נגמממממרררר!!

morancho1

New member
נגמממממרררר!!

ראשון דיכאון, יום שני-מו"ר, שלישי מרק"ם, רביעי לא נרדם, וביום חמישי מצב רוח מדברי, היה לי ראיון בב"ש.. ומחר יום שישי (חופששש)... מה אני אגיד אנשים, שבוע כזה לא הייתי מאחלת לאף אחד..צעקו עליי, בכו עליי, שאלו אותי כל שאלה שאי פעם שאלתי את עצמי בנדודי שינה ויותר מזה, כתבתי המון, דיברתי המון, נדדתי ברחבי הארץ ישנתי אצל חברים ואנשים זרים, העיקר להגיע רעננה ליום הבחינה..לא רוצה בכלל לחשוב כמה עלו לי הנסיעות של כל זה (או כמה תעלה פסיכולוגית כדי להשתקם מהכל..) אבל אני יכולה להגיד לכם דבר אחד.. השד לא נורא כל כך! לא יודעת אם החליטו לקבל אותי או לא. אבל באמת שלא היה רע, או קשה מדי. להיפך. רובם המוחלט שלהמראיינים היו מאוד נחמדים ואדיבים. לא תוקפניים לא מפחידים, טרחו להקשיב לכל מילה שאמרתי בעיון ולחייך אליי בכל עת.. וכולם בלי יוצא מן הכלל טרחו לאחל לי המון בהצלחה בסוף הראיון.. מה המסקנה: כמה שלא נלחצתי מהראיונות האלה..בסופו של דבר כשאתה יושב מול אדם, ונשאלת שאלה אתה פשוט עונה הכי טוב שאתה יכול..וזה כל מה שאפשר לעשות. אין מה להתכונן לשאלות כי הן מתחלפות. אין מה להעמיד פנים כי המטרה היא סה"כ להכיר אתכם, וקשה לזייף דמות במשך יום שלם..תהיו עצמכם זה התחום שאנחנו בסופו של דבר הכי מנוסים בו, לא? אז זהו..עם הרגשת הקלה עצומה שזה נגמר (וכבר פחות אכפת לי איך) אני הולכת לישון.. לישון טוב מזה שבוע:) שיהיה בהצלחה לכולנו עם המיונים!

סוף סוף...

אחרי כל הבגרויות והפסיכומטרי ומה לא, מי דמיין שזה יהיה ככה, שאת המיונים עצמם תסיימי תוך ארבעה ימים. אני בטוחה שהלך לך מעולה בכל הראיונות, הסימולציות ומסלולי המכשולים, ועוד יותר בטוחה שתתקבלי לכל מקום ותלמדי איפה שתרצי (תל אביב?) מחזיקה אצבעות בכל זאת, כמו תמיד

מזל טוב!

שבוע הזוי היה לך... באמת מצטרף למסקנה, בסופו של דבר עונים מה שנראה נכון, ויותר מכך, כשביום מן הימים נגיע לדילמה המציאותית, התשובות שענינו תראינה כרגע תמימות נוסטלגי... בהצלחה לך ולכולם!

natalysh

New member
../images/Emo24.gif את מזליסטית פשוט

שהתקופה הזו הסתכמה אצלך בשבוע. אצל הרב התקופה הזו מתפרשת במקרה הטוב על חודש, במקרה הפחות טוב - 3 חודשים. בהצלחה מותק!

morancho1

New member
האמת שלא באמת הסתיים..

צריך לחכות לתשובות! ואם אני אגיע לראיון השני בב"ש, אז יש גם את זה.. למרות שאת הרוב סיימתי וזאת הקלה עצומה:) השנה, בע"ה, במזרקה העגולה:)

asiuta

New member
המון בהצלחה מורני :)

היה לי ממש ממש כיף לחלוק איתך את חווית ב"ש.

סיון87

New member
בטוחה שהצלחת!../images/Emo24.gif

אני מאחלת לך שתעברי את כל המכשולים בחיים באותה "קוליות" שהעברת את השבוע הזה, ושמעכשיו הכל ילך כמו מרגרינה.. אוהבת...

morancho1

New member
תודה רבה:)

רוצה לשמוע קטע? דווקא המראיין שלי בב"ש היה רב, והוא היה מאוד חמוד, היה לו חיוך שובב...

sandra cat

New member
מורני!!!../images/Emo24.gif

גליק ראיין אותך???
אההההה אני מתה עליו!!! אם זה הוא שאת מתכוונת, אז שיחקת אותה הוא כזה מקסים, פשוט לא יאמן הוא היה כזה מותק אלינו השבוע, הכין אותנו לקראת ההשבעה שדרך אגב היתה מדהימה, ממש חוויה בלתי נשכחת
שיהיה לך בהצלחה, אני בטוחה שתעברי!

morancho1

New member
איזה רופא הוא?

כי הם לא ציינו מולי את התפקידים שלהם רק את השמות (מוזר לא?), וכל משך הראיון ניסיתי לנחש מה התפקידים שלהם.. נראה לי הבחורה שישבה איתו הייתה עובדת סוציאלית או פסיכולוגית כי היא כל הזמן חייכה אליי והתעניינה במשפחה שלי
את שנה ראשונה נכון? לומדת איתך יעל וינטרופ, ספרי לה שמורן מקורס חובשות מחפשת אותה בטירוף ואני מקווה שהיא קיבלה את הטלפון שלי ממישהי שהייתה לידנו בראיונות..אם אין לה את המספר, אז תכתבי פה שוב אני אתן לך אותו..אני כבר מתה לדבר איתה היא כזאאאאת חמודה:):)

kontsy

New member
יופי! ואני מקווה שעוד לא... ../images/Emo20.gif

זה יגמר אחרי הראיון השני - מקווה שנפגש שוב אז!

למעלה