הפסיד (בצורה לא ישירה כמובן..) ..חלק מכם יכולים לצחוק מהסיפור, חלק יזדעדעו אולי מהתנהגותי הקצת מרשעת,וחלק יבינו שמאחורי המשחק הזה הייתי אני, שביום שישי שכבו איתה..גרמו לה להרגיש שכל העולם פתאום בידה ועם הסיגריה שאחרי הודיעו לה ש.." את לא האשה שלי"עם כל התובנות והחכמה..גם האגו שלי לפעמים רוצה להשמיע את דבריו ונתתי לו.. אז קבלו אותי . והבינו שאין בי רוע. רק מעט מרמור שביקש ביטוי.. ובנוגע לעלם החמודות... הוא אמר שהוא עוד יתקשר...

אני חושבת......./images/Emo41.gif

שכדיי לך נפשית להשאר אםתחושת הבלבול ולא לברוח ממנה ואז מתוכה תמצאי פתרונות מתוך החוכמה שלך כאדם. תמיד עדיף להיות לבד עם עצמך כי רק את יודעת מה טוב ומה רע ולפי דעתי זה ירפא אותך מאוד הלבד הזה. מקווה שעזרתי....

למעלה