נגד הטרור

קפוןקה

New member
נגד הטרור

בעוד צה"ל עסוק במיגור הטרור עסוקים להם שמלאני ארצנו ויפי הנפש בתמיכה והבעת הזדהות עם הפלשתינים שהם בעצמם תומכי טרור נלהבים ואדוקים

TribeGili

New member
זו סתם גזענות לומר ככה.. "פלסטינים

שהם בעצמם תומכי טרור נלהבים והדוקים" והאמת, זו לא "סתם גזענות" זו גזענות!

קפוןקה

New member
זה לא גזענות

תקרא עיתונים , תראה טלויזיה ,תשמע רדיו ולבסוף תראה שזה נכון ואוליי אפילו ממעיט ממספר תומכי הטרור

TribeGili

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?!

הודעה אחת שכתבתי פשוט נעלמה.. מה קורה פה?! ושלחתי אותה.. והיא אפילו הופיעה לי עוד לפני איזה שעתיים בפרטים האישיים שלי בהודעות האחרונות שכתבתי.. אתם העלמתם את ההודעה הזאת..?! מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה..?!

idoz

New member
תקראי את מה שכתבת

ותחשבי שוב. מה שאמרת הינה דמגוגיה זולה. אם בשבילך ללמד כמה היהודס הציונים רעים במערכת החינוך הפלשטנאית זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך כשנגר יוצא עם ארון לרחוב ומתקהלים סביבו המוני אדם וארגוני הטרור כי הם חושבים שזה שאהיד זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך לתת מחסה למחבלים זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך לגדל 12 ילדים כדי לגרום לנצחון דמוגרפי זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם לבצע לינץ' בשני ישראלים בתחנת משטרה פלשטנאית זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור (עבדתי על ההודעה הזאת קשות)

TribeGili

New member
ומתי אמרתי את-זה בדיוק?!../images/Emo12.gif

אתם סותמים פה את הפיות, זה אמור להיות פורום של התבטאויות, שוויון לא?! ומה אתם עושים במקום זה..?! זה פשוט מגעיל מה שעשיתם דבר ראשון אני לא אמרתי את-זה דבר שני טוב, אני לא אבזבז אנרגיות, חשבתי שדווקא פה אני אוכל להתבטא! אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
למרות שזה בערך מה שעשיתי כרגע..

TribeGili

New member
לא בדיוק סותמים פיות..

מישהו ירד עליי, הגבתי על-זה.. ופוף.. איפה ההודעה..?! וגם כן.. לא בדיוק ירד עליי ואני לא בדיוק הגבתי..!

doresh shalom

New member
מחקתי את זה

לדברים מסוג זה אין מקום בפורום, אם ממש בא לכם לריב יש מסרים.

TribeGili

New member
לא, לא הסברתי את עצמי נכון..

כתבתי את הדעה שלי, ואז הוא כתב לי משהו כמו: "מותק, זה לא לגילך, כשתגדלי תביני, בינתיים, עד אז.. לכי לערבי כיתה" אז כתבתי לו: "סליחה?!" ואפילו הוא לא הספיק להגיב.. כבר אין הודעה..

TribeGili

New member
אין לי מה להגיד לך חוץ מחבל..

אתה לא יכול למחוק את ההודעה הזאת, אני אמרתי את דעתי, ואם הוא חושב שאני טועה הוא יכול להגיד את-זה. אני לא נעלבתי, רק רציתי שיסביר למה מה איך וכו'.. בערך..

doresh shalom

New member
אין לי בעיה עם זה

מה שהפריע לי שהדיון נהפך לריב אישי. אם את ממש רוצה אני אכתוב כאן את תוכן ההודעות שנמחקו: •חמודה, תני לגדולים להתעסק בענייניהם-idoz כשתגדלי תביני. בנתיים תלכי לערבי כיתה ותהני. •סליחה?-TribeGili מרוצה?

Vendetta

New member
צודקת, הם מאוד ידידותיים...

האינתיפאדה היא רק דרכם הצנועה להביע את אהבתם אלינו.

TribeGili

New member
אבל אני אמרתי את-זה?! חשבתם על-זה

שאולי לא כולם בעד, בדיוק כמו שפה לא כולם נגד, חשבתם על זה שהם גם בני-אדם..?!

למעלה