נבחרת ארה"ב לאליפות העולם נבחרה

ohashi

New member
נבחרת ארה"ב לאליפות העולם נבחרה

טוב אז אחרי שבועות מותחים ופרישה מכאיבה של ריילי מקאלסטר בשל פציעה נבחרת ארה"ב לאליפות העולם בקנדה נבחרה :
רייגאן סמית - אחרי שהיתה מחליפה לאולימפיאד ריו הפכה למובילת הנבחרת בהעדר ביילס ורייסמן - יש לה דרגות קושי גבוהות בקורה ובמקבילים מדורגים מזכירה נורא את קים זמסקל (פלא שהיא המאמנת שלה ) יחסית נקיה אבל משהו עדין ילדותי בעיני היא תוביל את ה AA ויכולה לקחת את הזהב על הקורה מידי סנה וויברס ולאריסה יורדקה עדין מעדיף כל אחת מהן ולא את רייגן סמית

מורגן הורד- מי היה מאמין שהיא תכנס לנבחרת על חשבון ג'ורדן שצ'ילדס, טריניטי טומס ומרגריטה פרזר, היא סיימה שישית או שביעית באליפות ארצות הברית והשתחלה על תקן ה AA כן היא עדין היתה פצועה באליפות ארצות הברית והחלימה תרגילים נקיים ומזכירה לי את אהובתי משכבר הימים אוהשי היא עדין לא שם אבל יש לה יכולות מדהימות מקווה שהיא תדהים את כולם באליפות העולם (חוץ מזה שנראה לי שלולרי ליוקין יש חולשה למתעמלות אלגניות ולא לפאוור אהוס אז יכול להיות שהיתה מעורבת פה פוליטיקה )

אשטון לוקליר- על תקן מתמחה על המתח בהעדר ריילי מקסטאר וקושיאן שמחלימה מניתוח ולא חזרה מהמכללות. ניתן האות לאשטון שגם מחלימה מפציעה והעלת את רמת הקושי שלה מ 5,5 ל 6 ויש לה אפשרות ליותר דרגת D יותר גבוה זכתה מן ההפקר, שוב האם ולארי מקדם את המסכנים (אשטון גם כן היתה מחליפה לאולימפיאדת ריו ) יש לה קווים מיוחדים ונורא נקיים אבל COP גרם למקבילים להיות פחות אטראקטיבים בעיני

והפתעת העונה שנכנסה לסבב כזוכה של ג'וניור אולמפיק ויש על שמה תרגיל בקפיצות קבלו את :::
ג'ייד קארי - יש לה יכולות גבוהות בקפיצות והיא עוד עלולה לקחת מדליית זהב בקפיצות מזכירה נורא את סקינר (אם סקינר היתה באה לתחרות היא היתה זוכה בהליכה ) תרגיל קרקע בדרגת קושי גבוה עם דאבל דאבל ודאבל דאבל גוף ישר שנמצא אצלה בארסנל, רחוקה מלהיות אלגנטית והרבה קווים לא נקיים אבל בשורה התחתונה יש לה את זה

לסיכום נבחרת ארה"ב עדין נשארה חזקה גם בהעדר ביילס ו רייסמן ודאגלס אבל הרבה יותר שברירית מאי פעם הרוסיות מגיעות חזקותוהביניות גם לא מפגרות הרבה מאחרו גרמניה על המקבילים יודקה על הקורה וסנה וויברס יפניות על הקרקע ולא נשכח את איימי טינקלר

בקיצור הפעם קיימת תחרות אולי ברמה נמוכה יותר אבל המדליה לא מובטית לאף אחת כאשר ביילס לא בסביבה

trilliane

Well-known member
מנהל
כיף שאתה פה!
גם אני לא חובבת את רייגן סמית

היא נראית כזאת ילדונת, כמו הסיניות... וגם נראית תמיד לחוצה כזאת, לא משדרת נינוחות או משהו שנעים לי לראות... כשהיא מחייכת זה בד"כ נראה לי מביישנות או ממבוכה.
&nbsp
אני אוהבת לראות בהתעמלות בוגרות מתעמלות שנראות קצת יותר נשיות או לפחות כמו נערות ולא כמו ילדות. אוהבת מאוד מתעמלות בוגרות בשלות. אהבתי את הנבחרת האולימפית של ארה"ב; לורי הרננדז הייתה הצעירה ביותר (רק בת 16) אבל היא לא נראית כמו ילדה, וגם הוכיחה בגרות רגשית ונשיות מתפרצת ב"רוקדים עם כוכבים".
&nbsp
אבל עכשיו אחרי שכולן בפרישה/הפסקה, יש מקום לדם חדש... ואמנם הוא לא נראה מרגש במיוחד, אבל מעניין ומסקרן זה כן.

ohashi

New member
הגיל פחות משחק תפקיד

רייגאן נראת ילדונת והיא נורא מזכירה את קים זמסקל משנת 91, כשזכתה באליפות העולם, נורא אהבתי אותה וכאבתי בשבילה שלא הצליחה בברצולנה .... הקווים של רגאן מזיכרים אותה נורא אבל משהו בה כמו שאמרת לא שם רואים שהיא התבגרה והיא שונה ממה שהיתה לפני שנה. החינניות של הילדונת לא עובד עלי .
נראה לי שמשהו במוסיקה שלה בקרקע לא עובד והקומה הנמוכה שלה משפיעה על הקווים שלה במתח כך שזה נראה פחות מעניין בעיני.

מורגאן הורד- התחליף שלי ל קטלין אוהשי יש לה את אותו נקודת פתיחה, קרולי נורא אהבה אותה וכך גם ולרי היא נורא מזכירה את נסטיה בקווים שלה והמוסיקה שלה בשנה שעברה היתה מדהימה עוצמתית השנה קצת פחות אבל הילדה הזאת מסוגלת להתפוצץ ביום אחד היא צריכה להיות יותר יציבה והיא תהיה בטופ של הטופ . משהו מה נראה ש COP החדש פשוט לא לטובתם.

כמו שאמרתי התחרות די פתוחה למרות שאני חושב שרגאן תקח אותה בהליכה ושיורדקה תהיה שניה או שלישית ופה נשאלת השאלה האם אחת הרוסיות תתעלה מעל עצמה וסוף סוף תהיה בראש הפודיום... בעוד זמן קצר נראה

trilliane

Well-known member
מנהל
קים זמסקל הייתה (ועודנה) קטנת קומה, אבל לא נראתה ילדותית

היא לא שידרה ילדותיות אלא יותר בגרות וביטחון עצמי והקווים שלה הרבה יותר יפים בעיניי, משהו גמיש, שוטף וזורם.
&nbsp
רייגן סמית נראית השנה טובה משבנה שעברה, יש הבשלה מסוימת; ועדיין כשהיא מבצעת את תרגיל הקרקע, לדוגמה, היא נראית לי כאילו היא פשוט מבצעת את הכוריאוגרפיה (אני לא אופתע אם היא סופרת בראש), לא כאילו היא חלק ממנה. משהו בזה נראה לי קצת מלאכותי. זמסקל ידעה להופיע, סמית יודעת לבצע.
&nbsp
חיבבתי יותר את ביילי קי... חבל שנפצעה.
&nbsp
בגדול רייגן סמית מבחינתי כיום היא קצת כמו מקיילה סקינר. מתעמלת מוכשרת וחרוצה שאין לי משהו רע לומר עליה פרט לכך שאני פשוט לא נהנית לצפות בה... (אם כי סקינר הייתה הרבה יותר רובוטית ונוקשה). אני אוהבת לראות בתרגיל הקרקע מתעמלות שיודעות להופיע כמו סימון ביילס או לורי הרננדז. אני לא מתכוונת לדרגות הקושי הוא הביצוע, אני מתכוונת ל"להופיע!". לכן אני גם פחות אוהבת את אלי רייזמן בקרקע (למרות תרגיליה המרשימים) כי היא מופיעה בתוך "בועה" משל עצמה, לא משדרת כמעט שום דבר החוצה (רק אחרי שהיא מסיימת). מנגד יש לה מפגן של עוצמה, אי אפשר לקחת את זה ממנה...
&nbsp
אגב, הכוריאוגרפיה של רייגן סמית, מלבד ההשראה הברורה מקים זמסקל, נראית די "קולג'ית" ברוחה. זו רק אני?

trilliane

Well-known member
מנהל
Final Day of the 2017 U.S. Women's World Selection Camp

אל תעצרו את נשמכתם; בסה"כ סרטון חביב (עם מוזיקה מעיקה) שמראה את הבנות מתאמנות קצת, בוחרות ביגוד, עושות פוזות למצלמה... והכול בהילוך איטי.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש סרטונים נוספים (מהחווה), של תרגילי הבנות:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLJBt-Bl-D7nYR6JEiOhLyp1-anQA8Y9er
&nbsp
נראות טוב.
&nbsp
ג'ייד קארי נראתה מצוין בקפיצות, אני יכולה להבין למה נבחרה. יש לה גם תרגיל קרקע לא רע, אם כי הסגנון שלה פחות חביב עליי, והמוזיקה איומה בעיניי (מוטיב מעיק שחוזר בלי סוף... טוחן ת'מוח).
&nbsp
מאחלת להן

trilliane

Well-known member
מנהל
נעדרה מהחווה: ריילי מקאסטר. מתברר שנפצעה (שוב!) בספטמבר

למעלה