נגיד, אם סתם משעמם לי

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
נגיד, אם סתם משעמם לי

אפחד לא מתחבר בארץ כי פאקינג שתיים וחצי בלילה וקר לי, מה יש לכם להגיד בנידון? אחרי שנים של השקעה במקום הזה, אני דורשת לשבור את חסכונות החום והאהבה (בעיקר חום, אני לא באמת מצפה מכם לאהבה), ולקבל אותם עכשיו, במזומן. כן, זהו. בתמורה אתן ים של תלונות ובושם בחצי מחיר. מקובל? מקובל. - יום חופש לא מנוצל. - הצלחתי להפוך נסיעה של דקה וחצי לוול-מארט לחצי שעה סיבובים בכבישים מהירים ברחבי העיר. - הבחור מהכבלים הגיע להתקין לנו כבלים, כבלים יש? אולי. אני לא יודעת איפה השלט של הטלוויזיה. - הוא גם הגיע להתקין לנו רשת אינטרנט. רוצים לנחש? - התחברתי דרך רשת לא מאובטחת, היא מתנתקת לי כל כמה דקות וזה לא מנומס מצידה. - מה גם! שהרשת הזו, שלא שלי בכלל אבל כבר בהחלט נקשרנו, מתחברת מנקודה אחת מסויימת בבית ו-ב-ר-ו-ר-! שהיא בחרה את הנקודה הכי לא נוחה בעולם ומסרבת, ממש בתוקף, להתחבר מהספה שנמצאת במרחק מטר וחצי ימינה. - ניסיתי להזיז את הספה, לא עובד. - אני שוקלת להכריז על קונספירציה, בעיקר כי מזמן לא השתמשתי במילה הזו. - שכחתי לקנות חלב וניל. - ואני, אני בכלל לא אהבתי בחיי חלב וניל עד שנגמר החלב הרגיל ועכשיו! איך שותים קפה בלי חלב וניל? אחחח בזיון. - למלפפונים אמריקאים יש קליפת פלסטיק. - טוב, אולי לא, אבל נסו לאכול אחד ותבינו. - נחתכתי ממלפפון אמריקאי. ק-ל-י-פ-ה של מלפפון אמריקאי. - מי רוצה להאשים את בוש בנושא? - למה אי אפשר לקפוץ הביתה ולחזור מחר? כל המרחקים האלה... גאד... אני רוצה מטוס משלי. זהו. נמאס לי. עכשיו תורכם בעיסקה (ולא איכפת לי שלא חתמתם!) נקודת אור: (פתאום אני מרגישה חלק מפורום תמיכה לעצמי) - קניתי דב קוטב. - לימדתי אותו להגיד שלום! - אל תשאלו. <רותם בחורף לבן> <בשבת מגיע סנטה לקניון> <ילדים טיפשים יבקשו פוני, אני אבקש F-16> לילה טוב.

למה רק ניסית?

זוהי קונספירציה ברורה! חוץ מ-יום חופש לא מנוצל (זו מתנה ממש! - לעשות "כלום" בחופש זה המוטו שלי,וכבר מזמן לא עשיתי "כלום" הגון
) פרטי הקשר: השכן שלך הוא מרגל מטעם ממשלת סין(למה הוא נראה כמו סודאני?-כדי להטעות-כאילו דה![הוא גם דובר רוסית])ואת לצערך התחברת באופן לא חוקי לאינטרנט שלו(ובדעבד מסתבר שזה לא היה מקרי כלל). הסיני לא ממש חובב ספות (אלא אם כן יש עליהם מסמרים) וגם לא חלב וניל(את זה הוא אפילו מתעב!) אז כשהוא פרץ לדירה של כל שכניו לנשל אותם מריח החלב המזעזע(בשבילו-אני מה 'כפת לי?) הוא שפך לך על השטיח בטעות ביחד עם שמן מנועים(הוא מוסכניק רק ככיסוי)אז הוא קיבע לך את הספה(עם המסמרים מהמיטה שלו) כדי שלא תחשפי אותו... בוש פיתח מלפפונים מיוחדים(שילם לאנשים אחרים כדי שיחשבו בשבילו,ואז לאלה שיכולים כדי לפתח את המוצר ממש) כדי לגלות מרגלים סינים בחזות סודאנית שמדברים רוסית. ושיווק אותם במיוחד באיזור בו נצפה אחד כזה(לגמרי בטעות הם הצליחו לעלות עליו-אבל זה סיפור אחר). בגלל שאת מישראל (למה להאשים את האמריקאים/הסינים בסיכסוך האמריקאי-סיני אם אפשר להאשים את ישראל?) הם החליטו להקשות עלייך כמה שיותר וביחד הם הוציאו את כל החלב וניל והמלפפונים עם הקליפה הרגילה מהחנויות הסמוכות-החילפו את השלטים לכניסה לכבישים המהירים-והגדילו את המרחק לישראל בכ-60 קילומטרים(למה "כ"-כי הם עובדים שם במיילים זה למה![תלונה סמויה על המרת יחידות
]) ע"י רעידות אדמה מכוונות,,, -תחזירי את ההומלס הוא לבית שלו(הייתי חייבת
) <ותשתדלי לא לגעת יותר בחומר הלבן ההוא(יש שמועות שהוא ממכר)> בוקר טוב!

כל זה

בלי אף מילה על דוב הקוטב הלבן?הציפור הזו נראית לי משוחדת וברור שיש לה חלק בקונסיפרציה הסודאנית-רוסית. להגנתי אני יכולה לטעון ששאפתי גשם.ועוד ביום בו כמעט עשיתי כביסה! ואגב אין לי מה ללבוש, אז מי שהחליט על גשם בשבת נא לבטל ומייד.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
קוראים לו פלאפי

הייתה התלבטות ניכרת, אמרתי לעצמי שאני חייבת למצוא לו שם בשמונת הימים הקרובים (שיהיה יהודי טוב), אבל בהיתי בו ואמרתי פול! וזה לא היה זה, אמרתי ג'וי! והוא אפילו לא הגיב, אמרתי קוג'ו! (למה? לא יודעת!) אבל, לא היה לו שום קוג'ו בעיניים. ואז, אז בא בחור אמריקאי ואמר פלאפי וזה נשמע ממש נכון (בעיקר במבטא אמריקאי) אז קוראים לו פלאפי. למקרה שתהיתם. תודה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
../images/Emo12.gif

הוא גם מפתח מלפפונים הבוש הזה? ממש איש אשכולות... (ואפילו שמלפפונים לא מגיעים באשכולות... מממ... אולי זה הפיתוח הבא) ק-ו-נ-ס-פ-ר-צ-י--ה-! הנה, הכרזתי. <אני רוצה שמישהו יגיד לי שבפעם השלישית אני אקבל גלידה ולא איכפת לי אם אתם לא מבינים את ההקשר>

נשבעת לך

ניסיתי, באמת ניסיתי לקרוא הכל, אבל סף הקליטה שלי נמוך כרגע ואני לוקה בבעיות קשב וריכוז חמורות ביותר! >ידעתם שזה יכול להיות מדבק?!< איפה הרווחים? איפה המשפטים הקצרים?

למעלה