נגאל מיסוריו

נגאל מיסוריו

ברצוני להפרד מהפורום שרבות קראתי בו, בעלי נגאל מיסוריו, למרות שחזבתי שאני באבל מתמשך, היה חולה 9 שנים, השנתיים האחרונות היו קשות ביותר, עבר לבסא גלגלים וחדל לדבר. הוא נגל, ההגיון מבין, אבל הרגש ממאן להתנחם, אני מאחלת לכולם להמשיך ולהחזיק מעמד עם היקרים שלהם.

נילי41

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך../images/Emo20.gif

שלא תדעי יותר צער. אכן נגאל מייסוריו זה הביטוי המתאים ביותר במקרה כזה. הייסורים הם לא רק של החולה אלא גם של המשפחה. מאחלת לך בכל זאת חג שמח עד כמה שאפשר... קבלי חיבוק אמיץ וחם

משתתפת בצערך

ומאחלת שלא תדעי יותר צער. ושכל אהוביך, כמוך, יהיו בריאים ושלמים ויסבו לך רוב נחת.

justme007

New member
משתתפת בצערכם

פעם ראשונה שאני קוראת פה בפורום שחולה אלצהיימר נפטר ומאוד עצוב לי למרות שלא הכרתי אותו. אבל הייתי פעם בלוויה של חולת אלצהיימר ואני שונאת לוויות, אבל היה משהו מיוחד בלוויה הזו שלא כמו שאר הלוויות. מאחלת לכם שלא תדעו עוד צער

ronnyw

New member
מצטרפת למשתתפים.

תני לזמן לעבור, תני לדברים להרגע ואז - מצאי כוחות וצאי להמשיך את חייך. צאי, בלי, חדשי קשרים ישנים, מצאי קשרים חדשים, שמחי עם ילדיך - מצי את החיים. שיהיה רק טוב !

ענתי44

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

אסתר יקרה, משתתפת בצערך על בעלך. ובליבי תקווה , שכמו שבכל השנים , גם בימים הקשים מנשוא, מצאת בעצמך תמיד כוח להמשיך ולדאוג לו, ככה תמצאי כוח להמשיך הלאה. יקירה, שולחת לך חיבוקים ומאחלת לך רק טוב. מי יתן ולא תדעי עוד צער.

שלא תדעי יותר צער

אסתר יקרה , מצער מאד לקרוא על פטירת בעלך אך רק את יודעת כמה סבל בתקופה האחרונה וסבלך היה בטח שבעתיים. כולנו כאן מבינים את הקושי הגדול בהתמודדות המשפחה עם ירידה בתפקוד עד שלעיתים אנו חושבים שאולי כבר עדיף למות. גם אני מרגישה כך לפעמים למרות מצבו הטוב יחסית של בעלי. אך כולנו יודעים שעם המוות מגיעה תחושת הסופיות שהיא קשה מאד אפילו שכבר התכוננו לבאות. אני רוצה לשלוח לך חיבוק ענק בשעות קשות אלו , כדי שגם תצליחי לעבור את תקופת האבל ואחר כך למצוא לעצמך עיסוקים להמשך החיים עם משפחתך. תוכלי למצוא זמן עבורם , זמן לחברים טובים ובעיקר לעצמך. כי מה שאני מרגישה שאי שם איבדתי כבר חלק מעצמי. אני מאחלת לך הצלחה בהגשמת את כל הדברים שחלמת עליהם ושישמחו אותך והעיקר בריאות טובה לך ולמשפחה. מי יתן ולא תדעו יותר צער , טובה

../images/Emo201.gifאסתר אלוני היקרה

למה את נפרדת מהפורום את יכולה הרבה לתרום עם סיפורייך ונחמותייך לכתוב לנו איך עבר עלייך להוציא מהלב את כל מה שצברת 9 שנים , הוא ניגאל מהיסורים ואת ניגאלת מהדיכאון ומהמחשבות והדאגות והסבל שגם את עברת, ה' ריחם על שתיכם, ודאג לך שתתחילי חיים חדשים אומנם זה קשה מיד ואי אפשר ריגשית אך הזמן יעשה את שלו והחיים שלך אני חושבת יהיו יותר חופשיים לעשות הרבה דברים שלא יכלת לעשות במצב שבן זוגיך היה בחיים כחולה. אז תתנחמי מהשמים ונשמע רק בשורות טובות אמן.

אירילה

New member
אסתר , משתתף באבלך הכבד

עם מות אישך , שלא תדעי עוד צער ושמחות ילוו את דרכיך מעתה והלאה. מצטרף לבקשתה של אריאלה אסתר ,אנא ממך אל תעזבי את הפורום שכה זקוק לבעלי נסיון ומי כמוך אסתר שחווית כל כך הרבה ,תוכלי לשתף כאן הרבה מתוך נסיונך. תודה גרשון

למעלה