הודעה אחת שכתבתי פשוט נעלמה.. מה קורה פה?! ושלחתי אותה.. והיא אפילו הופיעה לי עוד לפני איזה שעתיים בפרטים האישיים שלי בהודעות האחרונות שכתבתי.. אתם העלמתם את ההודעה הזאת..?! מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה..?!
ותחשבי שוב. מה שאמרת הינה דמגוגיה זולה. אם בשבילך ללמד כמה היהודס הציונים רעים במערכת החינוך הפלשטנאית זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך כשנגר יוצא עם ארון לרחוב ומתקהלים סביבו המוני אדם וארגוני הטרור כי הם חושבים שזה שאהיד זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך לתת מחסה למחבלים זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם בשבילך לגדל 12 ילדים כדי לגרום לנצחון דמוגרפי זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור. אם לבצע לינץ' בשני ישראלים בתחנת משטרה פלשטנאית זה להיות תומכי טרור אז תקראי להם תומכי טרור (עבדתי על ההודעה הזאת קשות)
אתם סותמים פה את הפיות, זה אמור להיות פורום של התבטאויות, שוויון לא?! ומה אתם עושים במקום זה..?! זה פשוט מגעיל מה שעשיתם דבר ראשון אני לא אמרתי את-זה דבר שני טוב, אני לא אבזבז אנרגיות, חשבתי שדווקא פה אני אוכל להתבטא! אררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
כתבתי את הדעה שלי, ואז הוא כתב לי משהו כמו: "מותק, זה לא לגילך, כשתגדלי תביני, בינתיים, עד אז.. לכי לערבי כיתה" אז כתבתי לו: "סליחה?!" ואפילו הוא לא הספיק להגיב.. כבר אין הודעה..
אתה לא יכול למחוק את ההודעה הזאת, אני אמרתי את דעתי, ואם הוא חושב שאני טועה הוא יכול להגיד את-זה. אני לא נעלבתי, רק רציתי שיסביר למה מה איך וכו'.. בערך..
מה שהפריע לי שהדיון נהפך לריב אישי. אם את ממש רוצה אני אכתוב כאן את תוכן ההודעות שנמחקו: •חמודה, תני לגדולים להתעסק בענייניהם-idoz כשתגדלי תביני. בנתיים תלכי לערבי כיתה ותהני. •סליחה?-TribeGili מרוצה?