נגיד ש...

Tali1912

New member
נגיד ש...

היו מעלים את הבלוגיה החדשה עם השעון
מה הייתם רושמים בו? דוגמאות: הבלוג בפגרה תיכף אשוב הבלוג במנוחת צהריים בין 14 ל - 16 תאריך יום הולדת תאריך גיוס רק בשעת סכנה יש לשבור את השעון. אני ויוסי נפרדנו בתאריך .... עוד 30 דקות העוגה מוכנה. עוד מעט החופש הגדול

reedgreenwhait

New member
בהתחלה...

תאריך יום הולדת. כי הוא קרוב
אחרי זה תאריך סיום בגרויות...

Tali1912

New member
../images/Emo133.gif

הייתי מגוונת ומחליפה כל פעם משהו אחר.

0r0r

New member
ונגיד ש..

כבר יש לי אותו
אז ספרתי זמן לצו ראשון

Tali1912

New member
האמת...?

חשבתי לעצמי שאתה כבר הרבה הרבה אחרי הצו הראשון. הפתעת

TheWhiteTigris

New member
גם ל

"אנשי העם" יש אפשררות כעת להוסיף סקריפטים שונים או רק לאלה שנעלים מעליו? ואם כן - באיזה חלק של הבלוג?

0r0r

New member
איזה סקריפטים למשל?

(וסביר להניח שאני לא אראה את התגובה לפני שישי בצהריים. באסה.)

TheWhiteTigris

New member
מה אתה משחק אותה תמים ../images/Emo13.gif

אתה בעצמך אמרת שנמאס לך לשים סקריפטים בבלוג.

0r0r

New member
נו טוב ../images/Emo3.gif

מה שהיה לי זה סתם לא שימושי במיוחד
סתם עשיתי את זה כדי שיהיה מצחיק עד שזה יתוקן. ואחר כך שוב כדי שיראו שיש להם מה לשפר בחסימות שלהם. ואחר כך שוב. ועכשיו כבר אי אפשר לשלב סקריפטים אבל בטח תפוז ישחזרו מתי שו איזה קובץ ישן במקום לעדכן את החדש, כהרגלם, ואז יהיה אפשר

פגעסוס

Well-known member
מאחר והטיימר מוגדר להציג טקסט מסוים

מתאריך עד תאריך. הודעות כמו הפסקת צהריים וזמן עד הכנת העוגה, ידרשו תחזוקה רבה. אני מעדיף להשאיר את הטיימר לאירועים גדולים שאני יודע שמתקרבים (האודישנים לכוכב נולד, יום ההולדת, טיול ארוך שמתוכנן וכו').

Tali1912

New member
אההה

אני סתם זרקתי לאויר הכנת עוגה
ברור שכל אחד מאיתנו יש תאריכים ואירועים שבשבילו הם ה- אירוע.

אני שמתי את הטיימר

לעד חודש בערך, עד שאני אוריד את הטיימר המזעזע. משום מה כל אלה שקיבלו את האפשרויות החדשות לצורך ניסוי התלהבו מהטיימר. רק אני לא מצאתי אותו שימושי?
בסוף, אגב, התייאשתי והורדתי אותו הרבה יותר מוקדם ממה שהבטחתי..

גם אני

השתמשתי ביחסית המון דברים מהאפשרויות החדשות, אבל את הטיימר לא העלתי בכלל... למען האמת, הוא נראה לי דיי "כבד", ובנוסף לחוסר שימוש שלי בו, אני פוחד שיעמיס עוד על הבלוג, מעבר לזה שהוא עמוס יותר מידי.

Seidman

New member
החידושים לא כל כך מלהיבים אותי

לא שהחידושים לא טובים, הם אפילו מצויינים אבל אני אישית לא חושב שאשתמש בהם, למרות שעכשיו יש לי את האפשרות הזו. אם היה לי קצת ידע בHTML זה היה מועיל יותר, אבל בגלל שאין לי את הידע הזה, אז זה מפחית מבחינתי את ערך השינוי. בסה"כ דברים נחמדים, השעון חביב בהחלט, והפונקציות האחרות שראיתי גם שמישות לחלק גדול מהאנשים. כנראה שאשאר בסופו של דבר עם כמה תוספות ואשאר בבלוג הקט שלי

ע ל ו מ ה

New member
ה-sidebar של 0r0r מאד מוצא חן בעיני

גם עיצוב נקי וגם עם פונצקיונליות של קפיצה לשדות שונים בתוכו. אהבתי. ואגב, שלחתי לאורי הצעה (שתמומש, אם בכלל, בעתיד הרחוק...) לאפשר לנו לחלוק את קוביות התוכן שלנו. כלומר, את המימושים שלהם. שאם הקוביה של מישהו מוצאת חן בעיני, ואם הוא איפשר זאת, שאוכל ללחוץ על כפתור ולאמץ אותה לבלוג שלי (כדי למלא בתוכן משלי).

Seidman

New member
גם בעיני

אבל אור השתמש בHTML כפי שאני יודע בכל הנוגע לsidebar, ואם היה לי את הידע, גם אני הייתי דואג למשהו כזה.

ע ל ו מ ה

New member
אני שולטת ב-HTML...

אבל אין לי כוח/זמן לעבוד על זה עכשיו. לכן הייתי שמחה לו אפשר היה לאמץ משהו שמישהו אחר עשה ומצא חן בעיני

0r0r

New member
זה לא לקח לי יותר מידי זמן...

החסרון היחיד הוא הנוחות בעדכון. אבל אני לא ממש מעדכן את זה הרבה אז זה מסתדר.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהטיימר הזה מותאם לפאקצות

הוא ממש חמוד, אני אוהבת אותו [סביר להניח שהייתי משתמשת בו כ"שניות עד השופינג הבא בקניון!!!!!111"]

למעלה