נבחרת ישראל פותחת היום את משחקיה

HebrewHockey

New member
נבחרת ישראל פותחת היום את משחקיה

באליפות העולם דרג 2 בדרום אפריקה. דרג 2 הוא למעשה הדרג השלישי והנמוך של אליפות העולם. יש שני טורנירים מקבילים - הטורניר השני כבר הולך להסתיים, וליטא הבטיחה ממנו את העלייה שלה לדרג 1. בשנה שעברה ישראל סיימה שנייה, והחמיצה את העלייה. המשחק הראשון היום ב-6 בערב שעון ישראל נגד המארחת דרום אפריקה. עוד בטורניר - טורקיה, אוסטרליה, מקסיקו, בלגיה, והמועמדת לעלייה - אסטוניה, זו שירדה בשנה שעברה מדרג 1. אין לי כרגע מידע על הסגל ואם מקס בירבראייר, נבחר הדראפט של ניו ג´רזי דווילס, נמצא בו.

Ultra-Skater

New member
אני אסטוני :)

כן בן היחידים בארץ לא ידעתי שיש להם נבחרת הוקי (טוב לא ממש ידעתי שגם לישראל יש) פשוט אסטונים מצתיינים בספורטים לא קבוצתיים בעיקר סקי (מישור כי אין שם הרים) והספורטים האלה של ה 3 ענפים (אופניים ריצה שחיה כל אלה...) ו 10 ענפים... אפילו לקחו איזה זהב באולמפידיה נראה לי אני גם לא עוקב במיוחד אחרי ארועי ספורט בטלויזיה רק כשיוצא לי אז אני רואה (בעיקר ערוץ אקסטרים) אבל גם הוקי כי זה לדעתי הספורט הקבוצתי הטוב ביותר. אני שמח שפתחו פורום הוקי אני דרך אגב נוסע על סקייטבורד (כל התרגילים והדברים האלה) ואני חולה על סנובורד- השנה ניסיתי פעם ראשונה

HebrewHockey

New member
שמעתי שזו מדינה יפה מאד

יש לי קרובים בשבדיה שמטיילים הרבה לאסטוניה, אמרו לי שטאלין עיר ממש שווה. כן אתה צודק, יש להם אתלט קרב-10 בשם ארקי נול, נדמה לי שהוא באמת האלוף האולימפי.

Ultra-Skater

New member
כן ארקי נול.. והייתי בבולגריה

טוב אני לא הכי עשיר אז עדיף לעשות סנובורד בבולגריה כמו מלך במקום לעשות סנובורד בשוויץ כמו תפור. ואת האמת אסטוניה לא מדינה הכי יפה, כאילו ישראל (בלי הטרור) פי 2 יותר טוב, באסטוניה הכל ירוק ושטוח ויש מאט שמש, והערים הגדולות דווקה מגניבות עם כל המבנים העתיקים מלפני כמה מאות שנים, ויש שם הרבה סקייטרים שזה טוב והבחורות שם 99% בלונדיניות גבוהות עם עניים כחולות ואחת אחת נדלקו שם על העניים והשיער (החומים שלי - כאילו מה ההתלהבות!) הסיבה העיקרית שיש שם מיליוני טיירים מפינלנד שוודיה ונורבגיה זה כי הכל בזול שם - מפינלנד אפילו נוסעים לעשות קניות לסופר מרקט שמה הכל פי 4 יותר זול לפחות (שעה הפלגה מהלסינקי לטלין) . ויש שם את הבירה הכי טעימה שטעמתי (וזה לא שלא טעמתי בירות) והיא לא עולה כלום , אז 3 שבועות שתיתי שם בירה כמו שאני שותה פה מים !!!

קיר קמט

New member
הוא לא האלוף האולימפי....

הוא שיאן העולם אבל לא האלוף האולימפי. נדמה לי שתומס דבורצ´ק הפולני האלוף האולימפי.

Ultra-Skater

New member
הוא כן ! בטוח שהוא לקח זהב

באולמפידה אולי לא האחרונה אלה הלפני האחרונה אבל הוא לקח זהב באולמפידה 100%

MADPUCK

New member
GO ISRAEL../images/Emo104.gif

בהצלחה לנבחרת ישראל (שבה ים אחד... אולי.. אני... ) אני פשוט חייב לשחק הוקי קרח!!! יום אחד..

למעלה