נביעות? למה?

juli capoeira

New member
נביעות? למה?

נביעות בדיוק כמו מי עדן.. (למרות שלי יש מי עדן) אבל לא אכפת לי לשתות נביעות ואם הם לא דוחים אותי, הם לא דוחים קרנפים! אז לכל מי שנבהל אפשר לשתות נביעות. והקפואריסטים האלו באמת כבר מעצבנים אותי והאשה המכוערת הזאת..בעעכס!

MerlinTheWizard

New member
שלא תלכלכי על עידו וקווקה!!!

הם הקפאריסטים עם סגנון המשחק הכי טוב בארץ!

subliminalit69

New member
מזה ללכלך!!! זה לא ללכלך!!!

אני אומרת בידיוק מה שאני חושבת ואני לא שואלת אותכם בכלל חוץ מזה שיש קפואריסטים בכל הקבוצות שהם עם סיגנון משחק הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב אז פשוט דיי להשתחצן ב"קפוארה" שהם עשו שם.. כמו שכבר דיברנו על זה-קפוארה זה לא רק אקרובטיקה!

MerlinTheWizard

New member
זה לא מה שהיה בפרסומת טיפשה!!!

את לא ראית אותם משחקים באמת אם היית רואה היית מבינה אבל לא ראית מה שראית זה פרסומת דפוקה שהם נאלצו בא לשחק ככה!

DORA16

New member
....

קוואקה ועידן שולטים!!!!!!!!!!! דרך אגב אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!! היום יום הולדת לעידן....כל מי שמקורדאו ג'י אורו...לעולים לתיכון ומעלה...מוזמנים לארוע שיש היום....באיפה שהיה פעם האיגואנה...איפה שזה לא יהיה...

DORA16

New member
.........

אחד...אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתיים....שוקו אמר לנו.... אני תלמידה של שוקו התותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

subliminalit69

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חייבת להדגיש! הם לא נאלצו כמו שאמרת לעשות את זה... הם בחרו... ויכלו גם לא לעשות את זה... דרך אגב ראיתי את המשחק שלהם ולא אמרתי שהם לא עושים קפוארה יפה הם ממש מוכשרים ולא דיברתי על זה!

למעלה