נגה...מה עם מפגש מעריצים?? נגה יהיה מפגש בקרוב??
E EMANUELA XD New member 18/5/08 #2 רגע אתה רץ מהר מדאי בקשר למיפגש כזה לא שווה מיפגש כזה כרגע עכשיו שהנרי משחרר סינגלים מתוך האלבום החדש שלו ושל ניקה אני מתארת לעצמי שיכנסו חברים חדשים לפורום הפורום יתמלא במעריצים-לפחות אחרי הסינגל השלישי שיצליחו יהיה כדאי מיפגש מסכם את השליש הראשון של האלבום אני חושבת כך
רגע אתה רץ מהר מדאי בקשר למיפגש כזה לא שווה מיפגש כזה כרגע עכשיו שהנרי משחרר סינגלים מתוך האלבום החדש שלו ושל ניקה אני מתארת לעצמי שיכנסו חברים חדשים לפורום הפורום יתמלא במעריצים-לפחות אחרי הסינגל השלישי שיצליחו יהיה כדאי מיפגש מסכם את השליש הראשון של האלבום אני חושבת כך
S shlomi814 New member 18/5/08 #3 אפשר לעשות שניים.. תמיד יש מקום לשניים.. אבל אני נוטה להסכים עמך..(ובד"כ אני לא מסכים עם איש.. מוזר..)
אפשר לעשות שניים.. תמיד יש מקום לשניים.. אבל אני נוטה להסכים עמך..(ובד"כ אני לא מסכים עם איש.. מוזר..)
E EMANUELA XD New member 18/5/08 #4 תודה-ובדרך כלל אנשים לא נוטים להסכים איתי הפעם מישהו מוכן להסכים עם הדעה שלי ,,,,,,,,,,(מוזר )...... תודה
תודה-ובדרך כלל אנשים לא נוטים להסכים איתי הפעם מישהו מוכן להסכים עם הדעה שלי ,,,,,,,,,,(מוזר )...... תודה