נגה, את לא רצינית... השמעת בכורה?!

KristineW

New member
נגה, את לא רצינית... השמעת בכורה?!

הרשי לי לתקן אותך, אבל השמעת בכורה זה בטוח לא... הרי עוד ביום ראשון האלבום שודר (כמעט במלואו) ב- 99 FM..

gaga28

New member
תחזרי למקום שצצת ממנו!../images/Emo88.gif../images/Emo31.gif

קריסטינהw

radio101fm

New member
לא ברדיו ירושלים

ולא ספיישל ולא כולל ראיון בלעדי ולא בערב מסיבת ההשקה!

KristineW

New member
טוב, מה נפלתם עליי..

לא נכנסתי לפה לריב עם אף אחד וסה"כ אני מאוד נהנית מהתוכנית ומאוד מפרגנת לנגה
פשוט אמרתי שזאת לא בדיוק השמעת בכורה ארצית, כי זה באמת לא... ונכון, בספיישל ששודר ב- 99FM לא היה ראיון בלעדי עם עופר וברור שהספיישל של נגה הרבה יותר מיוחד!!!

Hector M

New member
../images/Emo132.gifהיית מתה להיות Kristin W

ל- Kristin W תגובה נבזית,מרושעת ומזעזעת שכזאת יכולה לבוא מאיזה Bitch האמ-אמא של כל הכלבות. אני חושב שאפשר לאמר דברים קצת יותר בעדינות ובלי כל האיורים העוקצניים שהם ממש ממש לא לעניין! כל מה שנותר לי הוא לרחם על אותה אוחצ' מזעזעת שאני לא יודע מה היא ניסתה לאמר לנו כאן מלבד זה שהיא סתם נבזית ומגעילה! E A T M Y S H I T B I T C H

Hector M

New member
היי gaga28

אוחצ' זה אומר בשפת ההומואים אחותי... אני חייב לרוץ אני נוסע ל-TLV למסיבת ההשקה,כשאחזור אמשיך את השיחה.

בשפה של הנשים זה נקרא

היא פשוט בוצ' קיצור של בוצ'ית - עם שיער קצר, שפם, שערות בבית שחי וכאלה יענו גבר בלי ז...

חברה הגזמתם!

קריסטין W לא התכוונתה לרדת על נוגה תקראו את זה בטון שאליו היא התכוונה. היא לא התכוונה שככה זה יישמע אני במקרה מכיר אותה מאוד טוב, היא מאוד אוהבת את נוגה ומאזינה כל יום ו' לתכנית שלה, לא ככה קוטלים בן אדם הגזמתם, זה לא יפה.

gaga28

New member
מושיקו זה היה נשמע כמו...

זלזול בנוגה ולא כמו אחת שמעריכה אותה

Hector M

New member
הגזמתם??? איזה חוסר הערכה לנוגה!

מושיקו היקר, איך היית מפרש את Taste this......... Now Swallow עם עם כל הסמיילים הנלווים? זה ממש מעליב ונראה כמו איזו ירידה מכוערת על נוגה,זה כאילו היא אמרה לנוגה לכי תמצצי...סליחה על הביטוי(תטעמי את זה ואח"כ תבלעי). אם זה לא ביצ'י אז מעניין מה כן. ההתייחסות שלי ושל gaga28 לא הייתה לתיקון או להערה של Kristine W שזו לא השמעה ראשונה. בנוסף,לדעתי בחירת הקטעים שנוגה בחרה לספיישל לא יכלה להיות יותר מוצלחת. עופר אתמול בעצמו השמיע במסיבה הענקית את Only You וגם בתכנית ה"דיסקוטק" בגל"צ השמיעו את הקטע הזהשזה היה הקטע שאיתו פתחה נוגה את השעה השנייה לפני הראיון עם עופר! היו מאוד במקום.

KristineW

New member
יא, אתם לא נורמלים...

לא הייתה לי שום כוונה להעליב את נגה המקסימה, היא עשתה אחלה תוכנית ואחלה ספיישל!!! ומה אני בסה"כ אמרתי?! ציינתי שזו לא הייתה השמעת בכורה לאלבום, אז מה, אמרתי דבר נכון!... אבל זה לא נועד להעליב אף אחד, ממש לא היו לי כוונות כאלה ומי שנפגע, אז אני ממש מתנצלת! וכל הקטע עם ה- TASTE THIS... NOW SWALLOW... זה בכלל משהו שעשיתי בחתימה שלי פה, זה בכלל לא היה חלק מההודעה, בחייכם!!! ואגב, זה מתוך האלבום של קליס (משם ההשראה לטירוף...), אז יאללה!!! תתחילו לשמוע קצת מוזיקה במקום לקטר!!!!

Hector M

New member
ל-Kristine W! ../images/Emo95.gif

ל-Kristine W, לא ידעתי שזו באמת חתימה שלך שלקוחה מהאלבום של Kelis (שהלהיט שלה Milkshake פשוט מדהים!)ואני מצטער אבל זה היה נראה כזה ביצ'י ולא נחמד. אבל,בסך הכל הבהרת את אי ההבנה ואני מתנצל מאוד על התגובה החריפה והקשה שלי. העיקר,תמשיכי להיות מאזינה קבועה של "כוכב נגה"!

למעלה