נבצרות זמנית

מיכאלר

New member
נבצרות זמנית

בשבועות האחרונים אני נעדר מהפורום לשירה, מסיבות שונות, כשהעיקרית הינה בריאותית. ממש לאחרונה , עברתי ניתוח לא קל בבי"ח בת"א, ועדיין לא התאוששתי הימנו. לא שכחתי, אני זוכר את החברים המוכשרים, המשתתפים בקביעות בפורום, וזו הסיבה שמצאתי לנכון לכתוב כמה מילים של קשר. מקוה לחזור בהקדם האפשרי. המשיכו לשמור על הגחלת. שלכם מיכאל

קסנדרה*

New member
מיכאל בריאות ועוד פעם בריאות ורפואה שלמה../images/Emo13.gif

הפורום חסר את יצירותיך וגם את תגובותיך - נמתין שתחזור לאיתנך במהרה. קסנדרה

milim

New member
רפואה שלמה מיכאל היקר וגם מנצל"שת

ומתנצלת על ההיעדרות - סוף שנת לימודים של שני תיכוניסטים- בליסוף הסעות וארועים. מקווה לחזור לענייני בהקדם:)

מיכאלר

New member
תודה מקרב לב על האיחולים../images/Emo140.gif

תודה גדולה עומר, קסנדרה ומילים היקרים! התרגשתי. שמרו על עצמכם. באמת זה הכי חשוב! האמינו לי : "העיקר הבריאות" אינה קלישאה. מנסיון... כל טוב לכם! ממיכאל

aiziq

New member
אוי... החלמה מהירה מיכאל.

מצפה לשובך
איציק.

מיכאלר

New member
תודה איציק../images/Emo140.gif

בעת הניתוח, תתפלא, התרוצצו לי כל מיני שורות בראש . כשחזרתי מן "התופת" - חחח- מהרתי, וכבר הכינותי סקיצה לשיר חדש אודות שעותיו האחרונות של אבי ז"ל. (אוףףףף, תמיד יוצאים לי שירים עצובים...) אם אמצאנו ראוי, אשלחנו לפורום. אך עוד חזון למועד. תודה לך ולכל החברים הדורשים בשלומי. מיכאל

כנרת לי

New member
מיכאל היקר,

ראיתי שאתה כבר בפורום, משמע שמתאושש הנך, ואני כה שמחה. שיאיר לך חודש סיון באורו המיוחד שתהיה בריא וחזק לכל נכד ונכדה אין כמוהם להעלות חיוכים וחדווה (כך אומרת אמא)
~.~.~.~.~.~.~.~. "אוייביו של ישראל עמנו רבו אך הם נופלים כילד מתהולל וישראל מצליף בהם כסבא לכן קוראים לו סבא ישראל רוח רוח סערה סבא סבא אל תירא! רוח רוח וברק סבא סבא התחזק!" מן הסתם אתה יודע מי כתב מלים אלו... אור וטוב מיכאל בריאות איתנה כּנרת

מיכאלר

New member
המון תודה, כנרת

כנרת יקרה, אכן שבתי, אך במינון נמוך עדיין. אוהב מאד לשמוע את מילותייך מלאות נועם ואהבה תמיד, ולכל אחד מאיתנו כאן. כמה אור יש במילותייך! אין לי מושג מי כתב את השיר על סבא ישראל. התוכלי לרשום את מילות כל השיר ולציין בידי מי נכתב ? נורא אשמח. תודה על איחולייך! אור וטוב גם לך, וגם בריאות! מיכאל

כנרת לי

New member
בשבילך, מיכאל

הבחורים יבוא בכם הרוח / נתן אלתרמן הבחורים! יבוא בכם הרוח? הבחורים! לאן שירכם ברח? הבחורים! אם לא ניפול ברוח אותנו גם הרוח לא ייקח! רוח רוח סערה אל תחת ואל תירא! רוח רוח וברק אל תחת היה חזק! אם אוייב יכנו מצח מי אנחנו? עזי מצח! אם אוייב יכנו עורף מי אנחנו? עם קשיי עורף! רוח רוח וברק ואנחנו נתחזק! אוייביו של ישראל עמנו רבו אך הם נופלים כילד מתהולל וישראל מצליף בהם כסבא לכן קוראים לו סבא ישראל רוח רוח סערה סבא סבא אל תירא! רוח רוח וברק סבא סבא התחזק! ~.~.~.~. חג שמייח מיכאל, לך ולבני ביתך כּנרת

מיכאלר

New member
תודה מיוחדת

תודה, יקרה, תודה שהעשרת אותי! חג שמח לך ולמשפחתך! מיכאל

shay910

New member
המון בריאות והחלמה מהירה ../images/Emo201.gif../images/Emo141.gif

למעלה