נגישות במקום העבודה

0ne Man

New member
נגישות במקום העבודה

שלום לכולם, לאחרונה אישרו לי מהביטוח הלאומי תקציב להנגשת מקום העבודה. אני מתכוון לנצל את התקציב הזה לרכישת מערכת אף- אמ ניידת ומערכת אף-אמ קבועה לחדר הישיבות. אשמח לקבל מהגולשים המלצות וחוות דעת על מערכות אף אמ שאתם משתמשים או מכירים. כמו כן, מישהו יודע במה כרוך הנגשת חדר ישיבות? תודה מראש

צלף

New member
מכשירי FM שאני יודע עליהם

אני משתמש במכשירי SENNHEISER MIKROPORT 2013 כבר שנתיים, אני מרוצה ממכשירים אלו, הם לא התקלקלו אף פעם אחת
הם מתאימים בעיקר לקורסים והשתלמויות... אפשר להשתמש בהם לדו שיח אישי בסביבה רועשת, לדיון יעילותו פחותה מזאת. כמו כן שמעתי על FM תוצרת PHONAK בשם HANDYMIC היתרון שלו זה נוחות הפעלה ובכך שחברת PHONAK מיצרת קולט קטן לרוב מכשירי שמיעה BTE שמתלבש עליהם כמו נעל. כך שזה מאוד נוח לשימוש. החיסרון לפי ששמעתי ממי שהשתמש שזה מתקלקל לפעמים, וצריך ללכת לתחזוקה. ישנו גם עוד מכשיר בשוק של חברת AVR שיצרו אותו דוקא בישראל במגדל עמק, היתרון שלו שהמכשיר שמיעה הוא גם מקלט ל- FM, וזה גם חסרונו למי שצריך מכשיר שמיעה מיוחד, (חוץ מזה ש HANDYMIC מציע אותו דבר בלי צורך להחליף מכשיר שמיעה). וחיסרון שני זה מחירו הגבוה, מתאים בעיקר לילדים כבדי שמיעה...

0ne Man

New member
אני התקשרתי לחברת AVR

והם אמרו לי שהם לא מוכרים לבודדים אלא רק לסוכנים, והציעו לי לפנות לחברת הדים.

צלף

New member
לפני שנתיים וחצי שבדקתי איזה אבזרי

עזר לקנות. פניתי לבדוק את המכשיר אצל המפיץ שלהם בירושלים (לוינסון) אז קודם כל בדקתי את מכשיר השמיעה שמצורף, והתברר לי שהוא חלש ממכשיר שמיעה שברשותי, אז לא היה טעם לבדוק הלאה... וחוץ מזה מחיר ה- FM + מכשיר שמיעה היה 12,000 ש"ח.

0ne Man

New member
בסופו של דבר הגיע אלי נציג

של חברת מהל"ב לעבודה, והוא בדק את חדר הישיבות של העבודה שלי, והציע לי מכשיר FM מתוצרת SENNHISER 2013PLL,שכולל מקלט ומשדר קטנים וניידים, עם שלוב של מערכת מיקסר משולבת עם 2 מיקרופונים קבועים על שולחן חדר הישיבות. היתרון של המערכת, הוא שאפשר לקחת את המכשיר להרצאות מחוץ למשרד, למשל, או לכנסים ולהשתלמויות, וכשאני מגיע לחדר הישיבות בעבודה, פשוט מחברים את המכשיר למיקסר ואז יש העברה ברורה של כל מה שנאמר בחדר הישיבות. עלות כל המערכת הזו היא 13,800 שקלים, והמוסד לביטוח לאומי מממן לי 90 אחוזים מזה. כלומר אצטרך לשלם מכיסי 1380 שקל עבור המערכת.

צלף

New member
האם מערכת המיקסר שלך כבולה לחדר

הישיבות
כלומר אם תוזמן לישיבה במקום אחר, תוכל לטלטל את מערכת המיקסר איתך

0ne Man

New member
תיאורטית, כן

המיקסר ושני המירופונים לא מחוברים עם ברגים או משהו לשולחן, ולכן אפשר להעביר אותם מחדר ישיבות אחד לחדר ישיבות אחר. אבל זה לא דבר שאפשר לשים בכיס- צריך תרמיל גדול בשביל לסחוב אותם.

למעלה