נבחרתי למחוק, לחסום ולרדוף אתכם בסיוטים. תצדיעו לי.
Y yonVata New member 6/2/12 #2 My Work Here Is Done... הבטחתי בחורה בלונדינית (או ג'ינג'ית) עם ציצי גדול...
W Wolf woman New member 8/2/12 #14 "להישאר"? מתי אי פעם היית פה קודם? אין כמו פעילות מעניינת בפורום כדי לעורר סמויים הזויים
כ כאילו יש מחר New member 7/2/12 #8 מאחל מזל טוב וש.. תמותי. (ככה מברכים אצלכם?) בברכה. כאילו תמנון. יאללה ... חסמתי את עצמי לבד.
T The Guardian17 New member 8/2/12 #11 גיליתי את זהותך את הבת של שונאת ירוק מרחוק (נראה אם מישהו בכלל זוכר)
S Seidman New member 9/2/12 #15 ממליץ לך על מעבר זריז בהיסטוריה של הפורום מנהל שאין לו ידע על העבר, קרוב לוודא שימות בעתיד. (באופן כללי, העובדה שאת גם אישה גם מחסל לך את הסיכוי לעתיד כלשהו).
ממליץ לך על מעבר זריז בהיסטוריה של הפורום מנהל שאין לו ידע על העבר, קרוב לוודא שימות בעתיד. (באופן כללי, העובדה שאת גם אישה גם מחסל לך את הסיכוי לעתיד כלשהו).
T The Guardian17 New member 9/2/12 #17 בחישוב מהיר בהתאם לכך שאת תושבת ישראל ויהודיה, הסיכוי שתמשיכי לחיות מחר שואף ל-0. זה שפספסו את הגב של סבתא שלך בשואה לא אומר שיפספסו אותך
בחישוב מהיר בהתאם לכך שאת תושבת ישראל ויהודיה, הסיכוי שתמשיכי לחיות מחר שואף ל-0. זה שפספסו את הגב של סבתא שלך בשואה לא אומר שיפספסו אותך
T The Guardian17 New member 9/2/12 #19 שרשרתי נכון אבל האישה המכובדת (מכובדת אומרים על נשים זקנות ומקומטות, אגב) לא אהבה את מה שכתבתי ולכן שרשרה את זה למקום אחר... הכל כדי להוציא אותי נחות
שרשרתי נכון אבל האישה המכובדת (מכובדת אומרים על נשים זקנות ומקומטות, אגב) לא אהבה את מה שכתבתי ולכן שרשרה את זה למקום אחר... הכל כדי להוציא אותי נחות