נבזות של נשים:

נבזות של נשים:

"בעלה הרופא הכה אותה , התעלל בה ואנס אותה"... מתברר ש... אולי לא ! קריירה הרוסה, ימים במעצר, מבטים באשר יפנה, ו- ניתוק מהילדים... לכתבה המלאה בווינט:

dani09

New member
לא יאומן...

לאן הגענו

BooBee

New member
נבזות של אישה אחת. לא של נשים.

אל תכלילי. מקרה ספציפי אחד לא אומר שכלל הנשים נבזיות. דבר שני, התחלחלתי למקרא הכתבה. אני חושבת שזה נורא ואיום. אני מקווה שיאתרו אותה ואת הילדים, יסגירו אותה למדינה ויעמידו אותה לדין על חטיפה. רויטל.

לא בטוח...

בכלל לא בטוח ש-הוא לא עשה כל מה שיוחס לו... בכלל לא בטוח שכן... בלי ספק זהו מקרה מבלבל ביותר. ייתכן ש- הוא כן עשה, והיא העדיפה לברוח מאשר להתמודד עם "מערכת הצדק..." העלתי כאן את הנושא - כי הוא בהחלט מצביע על בעייתיות קשה במקרים כאלה...

BooBee

New member
רק רגע

אני דיברתי על הכותרת שלך, שהתייחסה בהכללה לכלל הנשים וחשוב לי להבהיר שכשמובא לכאן מאמר או כתבה בעניין פשע זה או אחר שנעשו על ידי אישה, אין צורך להכליל זאת על כלל הנשים, כמו שעשית בכותרת שלך. לגבי שאר הפרטים, אין לי מושג מה קרה שם, לא מכירה את המקרה באופן אישי.

"נבזות של נשים"

אכן כותרת בעייתית. היא לא שלי (אוי לי, שכחתי לתת קרדיט...) זו הכותרת של המייל שהעביר לי את הקישור לכתבה. כל כך התרגזתי מהכותרת ש- הבאתי אותה לכאן... וגם אני לא יודעת יותר ממה שכתוב בכתבה... מאד נוטה להסכים איתך ועם "עקשנית".

העקשנית

New member
ערבה-הכותרת שלך בעייתית../images/Emo70.gif

אם כבר היית צריכה לשים "נבזות של נשים". כי באמת-מי יודע מה הלך שם. אם בעלה אכן הכה אותה ומרר לה את החיים, והיא תכננה את הבריחה כדי להמלט על נפשה, וכדי לנסות להציל את עצמה ואת ילדיה, ובגלל זה המשטרה שינתה את גירסתה וכעת מאמינה לאב שלא עשה דבר- הכל חמור בעייני. אני הייתי בסרט הזה ואני יכולה להבין ולהצדיק את האשה על שברחה, אם אכן ברחה מאלימות. לאור מה שהבאתי למעלה בהודעה החדשה-מערכת בתי משפט בארץ היום נוטה להעביר לידי האב באופן מגמתי את משמורת הילדים, במיוחד כאשר מדובר באיש עם מקצוע מכובד, כמו רופא,המערכת ממררת לאם ולילדים את החיים בבדיקות פסיכיאטריות, באיומים על לקיחתם למוסד, באישפוזים וכו´,כל זאת כאשר ברקע יש בעל אלים, שבזמן המשפט אולי נזהר, אולי מתרחק, אבל טוען שאשתו שקרנית מטורפת ומסיתה כנגדו את הילדים, ואז-כל שנותר לה הוא לקחת את הילדים ולהמלט על נפשם. ולכן-אם זה המקרה-הלוואי שתצליח בדרכה. אם לא-נכון לה משפט קשה ביותר.

העקשנית

New member
ומה אם זאת האמת?../images/Emo122.gif

ולמה נמחקות ההודעות?.... אם בעלה הכה אותה-לא היה לה סיכוי לנצח כאן במשפט. היו טוענים שהיא שקרנית, מטורפת, שמסיתה נגד האב את ילדיה-ראו הודעתי על תופעת הניכור ההורי(אפשר לצרף לכאן את ההודעה שלי) לכן-מנסיון אישי-אולי טוב שברחה. לא מבינה איך המשטרה שנתה את עמדתה רק בגלל שהאשה ברחה. כנראה שהם לא שמעו עדיין על מה שקורה בבתי המשפט בארץ שלוקחים משמורת מאמהות כמגמה.

העקשנית

New member
אופס-חשבתי שנמחקה הודעה אחת../images/Emo12.gif

וחזרתי על דברי. לא נורא-זה רק מחזק. סליחה.

למעלה