נגיד שמישהו היה שואל אותך (לבנות)

מילי1991

New member
נגיד שמישהו היה שואל אותך (לבנות)

איפה את רואה את עצמך בעוד שנתיים?
אז מה היית עונה?
ובוא נגיד שהיית עונה שבעוד שנתיים, שתהיי בת 26, את רואה את עצמך מתחתנת ..או בכיוון ומעבר לכך לא ידעת כל כך לתאר את שאר הדברים, האם זה מעיד על ילדותיות?
חשוב לי לדעת
תודה

Shamy

New member
לא למה שיהיה ילדותי?

למרות שאישית בגיל 24 האמנתי שבגיל 27 אני אתחיל תואר שני, בפועל , זה לא קרה ואני לא יודעת אם כבר עד גיל 30 אני אתחיל..וזה חבל רציתי מאוד

&nbsp
בכל מקרה אם זה השאיפה שלך מה רע בה?

littlerunaway

New member
אני דווקא כן יכולה להבין למה זה נתפס כילדותי,

בהנחה ואין לך בן זוג, להגיד "אני מתחתנת עוד שנתיים" עושה רושם של מישהי שפשוט רוצה להתחתן ופחות חשוב לה עם מי, מישהי שרואה בראש שמלה לבנה וטבעת אבל הבעל הוא רק רקע. זה לפחות הרושם שאני מקבלת, במיוחד שזה בא עם היעדר תכניות אחרות חוץ מחתונה.
&nbsp

Shamy

New member
אולי אבל אפשר גם לראות את זה בדרך הבאה

אולי מבחינתה , הגשמה עצמית היא להקים בית בישראל עם בעל וילדים וזה החלום שלה העיקרי ופחות משנה לה העיסוק או הקריירה , זה לא הופך אותה לילדה זה פשוט אומר שזה הרצון שלה..חלק מהנשים רוצות קריירה חלק רוצות בעיקר ילדים חלק רוצות איזון בין השניים. איש איש באמונתו יחיה לא?...זה לא אומר שלא משנה לה עם מי להתחתן זה אומר שהשאיפה שלה היא מציאת אהבה ולהקים בית עם גדר לבנה סטייל שנות ה50 או משהו כזה...

littlerunaway

New member
אפשר לראות את זה במיליון ואחד דרכים

אני לא רואה את זה כמוך. מישהי שהשאיפה שלה היא למצוא אהבה, הייתי מצפה שתגיד שעוד שנתיים היא תהיה עם בן זוג/בעל שהיא אוהבת. להזכיר חתונה, בלי לדבר על בן זוג (שהוא החלק הבאמת חשוב בכל הסיפור), נראה לי ילדות.

Shamy

New member
נסכים לא להסכים

בעייני , הכי חשוב שהיא תהיה מי שהיא
&nbsp
ואם זה השאיפה שלך ומישהו אומר לה שזה ילדותי , אני באופן אישי לא הייתי נכנסת למערכת יחסים שכזו כי זה אומר שאנחנו לא משדרים על אותו גל. כי היא צריכה לשאוף להיות מאושרת עם מי שהיא נמצאת וזהו
&nbsp

יש נשים שמתחתנות בגיל 18

אני כגבר צופה שבעוד כמה שנים יהיה לי מקצוע באוניברסיטה עם שני תארים.
&nbsp

אמרלדה

Active member
כן. זה קצת ילדותי, סליחה.

הבעיה אינה במה שענית. זה לגמרי סבבה, וגם אני רואה את זה כשאיפה לגיטימית למצוא בן זוג טוב ולהקים בית.

הבעיה היא במה שלא ענית - וחוץ מזה? אין שאיפות? אין חיים? אין לימודים? אין רצון לקריירה או עבודה? אין תחומי התעניינות שבהם את רוצה להתפתח?

זה בדיוק ההבדל בין ילדותי ללא ילדותי. בגיל שלך, בת הדודה שלי סיפרה לי ששאיפת חייה היא להקים בית בישראל, משפחה, לגדל ילדים. זה הדבר הכי חשוב בסדר העדיפויות שלה (דתיה). ועל הדרך, היא עשתה גם תואר ראשון במתמטיקה (הכי קל לה. אמאלה) ועושה גם תואר שני בייעוץ חינוכי, כי היא רואה את עצמה מגדלת את המשפחה הזאת עם מקצוע ראוי, וכזה שיאפשר לה חופשות של בתי ספר.

היום, אחרי יותר מעשר שנים מהשיחה ההיא, היא אם מאושרת ויועצת חינוכית מוערכת. זה ההבדל בין להיות ילדותי ולראות רק את הנקודה הבאה, ובין להיות לא ילדותי. לו אמרת: מתחתנת, ועל הדרך לומדת ציור כי אני אוהבת ורוצה לצייר - זה היה נשמע אחרת.

Lhuna1

New member
בעיני - ילדותי לא, אבל כן שטחי/רדוד.

אמרלדה ו-littlerunaway פירטו במדויק את הסיבות.
זה קצת עושה רושם של מישהי ש"צר עולמה כעולם נמלה".
מה רוצה האישה? להתחתן. זהו. אין לה עניין בשום דבר אחר, לא בפרטי הזוגיות ובן הזוג, ולא בשום סוג אחר של הגשמה ותוכן לחייה.
(לא רומזת חלילה שאת באמת כזאת
עונה על סמך התשובה בלבד.)
&nbsp
&nbsp

למעלה