נבחרי השנה של פורום רוק ישראלי

טולייצ

New member
נבחרי השנה של פורום רוק ישראלי

לא יודעת מי מביניכם [חוץ מדודי] כותב גם בפורום רוק ישראלי,אבל משהו אחר לגמריי לא מובן לי. איך,בין כל התחומים/הקטגוריות הנבחרות אין זכר ללהקה שלנו
מה דעתכם על כך? מי נבחרי השנה שלכם?

וואי זה קשה!

וחבל שאין שם את שייגעצ..
טוב.. זה היה ממש ממש קשה. היו כאלה שהתלבטתי כמה דקות במה לבחור. אני עדיין לא שלמה במה שבחרתי אבל חפיף... זמר השנה - עברי לידר. [אעהעה גם אביב!!!
] זמרת השנה - אפרת גוש. הרכב השנה - מופע הארנבות. [זו היתה השאלה הכי קשה... בחרתי בסוף בקספרים כי הם באמת מלכים. אבל גם אינפקציה והיהודים טובים
] פריצת השנה - זבל. דיסק השנה - אינפקציה - בכיף. [דיסק מדהים. התלבטתי בין זה לקספרים או עברי לידר
] שיר השנה - מטרופולין - מלאכים. [רק כי אין שיר אחר שטוב באמת] השיר המאוס של השנה - אדוני. האומן המאוס של השנה - מה קשור. אכזבת השנה - פיטר רוט - פיטר רוט. [לא אהבתי את הדיסק] היה קשההההההההה

טולייצ

New member
אם כבר עסקיננו במטרופולין

השבוע שמעתי את "לא אומרת כלום" כשנסעתי לתומי באוטובוס,והלחן של השיר פשוט גרם לי לבכות. יש בתחילת השיר סולו גיטרה קצרצר ופשוט מדהים!!

כי שייגעצ לא עשו כלום השנה.

וזה באמת היה קשה :[. אני הצבעתי ככה. זמר: עברי. זמרת: אפרת. הרכב: מטרופולין
. פריצה: אפרת גוש. דיסק: עברי. שיר השנה: עברי- זכיתי לאהוב :[ שיר מאוס: מי אוהב אותך יותר ממני. אומן מאוס: מירי מסיקה, כי היא ממש מעצבנת אותי. ואכזבת השנה היא משינה.

למעלה