נבט וכולם

נבט וכולם

חזרתי בשלום תודה על הדאגה כרגע חמותי נסעה מכאן ואני שרה: אני ניצחתי אני הצלחתי. קמתי נפלתי נכשלתי ושוב קמתי!!! הלצחתי לשנות את הגישה הפנימית שלי. במקום לחשוב שהיא לוקחת לי את הבית נתתי לה להיות בבית שלי ולעשות כל מה שהיא רוצה. מדי פעם איבדתי סבלנות ועשיתי מדיטציה שנתנה לי כוח לעוד זמן.שמרתי על עצמי. שמתי לב רגע לפני שאני מתעצבנת ותפסתי מרחק פיזי ממנה. בקיצור אני מאושרת.

mousa11

New member
ברוך הבא!

ברוך הבא, חבר חדש, אני מוסא ואני אכלן כפייתי, נמצא בתוכנית שמונה שנים ויותר וחיי השתנו מאז בכמה וכמה מובנים. אתה מוזמן לכתוב, לשאול – מה שאתה רוצה. בהצלחה, מוסא

מוש12

New member
שלוםמוסא

שלום שמי משה הסיבה שאני כותב אליכם היא, שאני עובדת באתר חדש הנקרא: REAL OVERCOMING , המועלה בימים אלה ומטרתו לסייע לאנשים להתגבר על קשיים. האתר מרכז סרטונים, לפי קטגוריות שונות, של אנשים, המספרים על תהליך ההתגברות האישי שלהם. וכך אחרים יוכלו לצפות בסרטים, ללמוד, לקבל תמיכה ועידוד – ובתקווה, לגבש החלטה להתגבר על הקושי, לקבל תקווה, השראה ומידע חיוני. בחודשים האחרונים עבדנו קשה על הקמת האתר, וצילום של סרטונים רבים. לשם כך אני זקוקה לאנשים אשר מתמודדים עם "הבעיה", שיצטלמו לאתר, לסרט קצר של 7-5 דקות, בו יספרו על ההתמודדות שלהם, דרך העמותה אני בטוחה שאוכל להרים את הקטגוריה הזו וכך לסייע למתמודדים רבים. אשמח לשמוע ממכם, בין אם כאן דרך המייל או בכל צורה אחרת. המשך יום נפלא, משה

מוש12

New member
הי ענת

שלום שמי משה, הסיבה שאני כותב אלייך היא שאני עובד ב- REAL OVERCOMING – אתר חדש, שהועלה בימים אלה ומטרתו לסייע לאנשים להתגבר על קשיים. כשאדם נתקל בקושי, הנטייה שלו היא להיוועץ באנשים שהיו שם והצליחו להתגבר, וזוהי מטרתו של האתר. האתר מרכז סרטונים לפי קטגוריות, בהם אנשים מספרים על תהליך ההתגברות האישי שלהם. אנשים אחרים יוכלו לצפות בסרטים, ללמוד מהם, לקבל מהם תמיכה ועידוד – ובתקווה, לגבש את ההחלטה שהם רוצים לפעול כדי להתגבר על הקושי. בחודשים האחרונים עבדנו קשה על הקמת האתר, וצילום ועריכה של לא מעט סרטונים. היות והנושא קרוב מטופל אצלינו מספיק, החלטתי להקים קטגוריה מיוחדת ל- OA, לשם כך אני זקוק למתנדבים אשר התמודדו עם הבעיה, ע"מ שיצטלמו לאתר, לסרט קצר של 5 דקות, בו יספרו על ההתמודדות שלהם אשמח לשמוע ממך, בין אם כאן דרך המייל או בכל צורה אחרת. המשך יום נפלא, משה

OA ענת

New member
אנונימיות

במסורות של OA יש את העניין של אנונימיות - צילום וחשיפת פנים בעייתית... אני אישית חוששת מפני חשיפה... אני מוכנה לספר את הסיפור שלי בכתב, אבל לא להצטלם. חושבת שנכון לפנות למשרדי OA לבקש מהם אנשים שנמצאים במקום של החלמה ויכולים לעשות זאת... ענת

../images/Emo140.gif ברוך בואך הביתה, חבר

אם אתה כאן - הרי העזרה כבר בדרך, תודה שבאת אלינו. ואנחנו מטבענו - עוזרים ונעזרים. הכנס למעגל וכל אשר עליך לעשות - הוא להושיט ידיך. אנחנו נמצא אותן ואתה את שלנו. תודה חבר חדש. ויום קסום לך

נבט9044

New member
זר פרחים לצופית ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

צופית צופית,,, סיפור מופלא של עבודה רוחנית, מלאכים שמחייכים, והבטחות שמתגשמות. תגידו, זו רק אני או שעוד מישהו מבחין שמתפתחת לנו כאן קבוצה של החלמה,,?

למעלה