נגיד. ורק נגיד ש...

עציון

New member
נגיד. ורק נגיד ש...

נסעתם לחו"ל והשארתם הילדים אצל הסבא והסבתא-של שני הצדדים. מה הייתם מביאים להם בחזור כתודה על הביבי-סיטר שנעשה בחינם(ואולי גם בכיף)? תשובות כנות יתקבלו באהבה....

בולי27

New member
סבתא שלי שמרה על../images/Emo107.gif שלי

כשהייתי באיטליה כמעט חודש. הבאתי לה: פרמזן סלאמי טוסקנה (3 סוגים) שקית 1/2 ק"ג שוקולד לינט בושם וזהו... אני חושבת. מספיק
או שאני קמצנית

nutmeg

New member
האמת?

נורא תלוי באנשים. איזה סבא סבתא הם. גם לא חובה להביא מחו"ל -- אפשר לתת בתמורה יום פינוק + ארוחת בוקר לשניים באחד מבתי המלון בארץ המשוועים לתיירות, סןף שבוע למנוחה - אחרי שעבדו כל כך קשה... דברים כאלו. אם בכל זאת משהו מחו"ל עדים משהו עם ניחוח מאוד ברור מהמקום בו הייתם ומשהו שכשתתנו אותו תספרו להם למה נזכרתם בהם כשקניתם אותו.

הגנובה

New member
זה תלוי...

בפעם הראשונה שנסענו לחו"ל קנינו לכל העולם ובן-דודו מתנות - לאחיינים... מעילים וצעצועים, לסבים ולסבתות - בקבוקי יין, גבינות שונות תוצרת מקומית, כל מיני דברים מהשווקים, לאחיות שלי בשמים ובגדים, לאחי וגיסתי בשמים, יינות ומשקאות אלכוהוליים - לילדי - בלי עין הרע!!! יצאנו עם 2 מזוודות ו-20 ק"ג וחזרנו עם הרבה מזוודות ו-80 ק"ג.... זו טעות שלא נחזור עליה לעולם!!! עכשיו אנחנו מקסימים קונים בקבוק בושם או מזכרת קטנה ויפה ממקומות מיוחדים שהיינו בהם - אבל רק לאמא שלי (אבא שלי נפטר) וההורים של בעלי אף פעם לא עושים בייבי-סיטר לילדים.... - אמא שלי בהחלט מאושרת מתודה מכל הלב והעובדה שחזרנו - ואנחנו מביאים גם בושם או משהו נחמד אחר...

עציון

New member
אני אכתוב מחר לאחר שיצטרפו הבנות

הכותבות מהעבודה. אני פשוט זקוק לקבלת פרופורציה אחרת אני עלול להתבזות....

טלאפ

New member
לא נראה לי שתתבזה

אין כל בושה לצפות לקצת הוקרת תודה אחרי שעבדתם די קשה בטיפול בנכדים.

עציון

New member
לאט, לאט. עוד לא כתבתי מאומה ו..

אפילו לא רמזתי על מה מדובר.....וד"ל!!

עציון

New member
חלילה לך מהיעלב, המשורר התכוון

שעצם העובדה שהוא לא מפרט(בגלל -כנראה -התבזות) הקי ברור לכל בר-בי-רב(!) על מה מדובר. ולכן, אני מצפה לקרא ולקבל פרופורציה נכונה לגבי התשובה לשאלתי. ומי אני, שאקרא תגר על מידת השכלתו של חברת פורום שאיני מכירה???

עציון

New member
וואלה, מכה מתחת לחגורה.../images/Emo140.gif

הלא כבר אמרתי: שובבה שובבה. אבל, מה תשובתך לשאלה שלי?

איזה תיקול !

בגלל שאני רוצה לכתוב לך מה אני הייתי מביאה לך, מאוד קשה לי לענות כמו שצריך על השאלה הזאת. תגיד, בשביל זה בכדורגל המציאו את החלוץ ??? (כדי לחלץ?) טוב, אני חושבת קצת ואשתדל לענות כמו שצריך.

עציון

New member
חלוץ? כדי להבקיע. מה פתאום לחלץ?

אפרופו: תיקול. בכדורגל המגן מתקל את החלוץ( ובכך סגרנו מעגל..)

טלאפ

New member
תלוי היכן הייתי

גם אני בטיולים הראשונים שלי בחו"ל הבאתי מתנות לכל העולם ואחיותיו, ואז גיליתי שהחור בכיס גדל כאשר המשפחה ענקית, ועברתי למתנות קטנות יותר - אם בכלל משהו בסגנון שוקולד למבוגרים ומשחקים לילדים. להורים ששומרים על הילדים זו כבר אופרה אחרת, לי יש בעיה כל מה שאני מביאה לא מספיק טוב לאמא שלי, ואחרי ש"נתפסתי" - מבריחה ללא משים (כי פשוט לא שמתי לב שיש מגבלה) פקט שלם של סיגריות ושילמתי 500 ש"ח קנס,גם את זה אבא שלי כבר לא מקבל. או בקיצור צער גידול ילדים

ציפי ג

New member
לדעתי

הילדים לא צריכים נצל את ההורים לצורכי חופשה, אלא אם כן ההורים הציעו מעצמם. ואם הם הציעו מעצמם, הם ראויים להכרת הטוב, אבל היא לא נמדדת כמותית. כאשר אני נסעתי לחו"ל והשארתי את בעלי עם ארבעה ילדים, הבאתי לו כמה זוגות מכנסים. האם זו מתנה? האם הוא ציפה למתנה? האם כאשר הוא יוצא למילואים ומשאיר אותי עם הדרדקים הוא מביא לי מתנה? מכיוון שחלק ממערכת היחסים שלנו (בין הורים לילדים ובין כבני זוג) בנויה גם רק על תודה רבה חם מאוד, אני לא חושבת שיש חובה להביא מתנה באיזה סדר כלשהו, העיקר שתהיה הערכה למה שההורים עשו. והם אכן עשו הרבה.

עציון

New member
משהו כמו: תן וקח (מקח וממכר)

כבר לעסתי את הענין לפנים אבל הילדים נסעו למזרח הרחוק. השאירו לנו לו"ז לשלושה שבועות ו...לא היה ולא יהיה לנו תלונות. מדובר בהכרת הטוב.(בלבד). לא ציפינו. לא היינו זקוקים. לא חשבנו שמגיע לנו. אני מדבר על ...נכון, הכרת הטוב.

ציפי ג

New member
הכרת הטוב

הרבה אנשים לוקים בפגם זה. חלקם משום שמאוד קשה להם להודות בכך שהם מאוד הזדקקו לעזרה. אני לא מכירה את ילדך וכלתך. אני משערת שזו תופעה שנמצאת הרבה במערכת היחסים ביניכם. לאדם שנמצא בלב ליבה של מערכת היחסים (היינו לך) גם קשה לפעמים לדעת מה שורש הבעיה, והאם היא נובעת מחוסר הכרת הטוב, או מחוסר יכולת להביע. אבל אם זה מאוד מפריע לך, ואתה מעונין לדעת את האמת, אולי שיחה תוביל אותך לפתרון התעלומה. לדעתי, לפעמים עדיף להשאר באי הידיעה.

עציון

New member
צפי

1. את עונה ברצינות כזו תהומית ואני...לוקח את כל הענין כל כך בקלות. בכיף. תצאי מזה.(לא תעלומה ולא שיחה. לא מפריע לי ולא בעייה במערכת. השאלה הועלתה פשוט כדי שאוכל לקבל ...וכו) 2. אני עובר לפורום שלך. יש לי שאלה בתחום שלך.

למעלה