"נבחרת ההתעמלות" שלי

"נבחרת ההתעמלות" שלי

המתעמלות שלי וגם של כולן: המתעמלת המבריקה. חכמה, מבינה מה היא עושה, פועלת מתוך חשיבה ותכנון. קולטת, מבינה. המוכשרת. כל דבר שמלמדים, היא מצליחה מהר, וטוב! המתקשה. שום דבר לא מובן מאליו ולא בא בקלות. ההתקדמות איטית ובד"כ יש בעיות ניקיון. הקלאברית. בכלל לא באה בשביל ההתעמלות, אלא רק בשביל הצחוקים והחבר'ה. היפראקטיבית. חייבת לקפוץ, להתגלגל או לעמוד על הידיים, גם כשלא צריך. המכורה. מכורה להתעמלות בנשמה. המזגזגת. אינה מסוגלת להתמיד, מגיעה אימון כן אימון לא, פורשת וחוזרת. הנפערת. בעלת פערים ביחס לקבוצה, אינה מבצעת תרגילים בסיסיים. המתעמלת המאמנת. מחלקת הוראות, מדריכה ומתקנת מתעמלות אחרות מתוך אינסטינקט. החולמת. לא הקשיבה מה צריך לעשות. שכחה מה היה התיקון. המתעמלת שלא רכשה בגד גוף. המתעמלת שכבוד הוא לאמן אותה, כי היא בעצם יכולה לאמן אותי. המתעמלת המעולה שחושבת שהיא גרועה. המתעמלת הגרועה שחושבת שהיא אלופת הארץ. המתעמלת שההורים שלה קרציות. המתעמלת שהייתי רוצה לגדל כילדה פרטית. המתעמלת בעלת הפוטנציאל הלא ממומש. חזקה, גמישה, קואורדינטיבית, אך לא מצליחה. המתעמלת שבא לי להעיף מהאולם. הגמישה. גמישה כמו גומייה, ומעבר לזה נאדה. ניתן להוסיף עוד ועוד, אך נראה לי שהנבחרת שלי כבר סגורה. מי בנבחרת שלכן??

אמא לה3

New member
ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המתעמלת שלא מותחת פוינט בשום תרגיל המתעמלת שתמיד שוכחת קוקיה המתעמלת שתמיד מביאה את האחים הקטנים המתעמלת שלא רוצה לעמוד ראשונה המתעמלת שתמיד רוצה להיות ראשונה המתעמלת שעושה ברוגז עם המאמנת המתעמלת שכשהיא לא מצליחה היא בברוגז עם העולם המתעמלת הלא עיקבית- אימון מוצלח ואימון מחור.... המתעמלת שכשגם שהיא אוספת שיער היא נראית כאילו לא הסתרקה שנה... המתעמלת שלא שמה דאודורנט המתעמלת ששופכת על עצמה עודף דאודורנט (מסריח אותו הדבר) המתעמלת המפלי... המתעמלת עם האמא "המאמנת" המתעמלת שמצליחה שלושה אלמנטים וזהו. המעצבנת- המתעמלת שתמיד יש לה מה לומר הנודניקית- המתעמלת שתמיד צריכה שתסתכלי עליה העצלנית- המתעמלת שלא עושה כלום באימון

יפה. ובאותו עניין:

המצוברחת. כל אימון הוא בשבילה עינוי. המתעמלת שמכריחים אותה. החוצפנית. אין לה דרך ארץ. המתעמלת שלא אוהבת טיץ. המתלהבת. המתעמלת שלא צריכה להיות פה, אלא בנבחרת תחרותית. המתעמלת התחרותית, בחוג רגיל. הפרפקציוניסטית. המשוגעת. המתעמלת שתמיד בשוק. המתעמלת שלא מודעת לברכיים שלה/לכפות הרגליים. העקומה. המתעמלת החזקה, הסוסה. הבכיינית. המתעמלת שלא גוזרת ציפורניים ברגליים. המתעמלת שבאה עם נעלי בלט. או חצאית. או חולצת בי"ס. המתעמלת שמצליחה יום אחד סלטה קדימה לעמידה. המתעמלת ששכחה שיש היום אימון. המתעמלת שלא רוצה להופיע. המתעמלת שרוצה לפרוש. המתעמלת שרוצה להצטרף. המתעמלת שצריכה להיות בחוג ג'ודו. הנופלת. גם מאלמנטים שהיא יודעת ומצליחה. המתעמלת שלא מרימה ידיים בסוף תרגיל. הפחדנית. המתעמלת שפוחדת מהקורה. המתעמלת ללא פחד. המתעמלת שאוהבת להיתלות ולטפס. המתעמלת ששמה בושם לפני אימון. המתעמלת שצריכה לשירותים באמצע האימון. המאחרת. המקדימה. הנגררת. הגוררת. המתעמלת שהתעמלה פעם במקום אחר. המוזרה

Tammie

New member
לא השארתן לי כלום!

המתעמלת שתמיד רוצה להיות אחרונה (כדי שכולם יראו) המתעמלת שמצליחה לעצבן אותך רק בזה שהיא הגיעה לאולם המתעמלת הפצועה. תמיד כואב לה משהו המתעמלת הרצינית. לא משנה מה אומרים ואם כואב לה או לא עושה תמיד הכל. ועכשיו אולי נעבור ל"צוות המאמנות שלי" (לשם הדגשה- מכל סוגי המאמנות שיצא לי לפגוש, לאו דוקא אלו שהתאמנתי אצלן או אימנתי איתן) הקשוחה. זאת שתמיד כועסת המשוגעת. זאת שתמיד מביאה רעיונות לתרגילים מטורפים. המצחיקה. זאת שמפילה אותך מהרגליים. ה- know it all זאת שבטוחה שהיא יודעת הכל. ה- my way or the highway זאת שבטוחה שהדרך שלה היא היחידה היצירתית. זאת שתתני לה מוזיקה והיא תחבר לך הופעה מדהימה תוך 30 שניות. המאותגרת ריקודית. זאת שגם אחרי שנה לא תצליח לחבר הופעה. הפחדנית. זאת שלא תעיז לתת לך לעשות אלמנט לבד (אפילו לבור) אלא אם היא בטוחה במליון אחוז שתצליחי האינציקלופדיה המהלכת. יודעת כל מה שקשור לעולם ההתעמלות.

אהבתי

איך שכחתי את הפצועה! איזה צחוקים זה. באשר לצוות המאמנות: המאמנת המתירנית. מרשה הכל, כולל הפרעות משמעת. המאמנת המתעמלת. אוהבת להדגים הדגמות איכות. הסבלית. כל ייעודה הוא לסחוב בנות. המשקיענית. בעלת מערכים לאימון הבודד, השנתי וכן תכנית תלת-שנתית. המבריזנית. נעדרת מאימונים כי יש לה דלקת בשערות וחום בציפורניים. המקובעת. השתלטנית. הלומדת. פתוחה לקבלת ביקורת ושמיעת דעות. המאוכזבת. לא מבינה מה היא עושה פה, המשכורת נמוכה לה מידיי ועוד המאמנת שמסתדרת נהדר עם הגיל הרך, משחקת, זוחלת ומטפסת איתם... המאמנת המוערצת. אליל כל המתעמלות ומודל לחיקוי

למעלה