נבחרת העונה שלי (התקפה)

ofribecker

New member
נבחרת העונה שלי (התקפה)

להלן נבחרת העונה (הרגילה) שלי - התקפה: QB פייטון מאנינג (אינדי) RB לאדאניאן טומלינסון (סן דייגו) RB קורי דילון (ניו אינגלנד) WR טורי הולט (סנט לואיס) WR מוחסין מוחמד (קרולינה) TE אנטוניו גייטס (סן דייגו) ליין ההתקפה פיטסברג אתם מוזמנים להגיב \ לשלוח את שלכם.

Amir BA

New member
WR

מבחינתי הם כאחד ועזרו לפייטון לעשות את אחת העונות הגדולות ביותר של QB - אז אני בוחר את הריסון, סטוקלי וויין כאחד

ofribecker

New member
גם אני התלבטתי

לגבי הרסיברים של אינדי, אבל אף אחד מהם לא עובר את מוחמד או את הולט כיחיד. אתה צודק, אם אפשר לבחור את השלישיה כמו אחד, אז ללא ספק מגיע להם!

Reshefgarcia

New member
הנבחרת שלי....

QB - פייטון מאנינג RB - כמו עופרי...טומלינסון ודילון WR - טרל אוואנס מושין מוחמד ,ובמקרה של 3...מרווין האריסון TE - גם,אנטוניו גייטס... ליין - אינדיאנפוליס...פייטון,עם כל הרסיברים שבעולם לא היה מגיע לשיא בלי ליין שעומד בהכל... פרסי ה MIA של העונה - MVP נעדר - ריקי וויליאמס התקפה - מיאמי דולפינס הגנה - SF49ERS

ih10

New member
לניינרס גם לא היתה התקפה

לא היה להם כלום, את כל השחקנים שעשו משהו בשנים הקודמות הם שיחררו והם הצליחו להיות הקבוצה הכי גרועה השנה. לפחות פיטרו את הGM והמאמן ואולי ינסו לשנות שם משהו סוף סוף

LuCkY SoB

New member
הנבחרת שלי

QB: מאנינג. RB: טומלינסון. FB: הנדרסון. WR: טרך אואנס וטורי הולט. TE: אנטוניו גייטס. אופנסיב ליין: גרין ביי.

ranatz

New member
הנבחרת שלי

QB אין שאלה - הבחור מאינדיאנאפוליס למרות שקולפפר לא רחוק ממנו RB - טומלינסון וקרטיס מרטין WR - מוחסין מוחמד ומרווין האריסון TE - טוני גונזלס

למעלה