נבחרת ארה"ב פוסט-לונדון

cubano1

New member
נבחרת ארה"ב פוסט-לונדון

האמריקאיות נחתו הישר לקרקס תקשורתי שטרם גווע.
הבנות עוברות מראיונות, לאירועים טלויזיונים לאירועי השקה.

גבי דאגלס הצליחה להכעיס הרבה אנשים כשסיפרה שסבלה מהצקות על רקע גזעני במועדון הקודם שלה (עד לפני שנתיים), והעלתה את חמתם של הבעלים ושל מתעמלות עבר אפרו-אמריקאיות.

המאמן של וויבר רמז בראיון שהוא לא רואה את וויבר כמועדמת לוויבר, שכן זהו ספורט של ילדות קטנות (וויבר גדולה??)

בעוד פחות משבוע כל הבנות (למעט קיילה רוס) מתחילות בסבב הופעות שיוביל אותן ברחבי ארה"ב עד אמצע נובמבר, לאחר מכן יש את דצמבר וחג המולד והשנה האזרחית החדשה, ואנחנו כבר בינואר! התחרות החשובה הראשונה - האמריקן קאפ - כבר במרץ! מה שאומר שאף אחת מהמוזמנות (רייזמן ודאגלס?) לא תבוא במצב אופטימאלי - אם בכלל. סביר להניח שרייזמן תתחרה שם - זה קרוב יחסית לבית שלה, מה שמחשיב את זה כתחרות "ביתתי"

ואני שואל - רייזמן לא צריכה להיות באימונים כבר אתמול בשביל להעלות את ציון המקבילים שלה בחצי נקודה לפחות, לעבוד קצת על הפוינט??

כולן כנראה מנפנפות את סבב התחרויות של תחילת השנה, ויתמקדו באליפות ארה"ב באוגוסט, ובאליפות העולם שאחריה, מה שמבטיח לנו עונה יבשה ומשעממת.

לאירופאים ולאירופאיות יש כבר אליפות אירופה על הראש באפריל - כך שיש רצף אימונים יפה של חצי שנה להתכונן

נעממהה

New member
אני חייבת לציין שיחסית לאחרי 2008

בנות נבחרת ארה"ב נשארו בתמונת ההתעמלות.

נסטיה, שון וכל שאר החבורה מביג'ין (למעט סלואן) נעלמו להרבה זמן אחרי 2008. למרות שנסטיה עוד התחרתה על הקורה באליפות ארה"ב של- 2009, היא לא באמת המשיכה להתעמל עד הקאמבק ב-2012.
דווקא בנות ה-"fierce five" נראות יותר רציניות ביחס להישארות שלהם בעולם ההתעמלות. קיילה רוס וויתרה על סיבוב ההופעות כדי לחזור להתאמן, רייזמן הבהירה שהתיאבון שלה בהחלט לא נגמר ושאין סיבה שהיא לא תמשיך לריו, מקיילה מרוני אמרה שהיא מתכננת קפיצה חדשה ושהיא תנסה להגיע לריו.. בקיצור, אני יצאתי אופטימית מהחבורה הזו!

בנוסף, סבב ההופעות הזה (Kellogg's tour) הוא משהוא אינטנסיבי מאוד וזה לא שהבנות (והבנים) יושבים על שפת הים שלושה חודשים- הן מתאמנות, מופיעות, ושומרות על כושר (גם אם לא הכושר שהיה בלונדון). בקיצור, אני מאמינה שעוד נשמע עליהן.

בעניין גבי דאגלאס- לא הצלחתי להבין למה כולם כל כך התעצבנו. אם זו החוויה שהייתה לגבי במועדון הקודם- מי יכול לערער על זה? היא לא אמרה שהמועדון גזען, אלא שהיא חוותה שם הצקות. למה זה מקומם?

שאלה אחרונה- מישהו יודע באיזו מתכונת תערך אליפות העולם הקרובה? ב-2009 כל מדינה יכלה לשלוח עד 4 מתעמלות ולא הייתה תחרות קבוצתית... אם זה יהיה כך גם ב-2013, שוב נצטרך לראות את ארה"ב עושה בחירות כואבות... ועוד השנה נכנסות לסניור כמה בנות מצויינות כמו אוהשי ופריסמן. צפוף שם...

cubano1

New member
2013

זאת תחרות אישית - לא תהיה תחרות קבוצתית
אני לא יודע מה תהיה המגבלה לגבי מספר מתעמלים ומתעמלות, אך האתר של התחרות אומר שצפויים כ 300 מתעמלים ומתעמלות מ 70 מדינות. זה דווקא מסתדר עם מקסימום של 3-4 מתעמלים ו 3-4 מתעמלות מכל מדינה, בהתחשב בעובדה שהרבה מדינות לא ישלחו את המקס.

לגבי סבב ההופעות, כמובן שהן לא קופאות על השמרים, וזה אמנם משאיר אותן בכושר טוב, אבל זה רחוק מלהיות תכנית אימונים לקראת עונת 2013... אני די בטוח שנסטיה, שון ג'ונסון ובריג'ט סלואון השתתפו בסבב דומה אחרי 2008, וזה כנראה לא אינדיקציה לסיכוי להשאר מתעמלת פעילה ומשפיעה בענף

לגבי דאגלס, מה שקומם את המועדון הוא שהיא מעולם לא אמרה שום דבר, ובראיון עמה העבירה את התחושה שהמועדון נגוע בגזענות... אני לא שמעתי את הראיון, אז אני לא יודע בדיוק מה היא אמרה ואם היא אכן הכתימה את המועדון או באמת דיברה רק על החוויה האישית שלה.

aviv88268

New member
מזה סבב ההופעות?

זה מן סבב "משחקי ידידות" כזה כמו שאומרים בשפת הכדורגל?

trilliane

Well-known member
מנהל
הופעות שאינן תחרות, כמו בערב גאלה

ההופעות מתמקדות יותר ב"שואו" ולא בדיוק או בדרגת הקושי; המטרה היא ליהנות את הקהל, אין שופטים או חוקה, אפשר לחרוג במוזיקה, בתלבושות, בתאורה... אני זוכרת למשל תרגיל של נסטיה ליוקין שעלתה לקורה עם סרט של התעמלות אמנותית (מחווה לאימא?).

יש לא מעט סרטונים ביוטיוב, חפש ותהנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה לגבי דגלאס.

trilliane

Well-known member
מנהל
תנו קישורים לסרטוני ראיונות אני מחפשת בנרות!

צפיתי בינתיים רק בריאיון של דאגלאס אצל לנו (עם מישל אובמה). אגב, יפה שהיא (ונראה שלא רק היא) אמרה שהיא מתכננת להגיע גם לריו, כי אני זוכרת את שון ואת נסטיה אומרות ב-2008 שהן לא יודעות ושעוד מוקדם להן מדי להחליט, ובעצם רק ב-2011 החליטו ש"יאללה".

אני מודה שאני קצת חצויה בנושא. מצד אחד כיף לראות פנים מוכרים באולימפיאדה ויש משהו נעים במעקב אחרי ספורטאים לטווח ארוך, ובהתעמלות בפרט אני נהנית לראות מתעמלות בוגרות שכבר אינן נערות צעירות. מנגד, בארה"ב התחרות כ"כ גדולה, שיש בזה משהו כמעט לא הוגן שבנות שכבר זכו במדליות יחזרו ולא יאפשרו לאחרות להגשים את החלום האולימפי... ברור שזה לפי הישגים ובסופו של דבר הטובות יתקבלו (וכך צריך להיות) אבל כמה שאני נהנית לצפות בנסטיה ובשון והייתי שמחה לראות אותן שוב, אני רוצה להגיד להן "עשיתן את שלכן, תנו לאחרות הזדמנות".

לא הבנתי את המשפט "המאמן של וויבר רמז בראיון שהוא לא רואה את וויבר כמועדמת לוויבר, שכן זהו ספורט של ילדות קטנות (וויבר גדולה??)". נראה לי שלא היית כ"כ מרוכז כשכתבת אותו ואני מתקשה לפענח למה התכוונת...

Itgs

New member
שהיא תהיה מבוגרת עד האולימפיאדה הבאה

והוא לא רואה אותה כמועמדת לגיטימית לשם (נראה לי).

כל הבנות מרגישות כמו כוכבות, וזה בסדר. מאוד דומה למה שהיה עם שונסטיה אחרי האולימפיאדה בבייג'ין.
לא זוכר מי כתב פה על זה בפורום לפני כשנתיים - שבזמן שהבנות מהמחזור הקודם חגגו, הבנות הצעירות יותר המשיכו לעבוד קשה. אני מאמין שמשהו בסגנון דומה יהיה גם הפעם.

אני מקווה שוויבר תמשיך ולא תפרוש.

מזכיר לי את מקרה ולריה

שטענה בכמה וכמה ראיונות שמפלים אותה בגלל שהיא רוסייה ועוררה בדיוק את אותן מחלוקות של דעות הקהל.

למעלה