נבחרי הילדי0 2005-הצביעו ליעל יעל מתחרה בקטוגריה חתונה של השנה ושחקנית השנה בתחרות של ערוץ הילדים.
R rhilf New member 6/11/05 #1 נבחרי הילדי0 2005-הצביעו ליעל יעל מתחרה בקטוגריה חתונה של השנה ושחקנית השנה בתחרות של ערוץ הילדים.
D Dark Force New member 7/11/05 #6 הצבעתי../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה| בשחקנית השנה, ובחתונה הכי מעניינת, נראה לי..
ה הגר love יעלי המלכה New member 8/11/05 #12 כן נכון אז תצביעו מלא פעמים... כי אנחנו מאוד רוצים שהיא תזכה אז כולםםם תצביעו לה ועל הדרך תצביעו גם לטלנובלה בע"מ ולשירי מימון בזמרת השנה.. חחחח
כן נכון אז תצביעו מלא פעמים... כי אנחנו מאוד רוצים שהיא תזכה אז כולםםם תצביעו לה ועל הדרך תצביעו גם לטלנובלה בע"מ ולשירי מימון בזמרת השנה.. חחחח
R rhilf New member 8/11/05 #13 קדימה להמשיך להצביע תציבעו להראל סקעת כזמר השנה ואורי אומנותי לשחקן השנה.
M mary lou New member 9/11/05 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifהרגו אותי עם האירוע... קשה קשה הבחירה בין ההוריקנים בארה"ב, ההתנתקות ועזיבתו הטרגית של עודד מנשה. על מה הם חשבו כשהם כתבו את זה?
../images/Emo6.gif../images/Emo122.gifהרגו אותי עם האירוע... קשה קשה הבחירה בין ההוריקנים בארה"ב, ההתנתקות ועזיבתו הטרגית של עודד מנשה. על מה הם חשבו כשהם כתבו את זה?