נגד היתושים הקטנטנים

נגד היתושים הקטנטנים

מה עושים כדי להרחיק את היתושים קטנטנים מאוד, אלו שלא שומעים את הזמזום שלהם שמתי בחשמל טבליות אבל הן לא עוזרות מרחתי כל סוגי המשחות הקנויות ולא עזר מדובר ביתושים הקטנטנים מאוד שעוקצים חזק וזה נורא כואב ומעיר אותי מהשיינה ועושה סימני עקיצה גדולים מאוד ומגרדים ושורפים נורא בנתים אני מורחת משחת אילחוש (אמלה) שקניתי בבית מרקחת אבל אני רוצה משהוא למנוע מהם לעקוץ ניסיתי אפילו שמן רוזמרין ולא עזר הצילוווו

ציליה

New member
תחשיר מרגיע ליתושים

עד לפני שבועים סבלתי מגירודיםעד לירידת דם ופצעים ונפיחויות , ולאחר שרכשתי את כל סוגי המישחות כולל מרשמים מרופאת עור . כמה טיפות רסקיו על העקיצה מיד מרגיע ואת לא חוזרת לגרד שוב וכל הסימנים נעלמים .

ואוו תודה על הרעיון

כי יש לי בבית רסק יו והיום כבר קניתי גם פניסטיל ליילה טוב

0 אור 0

New member
להרחקת היתושים

יש תכשירים על בסיס טבעי שכוללים אחד או תערובת של שמנים כגון גרניום, ציטרונלה ועוד שמנים לימוניים (למי שמתמצא בשמנים יכול גם לערבב לבד) מאד אפקטיבי ל4 שעות, ואחר כך הם חוגגים שוב

גם נגד "זבוב החול"?

כי כנראה מדובר באלו קטנים ולא מזמזמים ועוקצים נורא נורא כואב

0 אור 0

New member
בעקרון אמור לדחות את כל החרקים אבל כמובן

שצריך לבדוק ספציפית. יכולה לספר לך שלמשל באיגוואסו היינו עם כמה תכשירים דוחי יתושים מתוצרת הארץ וארגנטינה (רובם לא טבעיים) וכולם הצחיקו את היתושים שם לגמרי. הדבר היחידי שבאמת עזר היה תחליב מצמחי המקום שרקחו בצד הברזילאי. כלומר, שלכל חרק יש את חוש הריח שלו ולא ממש מעניין אותו שכתוב בספרים שגרניום או ציטרונלה או משהו דוחה חרקים

תודה , בסוף מרחתי שמן עץ התה

מרחתי שמן עץ התה ורוזמרין ושמתי כילה באזור של הבית שיש בו פתח לכניסת חתולים ולא היו יתושים ....

yigalby

New member
על העקיצות אני מורח שמן לבנדר

שממש מרגיע את העקיצה תוך דקה (שמן צמחי).

למעלה