נגידדד

מיטללל

New member
נגידדד

אני יושבת לתומי באוטובס. ואז בחור חמודי להפליא מתיישב לידי (למרות שיש פול מקומות פנויים) ומתחיל לפטפט איתי. ואני משתפת פעולה. ספק משעמום. ספק מאי נוחות. ספק כי הוא חמודי להפליא... וככה.. 20 דקות... שיחה זורמת... ושיהיה ברור, מיטל לעולם לא מדברת עם בנים שהיא לא מכירה באוטובס. (מיטל לא מדברת עם בנים שאין להם מכונית---סתאםםםםם) ואז.. הגיעה התחנה שלי.... (אפילו כמעט לא שמתי לב) ואז אמרתי לו.. "יאללה ביי". והוא ענה לי "היה שלום" (לא ממש במילים האלו) אבל והוא לא ביקש ת'מספר שלי. תסבירו לי איך זה..... זה אומר שמקרוב הוא אמר: "בעצם היא לא משהו" או אולי "פאק היא טיפשה" או "יש לה צחוק מוזר" או אולי כל התשובות נכונות ?

HyPeR SoNiC

New member
אולי......

הוא בחור ביישן, והוא לא חושב שתיהי מעוניינת להמשיך להיות בקשר עם מישהו שדיברת איתו 20 דקות באוטובוס? זה מזכיר לי בדיוק את המיונים שהיו לי לצבא, שהייתי מתחיל שיחות עם אנשים בזמן שהייתי מחכה בתור..... היה איזה בחור אחד שהחלפתי איתו מספרי איי סי קיו, אבל לא ביקשתי מבחורות טלפונים או משהו (אני מדבר על הזמן שהיה לפני שהכרתי את החברה שלי) לא יודע....

danshk

New member
מסכים עם הדעה הזאת!!

ואני יוסיף גם שלפי דעתי מתי שמתחילה שיחה בתור או באוטובוס יש מעין אטימות מסוימת כאילו, באנו זרים ונשאר זרים. אני לא רואה את עצמי במצב של זה שהזכרת מבקש ממך מספר טלפון אולי איסיקיו, לא יודע.

SANGUSUGA

New member
אולי

הוא לא אוהב לדבר בטלפון...? אני כזה... אין סיכוי גדול שאני אבקש ממישהי מספר טלפון, כי אני פשוט שונא את זה (לדבר בטלפון). אולי גם לו יש איזה קטע עם טלפונים...
ואולי הוא חשב להתחיל איתך והתחרט תוך כדי... או שהוא לא רצה לעכב אותך בתחנה שלך...

אולי הוא ...

סתם רצה להעביר את הזמן , הרי מה עדיף למצוא בן זוג לשיחה או סתם לנשוא 20 דקות באוטובוס? בראסמי גם אני עושה את זה ,וכמעט אף פעם איני מבקש מ"ס טלפפון אולי פעם אחת .

b o n f i r e

New member
אולי יש לו חברה

והוא סתם מדבר כדי להעביר זמן או מפלרטט כי זה כיף.

flecktor

New member
הוא פחד מכישלון

הוא לא ביקש כי כנראה לא סימנת לו שאת ממש רוצה שהוא ייקח את הטלפון , הוא קרא אותך ואמר לעצמו , זאת עדיין לא מוכנה לתת לי את הטלפון שלה ולכן לא ביקש, כל גבר חושב שהוא יכול להוציא מספר טלפון מכל אחת במידה והשיחה מתחילה לזרום(אחרת למה שהיא תזרום?) אבל כל גבר יודע גם שזה אלמט של להכות בשניה הנכונה, פיספסת את השניה או הקדמת אותה , לא תקבל וגם תצא מבואס תחת. זה לא קל לקבל דחיה או סירוב בשום שלב או צורה בחיים(לא רק מבקשת מספר טלפון) . להבא אם תרצי להיפגש איתו, פשוט תבקשי את מספר הטלפון שלו כדי להמשיך את השיחה בהיזמנות אחרת ... ואם היססת בשפת הגוף שלך , כנראה שזה לא היה זה, לא כל שיחה שמתחילה מעיניין מעניין ,תיגמר במשהו (לרוב היא לא)

למעלה