נבחרת שתעודדו ביורו

אז מי הנבחרת שלכם?

• אנגליה

Votes: 1 16.7%
  • גרמניה

Votes: 3 50.0%
  • צרפת

Votes: 0 0.0%
  • ספרד

• איטליה

• קרואטיה

• פורטוגל

Votes: 2 33.3%
  • בלגיה

• אחרת

• לא מעניין אותי

• Total voters
    6

dory30

Well-known member
אם לא היה את האקט הפוליטי, העדפות שי היו פורטוגל והולנד (קיפחת אותה שלא כתבת אותה ברשימה ;-)).
כעת, אין לי עניין, אולי אצפה במשחק או שניים ותו לא.
צודק, רוב המשחקים לא מעניינים וגם ככה אפשר לראות תקצירים . איך בכוונתי לראות את רוב המשחקים בשלב המוקדם. פורטוגל אמנם מסומנת כי מזכ"ל האו"ם משם אבל כמדינה היא לא מתבלטת באנטישמיות. בטח לא כמו ספרד הפרו פלסטינית, שהחלטתי כעונש להפסיק לעודד.

אלפיני

Well-known member
צודק, רוב המשחקים לא מעניינים וגם ככה אפשר לראות תקצירים . איך בכוונתי לראות את רוב המשחקים בשלב המוקדם. פורטוגל אמנם מסומנת כי מזכ"ל האו"ם משם אבל כמדינה היא לא מתבלטת באנטישמיות. בטח לא כמו ספרד הפרו פלסטינית, שהחלטתי כעונש להפסיק לעודד.
ועוד איך שכן. אותו שיט כמו ספרד.

אני בעד גרמניה והמזרח אירופאיות.

דיברגנט חדש

Well-known member
ועוד איך שכן. אותו שיט כמו ספרד.
פורטוגל הביסה את טורקיה בשבילנו ;) וכולי תקווה שהצ'כים ינצחו אותם |הלוואי| ויעלו במקומם לשלב הבא.
אני בעד גרמניה והמזרח אירופאיות.
חבל שפסלו שלשום להולנד שער חוקי מול צרפת שהיה גורם להם לנצח :(

דיברגנט חדש

Well-known member
יורו 2024 יוצא לדרך היום
שמח לראות שגרמניה שמאוד אוהדת אותנו מנצחת את האנטישמיים ואולי, אפילו, תביס אותם (בינתיים, 0:2 ואנו רק בדקה 19 :))
כמו כן, ארצה לראות את רונאלדו, למרות אשתו החמאסניקית, לוקח תואר בגיל 39 ומראה שכוח הרצון מנצח את הכול ומי שרוצה יותר, משיג את מבוקשו :)

דיברגנט חדש

Well-known member
שמח לראות שגרמניה שמאוד אוהדת אותנו מנצחת את האנטישמיים ואולי, אפילו, תביס אותם (בינתיים, 0:2 ואנו רק בדקה 19 :))
כמו כן, ארצה לראות את רונאלדו, למרות אשתו החמאסניקית, לוקח תואר בגיל 39 ומראה שכוח הרצון מנצח את הכול ומי שרוצה יותר, משיג את מבוקשו :)
|עדכון| צדקתי והגרמנים הביסו 1:5 את הסקוטים האנטישמיים :)
יופי של משחק פתיחה ליורו (y)

dory30

Well-known member
אני משתמש באפליקציית TIKO ומוביל את הטבלה של הקבוצה שלי (שם יש אותי, שני חברים טובים ואח צעיר של אחד מהם).

למעלה