נבחרת ישראל לנוער ברולר הוקי

נבחרת ישראל לנוער ברולר הוקי

ביום שישי הקרוב יהיה האימון הראשון של נבחרת ישראל לנוער ברולר הוקי שלפי דעתי זו פשוט בדיחה לקחת שחקנים שבחיים לא שיחקו עם פאק ופשוט ללמד אותם לשחק מחדש תוך שבועיים כי זה לגמרי שונה משחק עם פאק לעומת משחק עם כדור. לפי דעתי זה עוד אחד מהתירוצים של פאבל לנסוע לחול על חשבון השחקנים.

טורין

New member
לא ידעתי שמשחקים עם פאק שם..

אתה יודע אולי מי מרעננה בנבחרת?

goalscorer1

New member
למה אתה צריך לדעת מי מרעננה בנבחרת?

אני יכול לברר בשבילך

טורין

New member
כי מעניין אותי

אני לא ממש מכיר את השחקנים של רעננה חוץ מג'ניה ומעניין אותי כמה מהן בנבחרת

טורין

New member
אני יודע על חלק:

מנתניה: אלכס,בן,מיכה, מישה. רשל"צ: רועי רביב. אני מעריך שמצורן: גרה וסתס אולי עוד מישהו.. רעננה: ג'ניה. אולי אבי מיהוד..

Paul Kariya

New member
מצורן

יש את סטס הקטן את אליה את גרמן את סטס הגדול את אלי ועדו מישהו אנילא זוכר

R A N c h

New member
גם דולב

גם דולב מצורן הוזמן.. זה המון שחקנים בצורן יחסית לשאר הקבוצות.. מה עם שוערים? פשה אמר שאם אני אשחק טוב בפלייאוף אולי יזמינו אותי

Paul Kariya3

New member
בקשר לשני הדברים

הוא אמר שבגלל דולב לא הגיע הוא לא אמר הוא צריך לדבר איתו ולא שמעת הוא אמר שקודם תשחק בפליאוף ואז הוא יזמין אותך כי אתה אני חושב הכי טוב בליגה

טורין

New member
באמת המון מצורן..

שוערים: מישה מנתניה השוער של רשל"צ עוד אחד מגני תקווה, לא מכיר אותו.

goalscorer1

New member
מרעננה:

ג'ניה, גלעד, אורי ואלי יש מבחנים ביום שישי לפי מה שהבנתי

אני לא בטוח שזה מבחנים

נראה לי שהאליפות הזאת אמורה להיות בקיץ מתישהו אז לא ניראה לי שזה מבחנים. אני גיליתי על זה כי הקפטן שלי מהרצליה מיכאל גייסמן התקשר אלי ואמר לי להיות באימון בפארק ביום שישי בערב.

טורין

New member
נכון

זה אימון ש25 שחקנים מוזמנים אליו. מתוכם יסננו 12 ו2 שוערים שיסעו.

כפרה אפשר גם לעשות מבחנים?

אני מת לטוס לח"ול גם כן תבואו נגדנו משחק! טירת הכרמל! יייאאאאלה בלאגן תגידו לי מתי המבחנים..

R A N c h

New member
אלה לא מבחנים..

זה יותר מעין גיבושים לנבחרת... פשה ושאר המאמנים מזמנים את מי שנראה להם מתאים לנבחרת ומתוך כל מי שהם זימנו הם מסננים 3 רביעיות ושני שוערים שיסעו לדטרויט לאליפות העולם לנוער באוגוסט. אגב הזימונים לא סופיים- מי שיראה יכולת טובה, בעיקר בפלייאוף, יקבל זימון.

למעלה