נבחרת אס"ח ישראל בכדורסל

mr nice guy

New member
נבחרת אס"ח ישראל בכדורסל

יש כאן בנים שיש להם כישורי כדורסל וניסיון שחושבים שהם מתאימים? מי שכן שישלח לי מסר... אני הבן של המאמן. כרגע הם מתאמנים לקראת אליפות אירופה בסלובניה ביוני השנה.

isrevital29

New member
כל הכבוד אך זה מגעיל

למה לא בנות נמאס לי לראות בנים בנים אפילו לא נסיתם בנות באמת אתם לא יודעים הבנות יש מקצוענים שיכולות להפתיע את אירופה או עולם

mr nice guy

New member
יודעת מה?

אני אציע לאבא שלי את זה. אפשר לעשות את זה יותר מאורגן. תשלחי לי מסר, אני אתן לך את כתובת האי-מייל שלי, תשלחי לי לשם רשימה של 10-12 בנות עם מספרי פקס, פלאפון לאס אמ אס, או אם יש כאלו שכמו אצל הבנים יכולות למרות הכובד שמיעה לדבר בטלפון, מקום מגורים ואני אעביר את זה לאבא שלי (לא בקטע שהוא לא יתייחס, פשוט הוא לא יודע להתעסק עם מחשב אז שיהיה משהו מסודר אני אדפיס לו והוא יעבור על זה ואני בטוח שהוא יצור על זה קשר). יש לציין למי שלא ידע שבאולימפיאדה בסופיה, בולגריה בשנת 1993 אס"ח ישראל כדורסל עשתה סנסציה ולקחיה מקום שלישי בעולם- מדליית ארד. חבל רק שבארץ משום מה רואים בהם כנחותים ולא נתנו לזה תשומת לב מיוחדת. מה שכן הם הגיעו למשכן הנשיא.

isrevital29

New member
טוב לשמוע

שמי רויטל בן נון 0546565000 ענת טל 0545439951 נופר סבן 0544477405 מיטל מזרחי 0547717501 קארן סלאם (אין לי מס) עליזה " נסרין (ערביה) דרך קשר אליי מחיפה אינני יודעת מי עוד בנות אתה יכול לברר דרך אדיר 0545299650הוא היה מאמן שלנו עד שזה התפרק בגלל טיפשיות מקווה שאתה רציני כלפינו אנחנו ממש טובות רק צריכות לעבוד על תרגילים נשתמע ממך

0ne Man

New member
רויטל שלום!

אני מציע לך שלא לפרסם להבא מספרי טלפון של נשים בפורום. אין לדעת מי קורא....

0ne Man

New member
רק על ידי פנייה להנהלת הפורומים

כיוון שכרגע אין מנהל לפורום. את יכולה לפנות אליהם בפורום המשוב ולבקש שימחקו את ההודעה שכתבת. צרפי להם את הקישור להודעה שלך. כדי להגיע לפורום המשוב לחצי כאן

soheel

New member
כדור עף

יש לי חברה חירשת שיודעת ורוצה לשחק כדורעף. האם מישהו יודע על חוג כזה בצפון? אל תיפנו אותי לאס"ח כי פעמיים פניתי אליהם אבל לא "שמעתי" מהם.

למעלה