נבחרת ארה"ב לטוקיו

cubano1

New member
נבחרת ארה"ב לטוקיו

החדשות הן שאלישיה סקרמון פצעה את גיד אכילס בעת אימון בקרקע. מצבה לא ברור עדיין, אך היא לא תשתתף במוקדמות - שכן ארה"ב פרסמה את רשימת המשתתפות. אם הכל יהיה בסדר, יתכן שהיא תוכל להשתתף בגמר הקבוצתי (אלא אם כן יש חוק שאומר שמי שהלא השתתפה במוקדמות לא יכולה להשתתף בגמר...) אבל היא לא תוכל להעפיל לגמר על מכשיר ולא תוכל להגן על תוארה בקפיצות משנה שעברה. עם הפציעה של אנה לי ושל סקרמון, הבנות האמריקאיות תעבודנה מאד קשה - כשכל החמש שנותרו תתחרנה על כל ארבעת המכשירים במוקדמות - מה שאומר שכולן גם מתחרות על שתי המקומות בגמר הקרב רב. vault – Vega, Douglas, Raisman, Wieber, Maroney; uneven bars – Raisman, Maroney, Vega, Wieber, Douglas; balance beam – Maroney, Vega, Raisman, Wieber, Douglas floor exercise – Douglas, Vega, Wieber, Maroney, Raisman. המרוויחה העיקרית היא סברינה ווגה שלפני 3 ימים נראתה בעיקר כמחממת ספסל, ופתאום לאחר הפציעות של לי וסקרמון הפכה למתעמלת קרב רב. לגבי המתכונת - 5 מתעמלות מבצעות תרגילים במוקדמות, וארבעת התוצאות הגבוהות נחשבות, כאשר הנמוכה לא נספרת. בגמר, לעומת זאת, רק שלוש מתעמלות מבצעות תרגילים וכל שלושת הציונים נחשבים לסך הקבוצתי. מנקודת המבט הישראלית - הפציעות של סנדרה איזבסה - אלופת אירופה בקפיצות, ושל סקרמון - אלופת העולם בקפיצות - פותחות צוהר קטן שנקווה שאליו תוכל להשתחל ולריה מקסיוטה שלנו. לדעתי רק מרוני מבצעת באופן סדיר שתי קפיצות בשביל להעפיל לגמר, והיא כעת מועמדת בכירה למדלית הזהב. לא יודע אם מתעמלת אמריקאית אחרת תתמודד עם 2 קפיצות.

אמא לה3

New member
הרגע עודכן

כי לאליסיה נקרע גיד האכילס. לדברי ריק מקצ'רלס כותב הבלוג המדהים GYMNASTICSCOACHING זוהי פציעה אופיינית למתעמלות מבוגרות וחזקות כמוה... שתהיה בריאה...מעניין איך זה ישפיע על הקמבק שלה

אמא לה3

New member
איגוד ההתעמלות האמריקאי אישרו כרגע

שהיא אכן קרעה את גיד אכילס

cubano1

New member
באסה....

היא עדיין יכולה להחלים בזמן ללונדון. אני מקווה!

אמא לה3

New member
הניתוח ביום שני

מחר היא עוזבת את טוקיו בדרכה חזרה לארה"ב שם תעבור את הניתוח. מיחאי מדגיש שזה ניתוח בהול על מנת שהיא אולי תהיה מוכנה בזמן ללונדון. כמו כן הוא מרגיע ששאר האמריקאיות היום באימון הוקר נראו נפלא בפרט רייזמן.

למעלה