נגה ירושלמי

Redemption Song

New member
נגה ירושלמי../images/Emo68.gif

אז גם אם אין לכם YES, אתם תמיד יכולים לראות קטעים מהסדרה "אולי הפעם" באתר הרשמי. מה אתם אומרים על ורד בתור נגה? כמה היא שונה מדריה? וכמה היא דומה לה? אתם רואים הבדל? אתם אוהבים את מה שאתם רואים? ספרווווו

Summer moved on

New member
שונה מדריה..

נראה לי ש.. היא קצת יותר שמחה מדריה, ופחות מרדנית. אהבתי את הדמות שלה. היא משעשעת כזאת, חיוכים בכל מקום

danit1234

New member
ויפה לורד לחייך ../images/Emo9.gif

תודה ליאתי . בזמן מתאים יותר מעכשיו אני אנסה לראות באתר אולי נחמד

Mayoosh5

New member
הממ...

אממ..ראיתי רק איזה 2 דקות מהפרק הראשון...אז אני אגיד רק דבר אחד: היא הכי יפה בעולם. בזה אין לי ספק. חיחי. אני יודעת שאי טיפשה
. תתגברו.

mikmikonet

New member
השוואה- נגה/דריה.

כמובן שקצת קשה לי להתרחק מדריה... היא הייתה הדמות שהכי אהבתי בטלנובלה... והאמת, נגה לא ממש ממש שונה מדריה כמו שחשבתי. אחרי הכל- שתיהן ורד
אבל יש בהן משהו שונה- אם זאת העבודה (נגה בתור שחקנית כושלת... שמעתם את השיר "שלה" מהקדם אירויזיון שהשמיעו כביכול ברדיו? זה היה כזה מצחיק
) דריה גם יותר אחת כזו שיושבת ומתבטלת בבית ולפעמים יוצאת עם חברים, נגה יותר עובדת, עושה עם עצמה משהו. אהבתי את שתי הדמויות
בינתיים דריה מובילה אצלי, אבל לנגה יש פוטנציאל.

Redemption Song

New member
אני נורא אוהבת את נגה

היא מחייכת הרבה, וזה כיף לראות את ורד מחייכת. אני חושבת שהיא שונה מדריה.. למרות ששתיהן היו כולשות
דריה הייתה צלמת כושלת ונגה היא שחקנית כושלת. ההבדל הוא שלנגה יש הרבה יותר ביטחון בעצמה, היא כל פעם אומרת מחר יש לי אודישן, הכל יסתדר ודריה פחות.

למעלה